New Yorkista Kanadaan, Niagaran putoukset ja Finger Lakes 3 päivän matka

Osta liput nyt
New Yorkista Kanada, Niagaran putoukset ja Finger Lakes 3-paivan matka

Matkusta New Yorkista Kanadaan ja näe Niagaran putoukset ja Finger Lakes sekä New Yorkin osavaltio 3 päivän aikana. Näe myös Ontariojärvi ja 1000 Islands! Matka alkaa Port Authorityn bussiterminaalilta aikaisin aamulla, kun karistatte New Yorkin pölyt jaloistanne. Paketin hintaan sisältyy yöpymiset ja nähtävyyksien pääsymaksut. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään, joten rentoudu ja nauti matkasta.

Varaa New Yorkista Kanada, Niagaran putoukset ja Finger Lakes 3 päivän matka

Jos yläpuolella oleva 3 päivän matka ei ole varattavissa, valitse tämä 4 päivän matka

Contents

Finger Lakes ja Niagaran putoukset

New Yorkista suuntaatte Watkins Glen New Yorkiin, josta löytyy ihastuttava Finger Lakes. Tämä pittoreski kylä sijaitsee Seneca Laken rannalla ja antaa esimakua tulevasta – näet paljon vesiputouksia. Watkins Glen National Parkin kauniin luonnon jälkeen matka jatkuu maailman upeimmalle vesiputokselle, Niagaran putouksille. Voit kiertää putoukset illalla, ja ihailla niiden upeaa, värikästä valaistusta. Tämän jälkeen sänky odottaa Executive Inn Super 8 -hotellissa (tai vastaavassa).

Maid of the Mist -risteily

Matkan toinen päivä alkaa hotelliaamiaisella, jonka jälkeen on varattu reilusti aikaa Niagaran putouksiin tutustumiseen. Maid of the Mist -risteilyn aikana pääset mahdollisimman lähelle vesiputouksia niin, että saatat jopa kastua. Risteily tehdään ainoastaan lämpiminä kuukausina toukokuusta lokakuuhun. Jos vierailet talvisaikaan, pääset tutustumaan vesiputouksiin niiden takana opastetulla kierroksella.

Matka jatkuu Torontoon (ja sään salliessa pysähdytte Niagara-on-the-Lakella), jossa tutustutte sen nähtävyyksiin. Aikaa on varattu 4-5 tuntia ja voit vierailla CN Towerissa, City Hallissa, parlamentissa tai Eaton Centerissä. Syö illallinen paikallisessa ravintolassa (ei sisälly hintaan) ja suuntaa sen jälkeen Gananonque-kylään, jossa yövytte.

Viimeinen päivä alkaa risteilyllä kauniilla Saint Lawrence -joella. 1000 Islands, Kanadan ja Yhdysvaltojen väliin ripotellut saaret, ovat upea näky. Jos sää on huono (yleensä marraskuun ja huhtikuun välillä) suuntaatte Welland Canal Locks -kanavalle, joka ohjaa laivoja ylös alas jokea. Päivä päättyy shoppailuun The Crossing Premium Outletissä.

Käytännön tietoa

Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi kupongin, jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna tai näyttää mobiililippuna puhelimestasi.

  • Lähtöpaikka: Port Authority Bus Terminal (42nd Street, 8th Avenuen ja 9th Avenuen välissä)
  • Lähtöaika: kello 6.30
  • Tämä päivämatka on kausiluonteinen

Huom: Kaikilta matkustajilta vaaditaan asianmukaiset matkustusasiakirjat Kanadaan saapuessa. Onko sinulla Suomen passi? Siinä tapauksessa matkustuslupaa ei tarvitse hakea. Koska matkustat maata pitkin, et tarvitse eTA-matkustuslupaa Kanadaan.

Varaa New Yorkista Kanada, Niagaran putoukset ja Finger Lakes 3 päivän matka

New Yorkista Kanada, Niagaran putoukset ja Finger Lakes 3 päivän matka - Risteily

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja