New York Sightseeing Flex Pass ja Sightseeing Day Pass -kaupunkipassien erot

Osta liput nyt
New York Sightseeing Flex Pass ja Sightseeing Day Pass -kaupunkipassien erot
jopa -40% alennus

Mitä eroa on New York Sightseeing Flex Pass ja Sightseeing Day Pass -kaupunkipassien välillä? Molemmat ovat New Yorkissa käytettäviä alennuspasseja, mutta niiden käyttötapa on erilainen. Sightseeing Flex Pass käy tiettyyn määrään nähtävyyksiä, kun taas Sightseeing Day Pass on voimassa rajatun määrän päiviä. Flex Passilla voit valita mitkä nähtävyydet haluat nähdä minäkin päivänä. Day Passilla voit taas käydä niin monella nähtävyydellä kuin haluat valitsemallasi ajanjaksolla. Alennuspassin hankkiminen on aina parempi idea kuin yksittäisten pääsylippujen ostaminen erikseen: alennuspassi on helpompi, nopeampi ja parempi hinnaltaan. Tarvitset matkalle mukaan vain jomman kumman näistä alennuspasseista, eikä sinun tarvitse maksaa mitään lisämaksuja paikan päällä New Yorkissa!

Osta Sightseeing Flex Pass tai Sightseeing Day Pass tästä

Hinnat nousevat kesäkuussa! Käytä alennuskoodiani ERICOFFER ja saat jopa -40% alennuksen – osta Sightseeing Flex Pass tai Sightseeing Day Pass tästä

Contents

Mikä kaupunkipassi minun tulisi valita?

Jos olet New Yorkissa vain muutaman päivän ja haluat käydä muutamalla nähtävyydellä per päivä, Sightseeing Flex Pass on luultavasti silloin paras vaihtoehto. Voit ostaa alennuspassin 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10 tai 12 nähtävyydelle. Flex Pass on voimassa 60 päivää ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Suurimmassa osassa kohteita sinun ei tarvitse (ja usein et myöskään voi) varata käyntiaikaa nähtävyydellä. Sen sijaan kun olet New Yorkissa, voit päättää vapaasti paikan päällä missä haluat milloinkin käydä. Tämän ansiosta sinulla on valtavasti joustovaraa!

Jos suunnittelet käyväsi niin monessa kohteessa kuin mahdollista, Day Pass sopii sinulle paremmin. Voit ostaa Day Passin 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 tai 10 peräkkäiselle päivälle. Näiden päivien aikana voit käydä niin monessa kohteessa kuin haluat ja valita ne yli sadan nähtävyyden ja opastetun kierroksen joukosta. Flex Pass ja Day Pass ovat saman yhtiön alennuspasseja, joten niihin sisältyvät kohteet ovat molempien kohdalla pääasiassa samat. Voit nähdä suurimmat erot alla olevasta taulukosta.

Miten Sightseeing Passit toimivat?

Voit ostaa Flex Passin ja Day Passin tästä linkistä. Haluatko ostaa Day Passin? Siinä tapauksessa kun olet klikannut linkkiä, olet heti oikeassa paikassa. Valitse vain kuinka monelle päivälle haluat ostaa alennuspassin ja kuinka monta alennuspassia haluat, minkä jälkeen voit maksaa. Haluatko ostaa Flex Passin? Valitse kuinka monelle nähtävyydelle ja kuinka monta passia haluat ja siirry maksamaan. Älä unohda käyttää alla olevaa alekoodiani, jolla saat monista passeista jopa -30% alennuksen!

Tilauksen jälkeen saat heti sähköpostiisi kupongin, jossa on QR-koodi. Tämä koodi on alennuspassisi. Voit tulostaa sen tai käyttää sitä suoraan älypuhelimestasi sähköisenä passina. Pääset nähtävyyksiin näyttämällä alennuspassia sisäänkäynnillä ja voit mennä suoraan sisään. Jotkut nähtävyydet ja opastetut kierrokset tulee varata etukäteen. Löydät lisää tietoa näistä Sightseeing Passin sivuilta. Molemmilla passeilla voit vierailla nähtävyyksissä yhden kerran.

Mitä Sightseeing Passilla voi tehdä?

Flex Pass ja Day Pass tarjoavat laajan valikoiman. Listaan sisältyy yli 100 opastettua kierrosta ja nähtävyyttä, jopa lounasvaihtoehtoja! Molemmat Sightseeing Passit takaavat pääsyn tunnetuimmille nähtävyyksille. Kumpikin on erinomainen vaihtoehto jos olet New Yorkissa ensimmäistä tai toista kertaa.

Näköalatasanteet

Sekä Sightseeing Day Pass että Flex Pass sisältävät pääsyn muutamalle näköalatasanteelle. Käynti pilvenpiirtäjässä kuuluu jokaisen nähtävyyslistalle, kun olet New Yorkissa! Sightseeing Passilla voit käydä niin suosikissani Top of the Rockissa kuin Empire State Buildingissa, One World Observatoryssa and Edgessä.

New York Sightseeing Flex Pass ja Sightseeing Day Pass -kaupunkipassien erot - One World Observatory New York Sightseeing Flex Pass ja Sightseeing Day Pass -kaupunkipassien erot - Hop on Hop off -bussi

Hop on Hop off -bussi

Hop on Hop off -bussilla voit tutustua kaupunkiin lomasi ensimmäisinä päivinä. Molempien passien kanssa voi valita Big Bus -yhtiön yhden päivän lipun Uptown- ja Downtown-kierroksille. Voit nousta kyytiin saman tien näyttämällä passia reitin ensimmäisellä pysäkillä.

9/11 Museum

Koska 9/11-museo ei tällä hetkellä sisälly tämän passin nähtävyyslistaan, voit ostaa lipun erikseen tietylle kellonajalle. Näin voit vierailla museossa haluamanasi ajankohtana varmistaen sisäänpääsyn, etkä päädy tuhlaamaan aikaasi jonossa seisomiseen New Yorkin vilkkaimmassa nähtävyydessä. Osta 9/11 Museum -liput tästä.

Helikopterilento

Sightseeing Day ja Flex Passin kanssa sinulla on mahdollisuus lisätä tilaukseen myös helikopterilento. Tämä lisäkohde maksaa $229 + helikenttämaksu, joten kyseessä on todella hyvä tarjous verrattuna siihen, että ostaisit helikopterilennon erikseen.

Lounas

Sightseeing Passit sisältävät myös monia ravintolatarjouksia. Onko sinulla Day Pass tai onko Flex Passissasi vielä jäljellä käyttämättä jäänyt kohde? Siinä tapauksessa kannattaa hyödyntää lounas- ja illallistarjoukset tai jopa ilmaisen aterian!

Ericin vinkki: “Suosittelen Sightseeing Passeja kaikille, jotka ovat menossa New Yorkiin. Alennuspasseissa on hyvä hinta ja niitä on helppo käyttää. Lisäksi alla olevalla henkilökohtaisella alennuskoodillani saat monista passeista lisäalennuksen!”
New York Sightseeing Flex Pass   New York Sightseeing Day Pass
2, 3, 4, 5, 6, 7, 10 tai 12 kohdetta 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 tai 10 päivää
$80 - $289 alennuskoodillani! $146 - $359 alennuskoodillani!
Yli 100 nähtävyyttä ja kierrosta Yli 100 nähtävyyttä ja kierrosta
Sisältää Vapaudenpatsaan

Käytä alekoodiani ERICOFFER ja saat lisäalennuksen tietyistä passeista – Osta Sightseeing Flex Pass tai Sightseeing Day Pass tästä

New York Sightseeing Flex Pass ja Sightseeing Day Pass -kaupunkipassien erot - Museo

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja