New York Sightseeing Day Pass ja New York Pass -kaupunkipassien erot

New York Sightseeing Day Pass ja New York Pass  kaupunkipassien erot

Mitä eroa on New York Sightseeing Day Pass ja New York Pass -kaupunkipassien välillä? New York Sightseeing Day Pass ja New York Pass ovat molemmat New Yorkissa käytettäviä alennuspasseja, joilla saat eniten irti lomastasi. Kummallakin passilla voit käydä nähtävyyksillä rajattoman määrän. Passien välillä on eroja niihin sisältyvissä nähtävyyksissä ja opastetuissa kierroksissa. Haluaisitko mieluummin käydä nähtävyyksillä omaan tahtiin? Valitse siinä tapauksessa New York Sightseeing Flex Pass.

Opastetut kierrokset ja nähtävyydet

Sekä New York Sightseeing Day Pass että New York Pass käyvät yli 100 opastetulla kierroksella ja nähtävyydellä. Molempiin passeihin sisältyy pääsy muun muassa 9/11-museoon, Top of the Rockiin, Edgeen ja Vapaudenpatsaalle. Sightseeing Day Passilla voit lähteä Hornbloweringin Alive After Five -risteilylle. New York Passiin sisältyvät kaikki Circle Linen risteilyt, muun muassa Best of NYC -risteily ja Harbour Lights -risteily auringonlaskun aikaan.

Suurimpana erona passien välillä on, että Day Passin kanssa pääsee Central Parkin eläintarhaan, RiseNY:hin ja Woodbury Common -outlettiin. Nämä eivät sisälly New York Passiin. Lisäksi voit syödä ilmaisen lounaan tai saada ison alennuksen siitä. Passissa on kuitenkin rajallinen määrä pyöräilyvaihtoehtoja, kun taas New York Pass tarjoaa useita eri pyörän vuokrauksia.

Hop on Hop off -bussi

Hop on Hop off -bussilippu sisältyy molempiin passeihin. Day Pass tarjoaa paremman vaihtoehdon, sillä voit käyttää Gray Line -busseja alennuspassin koko voimassaolon ajan. New York Passilla saat yhden päivän Big Bus -lipun. Molemmilla passeilla pääsee Uptown- ja Downtown-reiteille. Brooklyn-kierros ja kiertoajelu illalla kuuluvat myös Day Passiin yhden päivän ajan.

Koronaviruksen takia Hop on Hop off -bussilippu on tällä hetkellä vain yhden päivän lippu Day Passissa.
Ericin vinkki: Jos haluat lähteä Hop on Hop off -kiertoajelulle, Day Pass on ehdottomasti paras vaihtoehto paremman bussilipun ansiosta. Lisäksi saat Day Passilla ilmaisia tai alennettuja lounasvaihtoehtoja.

New York Sightseeing Day Pass ja New York Pass -kaupunkipassien erot - Hop on Hop off -bussi New York Sightseeing Day Pass vs New York Pass Empire State Building

Näköalatasanne

Passien hienoin puoli on, että molemmat sisältävät pääsyn kaikille neljälle New Yorkin näköalatasanteelle: Empire State Buildingiin, Top of the Rockiin, One World Observatoryyn ja Edgeen. Joten mihin tahansa näköalatasanteelle päätät mennä, kummatkin passit kattavat ne kaikki.

Miten kaupunkipassit toimivat?

New York Sightseeing Day Pass ja New York Pass toimivat samaan tapaan. Day Passilla voit valita 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 tai 10 päivän passin. New York Passin voi ostaa 1, 2, 3, 5, 7 tai 10 päiväksi. Passit ovat voimassa peräkkäisten päivien ajan ja aktivoituvat, kun käytät passia ensimmäisen kerran. Voit käydä niin monella nähtävyydellä ja opastetulla kierroksella kuin haluat, enintään kerran jokaisessa. Voit näyttää alennuspassin suoraan puhelimestasi. New York Pass on myös mahdollista saada muovisena korttina, joka voidaan noutaa paikan päällä New Yorkissa tai lähettää kotiosoitteeseesi.

Mikä kaupunkipassi minun tulisi valita?

Sinulle sopivin kaupunkipassi riippuu siitä. mihin nähtävyyksiin haluat tutustua New Yorkissa ollessasi. Joka tapauksessa voit säästää paljon rahaa molemmilla alennuspasseilla. Siksi suosittelen valitsemaan passin, joka miellyttää sinua eniten. Käytä henkilökohtaista alennuskoodiani, niin molemmat passit ovat entistä edullisempia!

Alla näet passien suurimmat erot:

New York Sightseeing Day Pass  New York Pass
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 tai 10 päivää1, 2, 3, 4, 5, 7 tai 10 päivää
$139 - $459 + lisäale koodilla!$117 – $305 + lisäale koodilla!
Yli 100 nähtävyyttä ja kierrostaYli 100 nähtävyyttä ja kierrosta
Hop on Hop off -bussi - joka päivä1 päivän Hop on Hop off -bussi
Central Park Zoo, Woodbury-kierros & RiseNYTHE RIDE & iltaristeily

 

Osta New York Sightseeing Day Pass tästä

Osta New York Pass tästä

New York Sightseeing Day Pass ja New York Pass -kaupunkipassien erot - 9/11 Memorial New York Sightseeing Day Pass vs New York Pass Brooklyn Bridge

Kumpi on parempi, New York Pass vai Sightseeing Pass?

Molemmat alennuspassit ovat hyviä vaihtoehtoja, kun haluat tehdä ja nähdä New Yorkin matkan aikana mahdollisimman paljon. Passit sisältävät kuitenkin pääsyn eri nähtävyyksille. Siksi on tärkeää tietää, millä nähtävyyksillä haluat käydä. Lue vinkkini, jotta tiedät mitä valita.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja