New York Sightseeing Flex Pass ja Go New York Explorer Pass -kaupunkipassien erot

New York Sightseeing Flex Pass ja New York Explorer Pass -kaupunkipassien erot

Mitä eroa on New York Sightseeing Flex Pass ja Go New York Explorer Pass (tunnetaan myös nimellä New York Explorer Pass) -kaupunkipassien välillä? New York Sightseeing Flex Pass ja New York Explorer Pass ovat molemmat New Yorkissa käytettäviä alennuspasseja. Merkittävimmät erot niiden välillä ovat hinta sekä nähtävyydet, jotka sisältyvät passeihin. Molemmat passit toimivat samalla tavalla ja molemmat ovat hyvin käyttäjäystävällisiä. Valitset passiin tietyn määrän nähtävyyksiä, eikä sinun tarvitse maksaa mitään lisämaksuja kun saavut New Yorkiin. Jos sen sijaan haluaisit alennuspassin, jolla pääset näkemään rajattoman määrän nähtävyyksiä, niin valitse silloin New York Pass.

Contents

Opastetut kierrokset ja nähtävyydet

Sekä New York Sightseeing Flex Passilla että Go City New York Explorer Passilla voit valita kohteet jopa 100 eri kierroksesta ja nähtävyydestä. Voit käydä molemmilla passeilla kaikilla neljällä New Yorkin näköalatasanteella: Empire State Buildingissa, Top of the Rockissa, One World Observatoryssa ja Edgessä. Passien kanssa voit myös pyöräillä Central Parkissa tai käydä Woodbury Common Premium Outletissa. Lisäksi sellaiset museot kuten MoMA, Guggenheim ja American Museum of Natural History, sisältyvät kumpaankin passiin.

Isoin ero passeissa on, että Flex Pass sisältää pääsyn Central Parkin eläintarhaan, Bronxin eläintarhaan ja New York Aquariumiin, tarjoaa mahdollisuuden vuokrata sähköpyörä tai skuutti sekä kuljetuksen lentokentältä Manhattanille. Explorer Pass taas sisältää lauttamatkan Vapaudenpatsaalle ja pääsylipun 9/11-museoon sekä tarjoaa paremmat kaupunkiristeilyvaihtoehdot.

Hop on Hop off -bussi

Molemmilla kaupunkipasseilla voi mennä Hop on Hop off -kiertoajelulle. Molempien passien kanssa saat yhden päivän Big Bus -lipun, jolla pääsee Uptown- ja Downtown-reiteille. Tämä lippu lasketaan yhdeksi kohteeksi. Kiertoajelu on täydellinen tapa tutustua kaupunkiin matkasi ensimmäisinä päivinä.

Ericin vinkki: “Tiesitkö, että voit ostaa kummankin passin yhdessä metrokortin kanssa? Oston jälkeen saat alennuspassin sähköpostitse ja MetroCard lähetetään sinulle postitse. Klikkaa tästä nähdäksesi lisää.

New York Sightseeing Flex Pass ja New York Explorer Pass -kaupunkipassien erot - Empire State Building New York Sightseeing Flex Pass ja New York Explorer Pass -kaupunkipassien erot - One World Observatoryn näkymät

Näköalatasanne

Molemmat passit sisältävät pääsyn kaikille neljälle New Yorkin näköalatasanteelle: Empire State Buildingiin, Top of the Rockiin ja One World Observatoryyn ja Edgeen. Joten vaikka et vielä tietäisi, millä tasanteella haluaisit käydä, voit valita kumman tahansa passin, sillä molempien kanssa voit päättää paikan päällä mihin mennä.

Miten kaupunkipassit toimivat?

New York Sightseeing Flex Pass ja New York Explorer Pass toimivat samalla tavoin. Ostat Flex Passin 3, 4, 5, 6, 7, 10 tai 12 kohteelle tai Explorer Passin 2, 3, 4, 5, 6, 7 tai 10 kohteelle. Oston jälkeen sinulla on vähintään 12 kuukautta aikaa aktivoida Flex Pass tai Explorer Pass.

Passi aktivoituu, kun menet ensimmäiseen nähtävyyteen ja näytät QR-koodia, jonka olet saanutt sähköpostitse oston jälkeen. Aktivoinnin jälkeen passisi on voimassa 60 päivää, joten sinulla on runsaasti aikaa käydä niin monessa kohteessa kuin olet valinnut passiisi. Sinun ei tarvitse päättää, missä nähtävyyksissä haluat vierailla ennen New Yorkiin lähtöä, vaan voit tehdä sen vasta paikan päällä. Joihinkin opastettuihin kierroksiin ja nähtävyyksiin voi tehdä varauksen etukäteen, eikä alennuspassi aktivoidu siitä.

Mikä kaupunkipassi minun tulisi valita?

Sinulle paras passi riippuu nähtävyyksistä, joissa haluat käydä. Rahaa säästät kummallakin passilla. 6, 7, 10 tai 12 nähtävyyden passit ovat entistäkin edullisempia, kun käytät henkilökohtaista alennuskoodiani. Alla näet passien suurimmat erot:

New York Sightseeing Flex Pass New York Explorer Pass
2, 3, 4, 5, 6, 7, 10 tai 12 kohdetta 2, 3, 4, 5, 6, 7 tai 10 kohdetta
$75 - $292 alennuskoodillani! $79 - $266 alennuskoodillani!
Yli 100 nähtävyyttä ja kierrosta Yli 90 nähtävyyttä ja kierrosta
Erityisnähtävyydet:

  • Lentokenttäkuljetus
  • Central Park Zoo & Bronx Zoo
  • Sähköpyörän tai skuutin vuokraus
  • Museum of Broadway
  • Rooftop Bar Tour & muita kierroksia New Yorkin yöelämässä
Erityisnähtävyydet:

  • Vapaudenpatsas
  • 9/11 Museum
  • Yankee Stadium Tour
  • Contrasts Tour
  • Piknik-eväät

 

Osta New York Sightseeing Flex Pass tästä

Osta New York Explorer Pass tästä

New York Sightseeing Flex Pass ja New York Explorer Pass -kaupunkipassien erot - Central Park New York Sightseeing Flex Pass ja New York Explorer Pass -kaupunkipassien erot - Vapaudenpatsas

Kumpi on parempi, New York Sightseeing Flex Pass vai New York Explorer Pass?

Molemmat ovat alennuspasseja, joten niiden avulla New Yorkin suosituimmissa nähtävyyksissä käyminen on edullisempaa. Passit sisältävät pääsyn eri nähtävyyksiin, joten paras passi riippuu siitä, mitä haluat nähdä. Lue passien eroista tästä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja