New York Five Boro Bike Tour 2024

Osta liput nyt
New York Five Boro Bike Tour

New York Five Boro Bike Tour järjestetään joka vuosi toukokuun ensimmäisenä sunnuntaina. Vuonna 2024 tapahtumaa vietetään 5.5. Yli 30 000 pyöräilijää ympäri maailmaa kokoontuu Lower Manhattanilla ja lähtee pyöräilemään NYC Five Boro Bike Tour -reittiä. Kierros on 65 kilometrin pituinen, ja tätä tapahtumaa varten reitti on järjestetty täysin autottomaksi.

Contents

New York 5 Boro Bike Tour

Pyöräily New Yorkissa voi yleensä olla melko haastavaa runsaan liikenteen vuoksi. Five Boro Bike Tourin aikana autoista ei kuitenkaan ole ongelmaa, joten tämä tapahtuma on ainutlaatuinen tapa tutustua New Yorkin eri kaupunginosiin. Viiden hallintoalueen pyörämatka järjestetään polkupyöräilyn edistämiseksi New Yorkissa.

New York Five Boro Bike Tour - Cheerleaders New York Five Boro Bike Tour - Bryant Park

Reitti

Five Boro Bike Tour alkaa Bowling Greenistä, joka sijaitsee lähellä One World Trade Centeriä Lower Manhattanilla. Muista vilkaista myös ylöspäin, sillä hämmästyt varmasti ympäröivistä pilvenpiirtäjistä! Pyöräilette kohti Manhattanin pohjoispuolta läpi vihreän Central Parkin. Harlemin kautta ylitätte joen Bronxiin ja suuntaatte sitten etelään päin Manhattanin itäpuolella. Ylitätte East Riverin Queensboro Bridgen kautta tutustuen Queensiin ja Brooklyniin. Eri kaupunginosien välinen suuri kontrasti tulee varmasti yllättämään. Sitten matka jatkuu rohkeasti Yhdysvaltojen pisimmälle riippusillalle, Verrazzano-Narrows Bridgelle. Näkymä sillalta on upea! Silta johtaa Staten Islandille, pyöräretken viimeiselle hallintoalueelle.

Maalijuhlat Finish Festival

Kun olet saapunut maaliin Staten Islandilla, voit rentoutua päätösjuhlissa. Tarjolla on livemusiikkia, ruokaa ja juomia. Palaatko takaisin Manhattanille? Hyppää ilmaisen Staten Island Ferryn kyytiin. Muista ottaa kuvat myös Manhattanin siluetista ja Vapaudenpatsaasta.

Kuinka ilmoittautua

Voit rekisteröityä verkossa ennen Five Boro Bike Touria. Kun ilmoittaudut mukaan, osallistut hyväntekeväisyysmatkalle, jolla rahoitetaan ilmaisia pyöräilyvalistusohjelmia. Näin autat ja innostat newyorkilaisia pyöräilemään sekä oppimaan kuinka ajaa turvallisesti kaupungin kaduilla.

Ilmoittaudu tästä mukaan Five Boro Bike Tourille

New York Five Boro Bike Tour - West Side New York Five Boro Bike Tour - 6th Avenue

Vuokraa polkupyörä

Jos osallistut Five Boro Bike Touriin, tarvitset tietenkin polkupyörän. Voit varata pyörän etukäteen ja noutaa sen lähtöpaikan läheltä. Tarvittaessa fillari voidaan säätää toiveidesi mukaan.

Vuokraa tästä pyörä Five Boro Bike Touriin New Yorkissa

Ericin vinkki: “Jos Five Boro Bike Tour on mielestäsi liian pitkä matka, voit myös osallistua pyöräretkelle New Yorkissa tai vuokrata pyörän ja tutustua kaupunkiin omin päin.”

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja