Lentokentän vaihto New Yorkissa: JFK ja Newark

Lentokentän vaihto New Yorkissa: JFK ja Newark

Matkustettaessa JFK:lta Newarkille (tai Newarkilta JFK:lle) voi valita muutamasta eri vaihtoehdosta. Voit matkustaa junalla lentokenttien välillä. Ainoa ongelma on, että joudut vaihtamaan kahdesti. Jos sinulla on matkatavaroita ja vähän aikaa, ei tämä ole suositeltava vaihtoehto, sillä matkalle pitää myös ostaa kolme eri lippua.

Kannattaako ottaa taksi?

Taksi on parempi vaihtoehto kuin juna, mutta en silti suosittele sitä. Koska JFK sijaitsee New Yorkin osavaltiossa ja Newark New Jerseyn osavaltiossa, voivat taksikuskit laskuttaa erikoishinnan. He ajavat myös usein Manhattanin läpi, jossa voi olla todella ruuhkaista ja siten matka tulee vieläkin kalliimmaksi. Jos otat taksin, voit odottaa matkan maksavan vähintään 140$, johon tulee päälle vielä tietulli (noin 15$) ja tippi. Siksi suosittelenkin varaamaan kuljetuspalvelun etukäteen. Tämä on myös hyvä vaihtoehto, jos matkustat isommassa seurassa, sillä kuljetuspalvelun tila-autoon mahtuu enintään 9 henkilöä. Jos otat taksin, tarvitset kaksi tai kolme tavallista (keltaista) taksia matkustajamäärästä riippuen.

Miten kuljetuspalvelu varataan?

Kuljetuspalvelun etukäteen varaaminen netissä tulee halvemmaksi ja säästää paljon aikaa ja stressiä. Kun varaat tämän yksityisen lentokenttien välisen kuljetuksen John F. Kennedy International Airport (JFK) lentokentältä Newark lentokentälle tai päinvastoin, täytä varaukseen myös lentotietosi. Valitse joko Sedan, johon mahtuu korkeintaan kolme henkilöä tai tilat-auto, johon mahtuu korkeintaan viisi henkilöä. Saapuessasi paikalle näytä kuskille matkakuponki (voucher). Huomioithan, että tämä on yksityinen, lentokenttien välinen kuljetuspalvelu. He tarjoavat kiinteän hinnan matkustajamäärästä riippumatta. Kun matkustat ryhmässä tulee hinta per henkilö tietenkin halvemmaksi.

Kuljetusvaihtoehdot

JFK –> EWR tai EWR –> JFK Sedanilla (max. 3 matkustajaa)

Varaa yksityinen lentokenttien välinen kuljetuspalvelu Sedanilla tästä

JFK –> EWR tai EWR –> JFK tila-autolla (max. 5 matkustajaa)

Varaa yksityinen lentokenttien välinen kuljetuspalvelu tila-autolla tästä

JFK –> EWR tai EWR –> JFK minibussilla (max. 9 matkustajaa)

Varaa yksityinen lentokenttien välinen kuljetuspalvelu minibussilla tästä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja