Museum of Broadway New Yorkissa

Osta liput nyt
Museum of Broadway New Yorkissa

Museum of Broadway New Yorkissa on omistettu täysin Broadwayn historialle ja merkitykselle. Broadway Museum on interaktiivinen museo, joka keskittyy Broadwayn syntyyn ja kehitykseen. Se tarjoaa kurkistuksen kulissien taakse erilaisten huoneiden kautta, joista jokaisella on oma teemansa. Jokaisen Broadway-musikaalien ystävän on nähtävä tämä museo Times Squarella.

Osta Museum of Broadway -liput tästä

Contents

Museum of Broadway New Yorkissa

Tämä museo New Yorkissa on interaktiivinen kokemus, jonka eri näyttelytilat ovat Broadwaylla työskentelevien ja työskennelleiden suunnittelemia. Huoneet sopivat täydellisesti seuraavaan Instagram-postaukseesi!

Map Room

“Map Room” eli karttahuone on omistettu Broadwayn alkuvaiheille sekä siirtymiselle monelta eri alueelta Times Squaren tuntumaan. Täällä pääset kurkistamaan kaikkiin tämänhetkisiin Broadway-esityksiin ja tutustut tarkemmin eri teattereihin.

Timeline

“Timeline” kertoo New Yorkin teatterimaailman progressiivisesta luonteesta ja nimeää monia tärkeitä Broadway-musikaaleja, teatteripioneereja ja huippuhetkiä. Kulje Broadwayn historian läpi, tutustu valokuviin ja esineisiin ja luo oma musikaalihetkesi.

Museum of Broadway New Yorkissa - Interaktiivinen Museum of Broadway New Yorkissa - Historia

The Making of A Broadway Show

“The Making of a Broadway Show” -nimisessä huoneessa pääset kurkistamaan Broadway-maailman kulissien taakse. Näyttely antaa uutta perspektiiviä kaikkeen siihen työhön, joilla näytelmät ja musikaalit heräävät henkiin. Tutustu stage managerien, lavastussuunnittelijoiden, teknikkojen ja teatterikuvaajien työhön. Näe Broadway-pukuja ja kuule markkinoinnin maailmasta, kuinka musikaalia mainostetaan.

Ericin vinkki: “Haluatko tietää kaiken Broadway-maailmasta? Siinä tapauksessa Broadway-teattereiden kävelykierros on hyvä jatkumo museolle. Kierroksen aikana oppaasi, joka näyttelee Broadwaylla, vie tutustumaan useampaan teatteriin ja kertoo niiden historiasta. Saat kuulla samalla monta tarinaa elämästä Broadwaylla.”

Käytännön tietoa

Museo sijaitsee Broadwayn sydämessä, Times Squaren lähellä. Alueelta löytyy yli neljäkymmentä teatteria.

  • Aukiolo: avoinna joka päivä
  • Sijainti: 145 West 45th Street, lähellä Times Squarea

Osta Museum of Broadway -liput tästä

Museum of Broadway New Yorkissa - Puvustus Museum of Broadway New Yorkissa - Taidetta

Mistä ostaa Museum of Broadway -liput?

Voit ostaa liput etukäteen verkosta tästä. Lue lisää.

Mitä nähtävää Museum of Broadway tarjoaa?

Museum of Broadway on interaktiivinen museo, joka kertoo Broadwayn kehityksestä ja tarjoaa katsauksen kulissien taakse. Lue lisää tästä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja