New York Sightseeing Flex Pass ja Go New York Explorer Pass -kaupunkipassien erot

New York Sightseeing Flex Pass ja New York Explorer Pass -kaupunkipassien erot

Mitä eroa on New York Sightseeing Flex Pass ja Go New York Explorer Pass (tunnetaan myös nimellä New York Explorer Pass) -kaupunkipassien välillä? New York Sightseeing Flex Pass ja New York Explorer Pass ovat molemmat New Yorkissa käytettäviä alennuspasseja. Merkittävimmät erot niiden välillä ovat hinta sekä nähtävyydet, jotka sisältyvät passeihin. Molemmat passit toimivat samalla tavalla ja molemmat ovat hyvin käyttäjäystävällisiä. Valitset passiin tietyn määrän nähtävyyksiä, eikä sinun tarvitse maksaa mitään lisämaksuja kun saavut New Yorkiin. Jos sen sijaan haluaisit alennuspassin, jolla pääset näkemään rajattoman määrän nähtävyyksiä, niin valitse silloin New York Pass.

Opastetut kierrokset ja nähtävyydet

Sekä New York Sightseeing Flex Passilla että Go New York Explorer Passilla voit valita kohteet jopa 100 eri kierroksesta ja nähtävyydestä. Voit käydä molemmilla passeilla kaikilla neljällä New Yorkin näköalatasanteella: Empire State Buildingissa, Top of the Rockissa, One World Observatoryssa ja Edgessä. Passien kanssa voit myös pyöräillä Central Parkissa tai käydä Woodbury Common Premium Outletissa. Lisäksi sellaiset museot kuten 9/11-museo, Guggenheim ja American Museum of Natural History, sisältyvät kumpaankin passiin. Isoin ero passeissa on, että Flex Pass sisältää pääsyn Central Parkin eläintarhaan, Bronxin eläintarhaan ja opastetun kierroksen Pyhän Patrickin tuomiokirkossa. Explorer Pass taas sisältää lauttamatkan Vapaudenpatsaalle ja tarjoaa paremmat vaihtoehdot pyöräilyyn ja kaupunkiristeilyihin.

Hop on Hop off -bussi

Molemmilla kaupunkipasseilla voi mennä Hop on Hop off -kiertoajelulle. Flex Passiin sisältyy 72 tunnin Gray Line -lippu, jolla pääsee Uptown- ja Downtown-reiteille. Tämä lippu lasketaan yhdeksi kohteeksi. Brooklyn-kierros ja kiertoajelu illalla taas lasketaan molemmat omiksi kohteikseen. Explorer Passilla voit valita yhden päivän Big Bus -lipun. Myös tähän sisältyy Uptown- ja Downtown-reitit. Sen lisäksi vain kiertoajelu illalla on valittavissa yhdeksi kohteeksi passiin.

Ericin vinkki: Haluatko käyttää Hop on Hop off -bussia pidempään ja käydä myös Central Park Zoo’ssa sekä Bronx Zoo’ssa? Silloin Flex Pass on paras vaihtoehto. Päivälipun sijaan se sisältää 72 tunnin Hop on Hop off -lipun. Myös Edge ja Vessel ovat vaihtoehtoina passissa. Haluatko pyöräillä paljon? Valitse siinä tapauksessa Explorer Pass.

New York Sightseeing Flex Pass ja New York Explorer Pass -kaupunkipassien erot - Empire State Building New York Sightseeing Flex Pass ja New York Explorer Pass -kaupunkipassien erot - One World Observatoryn näkymät

Näköalatasanne

Molemmat passit sisältävät pääsyn kaikille neljälle New Yorkin näköalatasanteelle: Empire State Buildingiin, Top of the Rockiin ja One World Observatoryyn ja Edgeen. Joten vaikka et vielä tietäisi, millä tasanteella haluaisit käydä, voit valita kumman tahansa passin, sillä molempien kanssa voit päättää paikan päällä mihin mennä.

Miten kaupunkipassit toimivat?

New York Sightseeing Flex Pass ja New York Explorer Pass toimivat samalla tavoin. Ostat Flex Passin 3, 4, 5, 6, 7, 10 tai 12 kohteelle tai Explorer Passin 2, 3, 4, 5, 6, 7 tai 10 kohteelle. Flex Passin kanssa sinulla on 60 päivää aikaa käydä haluamillasi nähtävyyksillä. Explorer Passin voimassaoloaika on 60 päivää. Voit päättää paikan päällä, mitkä kohteet haluat nähdä. Ostettuasi passin saat sähköpostiisi kupongin, jossa on QR-koodi. Tämä QR-koodi on passisi. Voit käyttää passia suoraan puhelimestasi tai halutessasi tulostaa sen.

Mikä kaupunkipassi minun tulisi valita?

Jos kaikki nähtävyydet, joissa haluat käydä, sisältyvät Flex Passiin, siinä tapauksessa suosittelen tätä passia sen edullisen hinnan takia. Erityisesti 6, 10 ja 12 kohteen passit antavat hyvän vastineen rahalle henkilökohtaisella alennuskoodillani. Haluatko lähteä Circle Linen risteilylle ja pyöräillä muutaman kerran? Siinä tapauksessa Explorer Pass on parempi vaihtoehto. Erityisesti 5, 6 ja 7 kohteen Explorer Passit ovat edullisia. Alla näet passien suurimmat erot:

New York Sightseeing Flex PassNew York Explorer Pass
2, 3, 4, 5, 6, 7, 10 tai 12 kohdetta2, 3, 4, 5, 6, 7 tai 10 kohdetta
$74 - $264 + lisäale koodilla!$73 - $229
Yli 100 nähtävyyttä ja kierrostaYli 90 nähtävyyttä ja kierrosta
Ei sisällä VapaudenpatsastaSisältää Vapaudenpatsaan
Central Park Zoo & kuljetusPyöräretket

Osta New York Sightseeing Flex Pass tästä

Osta New York Explorer Pass tästä

New York Sightseeing Flex Pass ja New York Explorer Pass -kaupunkipassien erot - Central Park New York Sightseeing Flex Pass ja New York Explorer Pass -kaupunkipassien erot - Vapaudenpatsas

Kumpi on parempi, New York Sightseeing Flex Pass vai New York Explorer Pass?

Molemmat ovat alennuspasseja, joten niiden avulla New Yorkin suosituimmissa nähtävyyksissä käyminen on edullisempaa. Passit sisältävät pääsyn eri nähtävyyksiin, joten paras passi riippuu siitä, mitä haluat nähdä. Lue passien eroista tästä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja