New York bussikierros ja nähtävyys alennuspaketti

Osta liput nyt
New York bussikierros ja nähtävyys alennuspaketti

Bussikierros ja nähtävyys alennuspaketti, joka tunnetaan nimellä Freestyle Pass, on hyvä vaihtoehto, jos haluat kiertää New Yorkia Hop On Hop Off -bussilla ja vierailla kuuluisissa nähtävyyksissä. Tähän alennuspakettiin sisältyy pääsy kaikille reiteille Hop on Hop off -busseilla (72 tuntia) sekä sisäänpääsy kolmeen, viiteen tai seitsemään New Yorkin nähtävyyteen, risteilyyn tai museoon! Alennuspaketti on loistava tapa tutustua kaupunkiin.

Osta tästä New York bussikierros ja nähtävyys alennuspaketti

Freestyle Pass ei ole tällä hetkellä saatavilla. Suosittelen hankkimaan Sightseeing Flex Passin.

Contents

Mitä alennuspakettiin sisältyy?

Alennuspaketti sisältää kaksi passia: Hop On Hop Off -bussikortin ja nähtävyyspassin, jolla voi vierailla kolmessa, viidessä tai seitsemässä nähtävyydessä. Bussikorttia voi käyttää kaikilla reiteillä 72 tunnin ajan ja vierailla kolmessa, viidessä tai seitsemässä vapaasti valittavassa nähtävyydessä (milloin tahansa 14 päivän sisällä). Voit valita mieleisesi kohteet listalta, joka kattaa laajan kirjon nähtävyyskohteita, kaupunkiristeilyjä, opastettuja kierroksia, aterioita tai museoita. Voit esimerkiksi käydä Top of the Rockissa, One World Observatoryssa ja matkustaa lautalla Vapaudenpatsaalle. Katso koko lista täältä.

Mitkä ovat tämän alennuspaketin edut?

Alennuspaketin etu on, että voit käyttää Hop On Hop Off -bussia rajattomasti ja samalla vierailla nähtävyyksillä. Alennuspaketti sopii parhaiten kun haluat vapauden päättää itse mitä teet ja milloin. Nähtävyyskortti on voimassa 14 päivän ajan, joten voi tutustua New Yorkiin kaikessa rauhassa. Tämä sopii myös loistavasti perheille. Nähtävyyksistä ei myöskään tarvitse maksaa mitään, mikä säästää aikaa ja vaivaa paikan päällä. Tärkeintä on kiertoajeluista nauttiminen ja vapaus valita juuri ne nähtävyydet, jotka haluat nähdä.

Miten Hop on Hop off -bussi ja nähtävyys alennuspaketti toimii?

Kun ostat alennuspaketin voit hyödyntää kaikkia bussireittejä ja hypätä kyytiin milloin tahansa 72 tunnin ajan (bussikortti on voimassa vaihtohetkestä lähtien). Bussit pysähtyvät yli 40:ssä eri paikassa kaupungissa. Kaikissa busseissa on oma opas, jonka lisäksi tarjolla on nauhoitettuja opasteita eri kielillä. Ekstra: tällä alennuspassilla voi kiertää myös iltareitin, jolloin pääsee näkemään New Yorkin iltavalaistuksen.

Kuinka monta bussireittejä on?

Bussireittejä on neljä: Downtown, Uptown, Brooklyn ja kiertoajelu illalla ja voit käyttää Gray Linen Hop on Hop off -busseja.

Kuinka usein bussit kulkevat ja kuinka pitkään yksi kierros kestää?

Busseja lähtee 10–30 minuutin välein ja pysäkkejä löytyy ympäri kaupunkia. Jos istut koko kierroksen läpi kestää se:

  • Downtown-kierros: 2 tuntia
  • Uptown-kierros: 2 tuntia
  • Brooklyn-kierros: 2 tuntia
  • Iltakierros: 2–2,5 tuntia

Miten saan kortit?

Ostaessasi alennuspaketin tästä saat muutaman minuutin sisällä sähköpostiisi kupongin QR-koodilla. Voit joko tulostaa kupongin tai tallentaa sen älypuhelimeesi. Kuponkia näyttämällä voit nousta Hop on Hop off -bussin kyytiin millä tahansa pysäkillä. Saat samalla liput myös nähtävyyksille. Jos sinulla on kysyttävää bussista tai nähtävyyksistä, voit käydä myös jossakin Gray Linen Visitor Centereistä.

Varaa tästä New York bussikierros ja nähtävyys alennuspaketti

Jos haluat nähdä enemmän nähtävyyksiä, suosittelen ostamaan New York Passin. Lue täältä lisää New York Passista.

Ericin vinkki: Tykkään tästä alennuspaketista, sillä se antaa paljon vapautta. Sinun ei tarvitse valita etukäteen mitä nähtävyyksiä haluat nähdä. Voit päättää nähtävyyksistä paikan päällä vapaasti muuten, paitsi Vapaudenpatsaalle mennessä. Jos haluat vierailla Liberty Islandilla, niin sinun täytyy pyytää sinne erillinen lippu siinä vaiheessa, kun vaihdat kupongin (voucherin) New Yorkissa. 

New York bussikierros ja nähtävyys alennuspaketti - Empire State Building New York bussikierros ja nähtävyys alennuspaketti - Vapaudenpatsas

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja