Mistä löytää vessa New Yorkissa?

Vessat New Yorkissa

Yleiset vessat New Yorkissa sijaitsevat ympäri kaupunkia. Voi olla melkoinen helpotus löytää yleisövessa, kun olet tutustumassa New Yorkiin! Siksi olen lisännyt kaikkien New Yorkin julkisten vessojen sijainnit ilmaiseen Eric’s New York -sovellukseeni. Näin näet aina puhelimestasi, missä on lähin wc.

Lataa ilmainen Eric’s New York App tästä

Contents

Julkiset vessat New Yorkissa

New Yorkissa on paljon (osittain) julkisia vessoja, joita vierailijat voivat käyttää. Kaikki tietävät tunteen, kun olet matkalla ja sinun tai matkakumppanisi pitää päästä vessaan. Yleensä suuntaat lähimpään lounaspaikkaan tai pikaruokaketjuun. Entä jos matkustat vauvan/lasten kanssa ja sinun tarvitsee vaihtaa puhdas vaippa? Siinä tapauksessa tarvitset vessan, jossa on hiukan enemmän tilaa ja joka on siisti.

Kokoan ilmaiseen Eric’s New York -sovellukseeni kaikki New Yorkin yleiset vessat, joihin törmään. Myös offline-tilassa toimivan GPS:n ansiosta näet aina, missä lähin julkinen vessa sijaitsee.

Ericin vinkki: “New Yorkissa vessoja voidaan kutsua myös nimellä “bathroom”, “restroom” tai jopa “lounge”. Aina tarpeellista tietää!”

Yleisövessat New Yorkin puistoissa

Monissa New Yorkin puistoissa on yleisövessoja. Vessat puhdistetaan vähintään päivittäin. Usein ne eivät ole käymälöistä kauneimpia, mutta ne ovat ehdottomasti käteviä. Mielestäni Bryant Parkissa sijaitseva yleisö-wc on todella hieno, sillä vessasta löytyy joka päivä tuoreita kukkia ja siellä soi klassinen musiikki.

New Yorkin puistojen julkiset vessat New Yorkin julkiset kylpyhuoneet Vessat

Yleiset vessat New Yorkin hotelleissa

Monissa New Yorkin hotelleissa on wc-tilat, joita kaikki voivat käyttää, vaikka et olisikaan hotellivieras. Nämä vessat sijaitsevat usein aulatilassa, mutta saattavat olla hieman syrjässä. Voit aina kysyä hotellin henkilökunnalta, mistä wc löytyy.

Kauppojen wc-tilat

Jos olet ostoksilla New Yorkissa ja sinun on päästävä vessaan, on hyvä tietää, että monissa suurissa kaupoissa, kuten Macy’sissa ja Bloomingdalesissa, löytyy wc. Voit myös aina kysyä vessaa.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja