Lennot Rovaniemi – New York

Lennot New Yorkiin

Haluatko varata lennot Rovaniemeltä New Yorkiin? Löydät tästä kaikki tärkeimmät tiedot Rovaniemen lentoasemasta ja vinkit kuinka varata lennot New Yorkiin.

Contents

Rovaniemen lentoasema (RVN)

Rovaniemen lentoasema on Suomen kolmanneksi vilkkain lentokenttä. Suurin osa Rovaniemen kenttää käyttävistä lentoyhtiöistä lentää sinne kausittain. Finnair lentää vuoden ympäri Helsinkiin. Rovaniemen ja New Yorkin välillä ei ole suoria lentoja, joten pääset New Yorkiin vain välilaskulla. Voit lentää joko John F. Kennedyn kansainväliselle lentokentälle New Yorkissa tai Newarkin lentokentälle New jerseyn puolella. Näet alla luettelon lentoyhtiöistä, jotka tarjoavat lentoja Rovaniemeltä New Yorkiin.

Lentoyhtiö Suora lento / välilasku Määränpää
Finnair 1 vaihto: Helsinki (HEL) JFK
American Airlines 2 vaihtoa: Helsinki (HEL) ja Pariisi (CDG) JFK
British Airways 2 vaihtoa: Helsinki (HEL) ja Lontoo (LHR) JFK tai EWR

Rovaniemen ja New Yorkin välimatka on noin 6 320 kilometriä. Koska kaupunkien välillä ei ole suoria lentoja, lentoaika Rovaniemeltä New Yorkiin vaihtelee välilaskusta riippuen. Matkustusaika Helsingin kautta yhdellä vaihdolla on lyhyimmillään noin 12 tuntia. Aikaero Suomen ja New Yorkin välillä on 7 tuntia (UTC−4).

Lennon hinta Rovaniemi – New York

New Yorkin lennon hinta vaihtelee vuodenajasta ja matkustuspäivästä riippuen. Kalleinta on lentää kesäkuukausina ja juhlapyhien aikaan erityisesti marras-joulukuussa. Edullisin aika lentää New Yorkiin on usein tammi-helmikuussa, kun New Yorkissa on kylmintä. Jos haluat varata muulloin edulliset lennot New Yorkiin, kannattaa ostaa lentoliput vähintään 6 kuukautta etukäteen.

Katso Expediasta uusimmat lentotarjoukset Rovaniemeltä New Yorkiin

Kulkuyhteydet Rovaniemen lentoasemalle

Rovaniemen lentoasemalle pääsee autolla ja bussilla. Lentokenttä sijaitsee noin 9 km Rovaniemen kaupungista koilliseen.

  • Ajo-ohjeet: Rovaniemen lentokentälle pääsee omalla autolla helposti. Lentoaseman liittymä sijaitsee valtatie 4:n varrella ja sinne on selkeät opasteet. Rovaniemen keskustasta ajaa lentokentälle noin 10-15 minuutissa liikenteestä riippuen.
  • Bussilla: Rovaniemen keskustasta pääsee lentokentälle kaukoliikenteen bussilla ja lentokenttäbussilla. Lisäksi monista pohjoisen kaupungeista pääsee kaukoliikenteen bussilla kätevästi lentokentälle.

Pysäköinti Rovaniemen lentoasemalla

Rovaniemen lentoasemalla voi pysäköidä kätevästi pysäköintialueilla, jotka sijaitsevat terminaalin edustalla. Lyhytaikaiseen ja pitkäaikaiseen pysäköintiin löytyvät omat alueensa. Lisätietoa pysäköinnistä ja lentokentästä voit lukea osoitteesta https://www.finavia.fi/fi/lentoasemat/rovaniemi/.

Rovaniemen lentoaseman kartta

Jotta saapuminen kentälle olisi mahdollisimman yksinkertaista, löydät alta Rovaniemen lentoaseman kartan. Suurenna lentokenttäkartta klikkaamalla kuvaa.

Lennot Rovaniemi - New York - Rovaniemen lentoaseman kartta terminaali Lennot Rovaniemi - New York - Rovaniemen lentoaseman kartta pysäköinti
Kuva: Finavia

Matkustatko mieluummin joltain toiselta lentokentältä Suomessa? Katso tästä yhteenveto lennoista New Yorkiin.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja