New York Sightseeing Day Pass ja New York Pass -kaupunkipassien erot

New York Sightseeing Day Pass ja New York Pass kaupunkipassien erot

Mitä eroa on New York Sightseeing Day Pass ja New York Pass -kaupunkipassien välillä? New York Sightseeing Day Pass ja New York Pass ovat molemmat New Yorkissa käytettäviä alennuspasseja, joilla saat eniten irti lomastasi. Kummallakin passilla voit käydä nähtävyyksillä rajattoman määrän. Passien välillä on eroja niihin sisältyvissä nähtävyyksissä ja opastetuissa kierroksissa. Haluaisitko mieluummin käydä nähtävyyksillä omaan tahtiin? Valitse siinä tapauksessa New York Sightseeing Flex Pass.

Contents

Opastetut kierrokset ja nähtävyydet

Sekä New York Sightseeing Day Pass että New York Pass käyvät yli 100 opastetulla kierroksella ja nähtävyydellä. Molempiin passeihin sisältyy pääsy muun muassa Empire State Buildingiin, Top of the Rockiin, Edgeen, Vapaudenpatsaalle ja MoMAan. Sightseeing Day Passilla voit lähteä Hornblowerin Alive After Five -risteilylle. New York Passiin sisältyvät kaikki Circle Linen risteilyt, muun muassa Best of NYC -risteily ja Harbour Lights -risteily auringonlaskun aikaan.

Suurimpana erona passien välillä on, että Day Passin kanssa pääsee Central Parkin eläintarhaan, Bronxin eläintarhaan ja Woodbury Common Outlettiin ja lisäksi se tarjoaa mahdollisuuden vuokrata sähköpyörä tai skuutti sekä lentokenttäkuljetuksen yhdeltä New Yorkin lentokentältä Manhattanille. Nämä eivät sisälly New York Passiin. Lisäksi voit syödä ilmaisen lounaan tai saada ison alennuksen siitä. Passissa on kuitenkin rajallinen määrä pyöräilyvaihtoehtoja, kun taas New York Pass tarjoaa useita eri pyörän vuokrauksia. New York Passin kanssa voit käydä myös 9/11-museossa.

Hop on Hop off -bussi

Hop on Hop off -bussilippu sisältyy molempiin passeihin. Molempien passien kanssa saat yhden päivän Big Bus -lipun, jota voit käyttää sekä Uptownin- että Downtow-reitillä. Tämä on täydellinen tapa tutustua kaupunkiin matkasi ensimmäisinä päivinä.

New York Sightseeing Day Pass ja New York Pass -kaupunkipassien erot - Hop on Hop off -bussi New York Sightseeing Day Pass ja New York Pass -kaupunkipassien erot - Empire State Building

Näköalatasanne

Passien hienoin puoli on, että molemmat sisältävät pääsyn kaikille neljälle New Yorkin näköalatasanteelle: Empire State Buildingiin, Top of the Rockiin, One World Observatoryyn ja Edgeen. Joten mihin tahansa näköalatasanteelle päätät mennä, kummatkin passit kattavat ne kaikki.

Helikopterilento

Sightseeing Day Passin kanssa sinulla on mahdollisuus lisätä tilaukseen myös helikopterilento. Tämä lisäkohde maksaa 199$, mikä sisältää kaikki kulut, joten kyseessä on todella hyvä tarjous verrattuna siihen, että ostaisit helikopterilennon erikseen.

Miten kaupunkipassit toimivat?

New York Sightseeing Day Pass ja New York Pass toimivat samaan tapaan. Day Passilla voit valita 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 tai 10 päivän passin. New York Passin voi ostaa 1, 2, 3, 5, 7 tai 10 päiväksi. Passit ovat voimassa peräkkäisten päivien ajan ja aktivoituvat, kun käytät passia ensimmäisen kerran. Voit käydä niin monella nähtävyydellä ja opastetulla kierroksella kuin haluat, enintään kerran jokaisessa. Voit näyttää alennuspassin suoraan puhelimestasi. New York Pass on myös mahdollista saada muovisena korttina, joka voidaan noutaa paikan päällä New Yorkissa tai lähettää kotiosoitteeseesi.

Mikä kaupunkipassi minun tulisi valita?

Sinulle sopivin kaupunkipassi riippuu siitä. mihin nähtävyyksiin haluat tutustua New Yorkissa ollessasi. Joka tapauksessa voit säästää paljon rahaa molemmilla alennuspasseilla. Siksi suosittelen valitsemaan passin, joka miellyttää sinua eniten. Kumpikin passi on entistä halvempi henkilökohtaisella alennuskoodillani!

Alla näet passien suurimmat erot:

New York Sightseeing Day Pass   New York Pass
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 tai 10 päivää 1, 2, 3, 4, 5, 7 tai 10 päivää
$146 - $379 alennuskoodillani! $146 – $379 alennuskoodillani!
Yli 100 nähtävyyttä ja kierrosta Yli 100 nähtävyyttä ja kierrosta
Erityisnähtävyydet:

 • Lentokenttäkuljetus
 • Sähköpyörän tai skuutin vuokraus
 • Woodbury-kierros
 • Rooftop Bar Tour & muita kierroksia New Yorkin yöelämässä
 • Helikopterilento - lisättävä kohde
Erityisnähtävyydet:

 • 9/11 Museum
 • Contrasts Tour
 • Erityinen pääsy Edgeen
 • Yankee Stadium Tour
 • Piknik-eväät

 

Osta New York Sightseeing Day Pass tästä

Osta New York Pass tästä

New York Sightseeing Day Pass ja New York Pass -kaupunkipassien erot - 9/11 Memorial New York Sightseeing Day Pass ja New York Pass -kaupunkipassien erot - Brooklyn Bridge

Kumpi on parempi, New York Pass vai Sightseeing Pass?

Molemmat alennuspassit ovat hyviä vaihtoehtoja, kun haluat tehdä ja nähdä New Yorkin matkan aikana mahdollisimman paljon. Passit sisältävät kuitenkin pääsyn eri nähtävyyksille. Siksi on tärkeää tietää, millä nähtävyyksillä haluat käydä. Lue vinkkini, jotta tiedät mitä valita.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja