Museum of Broadway New Yorkissa

Osta liput nyt
Museum of Broadway New Yorkissa

Museum of Broadway New Yorkissa on omistettu täysin Broadwayn historialle ja merkitykselle. Broadway Museum on interaktiivinen museo, joka keskittyy Broadwayn syntyyn ja kehitykseen. Se tarjoaa kurkistuksen kulissien taakse erilaisten huoneiden kautta, joista jokaisella on oma teemansa. Jokaisen Broadway-musikaalien ystävän on nähtävä tämä museo Times Squarella.

Osta Museum of Broadway -liput tästä

Museum of Broadway New Yorkissa

Tämä museo New Yorkissa on interaktiivinen kokemus, jonka eri näyttelytilat ovat Broadwaylla työskentelevien ja työskennelleiden suunnittelemia. Huoneet sopivat täydellisesti seuraavaan Instagram-postaukseesi!

“Map Room” eli karttahuone on omistettu Broadwayn alkuvaiheille sekä siirtymiselle monelta eri alueelta Times Squaren tuntumaan. “Timeline” kertoo New Yorkin teatterimaailman progressiivisesta luonteesta ja nimeää monia tärkeitä Broadway-musikaaleja, teatteripioneereja ja huippuhetkiä.

“The Making of a Broadway Show” -nimisessä huoneessa pääset kurkistamaan kulissien taakse. Visuaalisen ilmaisun taiteilijoiden ja Broadway-suunnittelijoiden luomien installaatioiden kautta saat tietää, kuinka musikaali oikeasti syntyy.

Ericin vinkki: Haluatko tietää kaiken Broadway-maailmasta? Siinä tapauksessa Broadway-teattereiden kävelykierros on hyvä jatkumo museolle. Kierroksen aikana oppaasi, joka näyttelee Broadwaylla, vie tutustumaan useampaan teatteriin ja kertoo niiden historiasta. Saat kuulla samalla monta tarinaa elämästä Broadwaylla.

Museum of Broadway New Yorkissa - Interaktiivinen Museum of Broadway New Yorkissa - Historia

Käytännön tietoa

Museo sijaitsee Broadwayn sydämessä, Times Squaren lähellä. Alueelta löytyy yli neljäkymmentä teatteria.

  • Aukiolo: avoinna joka päivä
  • Sijainti: 145 West 45th Street, lähellä Times Squarea

Osta Museum of Broadway -liput tästä

Mistä ostaa Museum of Broadway -liput?

Voit ostaa liput etukäteen verkosta tästä. Lue lisää.

Mitä nähtävää Museum of Broadway tarjoaa?

Museum of Broadway on interaktiivinen museo, joka kertoo Broadwayn kehityksestä ja tarjoaa katsauksen kulissien taakse. Lue lisää tästä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja