Lentokentän vaihto New Yorkissa: JFK ja Newark

Lentokentän vaihto New Yorkissa: JFK ja Newark

Matkustettaessa JFK:lta Newarkille (tai Newarkilta JFK:lle) voi valita muutamasta eri vaihtoehdosta. Voit matkustaa junalla lentokenttien välillä. Ainoa ongelma on, että joudut vaihtamaan kahdesti. Jos sinulla on matkatavaroita ja vähän aikaa, ei tämä ole suositeltava vaihtoehto, sillä matkalle pitää myös ostaa kolme eri lippua.

Contents

Taksi JFK:lta Newarkiin tai Newarkilta JFK:lle

Taksi on parempi vaihtoehto kuin juna, mutta en silti suosittele sitä. Koska JFK:n lentoasema sijaitsee New Yorkin osavaltiossa ja Newark New Jerseyn osavaltiossa, voivat taksikuskit laskuttaa erikoishinnan. He ajavat myös usein Manhattanin läpi, jossa voi olla todella ruuhkaista ja siten matka tulee vieläkin kalliimmaksi.

Jos otat taksin JFK:lta Newarkin lentokentälle, voit odottaa matkan maksavan vähintään 160$, johon tulee päälle vielä kaksi tietullia, 20 Newark Airport Surcharge ja tippi. Taksi Newarkilta JFK:lle maksaa tätä vähemmän. Siitä huolimatta suosittelen kuitenkin aina varaamaan kuljetuspalvelun etukäteen. Tämä on myös hyvä vaihtoehto, jos matkustat isommassa seurassa, sillä kuljetuspalvelun SUV:hen mahtuu jopa 6 henkilöä. Jos otat taksin, tarvitset jopa kaksi tavallista (keltaista) taksia matkustajamäärästä riippuen.

Miten kuljetuspalvelu varataan?

Kuljetuspalvelun etukäteen varaaminen netissä tulee halvemmaksi ja säästää paljon aikaa ja stressiä. Kun varaat tämän yksityisen lentokenttien välisen kuljetuksen John F. Kennedy International Airport (JFK) lentokentältä Newark lentokentälle tai päinvastoin, täytä varaukseen myös lentotietosi.

Valitse joko Sedan, johon mahtuu korkeintaan kolme henkilöä, tila-auto, johon mahtuu korkeintaan viisi henkilöä, tai SUV, johon mahtuu korkeintaan 6 matkustajaa. Saapuessasi paikalle näytä kuskille matkakuponki (voucher).

Huomioithan, että tämä on yksityinen, lentokenttien välinen kuljetuspalvelu. He tarjoavat kiinteän hinnan matkustajamäärästä riippumatta. Kun matkustat ryhmässä tulee hinta per henkilö tietenkin halvemmaksi.

Kuljetusvaihtoehdot

JFK –> EWR tai EWR –> JFK Sedanilla (max. 3 matkustajaa)

Varaa yksityinen lentokenttien välinen kuljetuspalvelu Sedanilla tästä

JFK –> EWR tai EWR –> JFK tila-autolla (max. 5 matkustajaa)

Varaa yksityinen lentokenttien välinen kuljetuspalvelu tila-autolla tästä

JFK –> EWR tai EWR –> JFK SUV:lla (max. 6 matkustajaa)

Varaa yksityinen lentokenttien välinen kuljetuspalvelu SUV:lla tästä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja