Lennot Kuopio – New York

Lennot New Yorkiin

Haluatko varata lennot Kuopiosta New Yorkiin? Löydät tästä kaikki tärkeimmät tiedot Kuopion lentoasemasta ja vinkit kuinka varata lennot New Yorkiin.

Contents

Kuopion lentoasema (KUO)

Kuopion lentoasema tunnetaan myös nimellä Rissalan lentoasema. Kuopion kenttää käyttää säännöllisesti Finnair, joka lentää vuoden ympäri Helsinkiin. Lisäksi Kuopion lentoasemalta lennetään tilauslentoja etelän lomakohteisiin. Kuopion ja New Yorkin välillä ei ole suoria lentoja, joten pääset New Yorkiin vain välilaskulla. Voit lentää joko JFK:n kansainväliselle lentokentälle New Yorkissa tai Newarkin kansainväliselle lentokentälle New jerseyn puolella. Näet alla luettelon lentoyhtiöistä, jotka tarjoavat lentoja Kuopiosta New Yorkiin.

Lentoyhtiö Suora lento / välilasku Määränpää
Finnair 1 vaihto: Helsinki (HEL) JFK
British Airways 2 vaihtoa: Helsinki (HEL) ja Lontoo (LHR) JFK
American Airlines 2 vaihtoa: Helsinki (HEL) ja Lontoo (LHR)
2 vaihtoa: Helsinki (HEL) ja Pariisi (CDG)
2 vaihtoa: Helsinki (HEL) ja Chicago (ORD)
JFK
JFK
EWR tai LGA

Kuopion ja New Yorkin välimatka on noin 6 600 kilometriä. Koska kaupunkien välillä ei ole suoria lentoja, lentoaika Kuopiosta New Yorkiin vaihtelee välilaskusta riippuen. Matkustusaika Helsingin kautta yhdellä vaihdolla on lyhyimmillään noin 12 tuntia. Aikaero Suomen ja New Yorkin välillä on 7 tuntia (UTC−4).

Lennon hinta Kuopio – New York

New Yorkin lennon hinta vaihtelee vuodenajasta ja matkustuspäivästä riippuen. Kalleinta on lentää kesäkuukausina ja juhlapyhien aikaan erityisesti marras-joulukuussa. Edullisin aika lentää New Yorkiin on usein tammi-helmikuussa, kun New Yorkissa on kylmintä. Jos haluat varata muulloin edulliset lennot New Yorkiin, kannattaa ostaa lentoliput vähintään 6 kuukautta etukäteen.

Katso Expediasta uusimmat lentotarjoukset Kuopiosta New Yorkiin

Kulkuyhteydet Oulun lentoasemalle

Kuopion lentoasemalle pääsee autolla ja bussilla. Lentokenttä sijaitsee Rissalassa Siilinjärvellä, noin 14 km Kuopion keskustasta koilliseen.

  • Ajo-ohjeet: Kuopion lentokentälle pääsee omalla autolla helposti. Lentoaseman liittymä sijaitsee valtatie 9:n varrella välillä Kuopio – Joensuu ja sinne on selkeät opasteet. Liittymän jälkeen jatka ajamista Lentokentäntiellä tien loppuun asti ja seuraa opasteita joko terminaalin eteen tai pysäköintialueille. Kuopion keskustasta ajaa lentokentälle noin 15-20 minuutissa liikenteestä riippuen.
  • Bussilla: Kuopion keskustasta pääsee lentoasemalle säännöllisesti paikallisliikenteen bussilla 40. Bussimatka Kuopion matkakeskuksesta lentokentälle kestää noin 25 minuuttia.

Pysäköinti Kuopion lentoasemalla

Kuopion lentoasemalla on kaksi pysäköintialuetta, jotka sijaitsevat terminaalin edustalla. Toinen on on tarkoitettu pitkäaikaiseen ja toinen lyhytaikaiseen pysäköintiin. 30 minuutin pikaparkki löytyy heti terminaalin edestä, jos olet tuomassa tai hakemassa matkustajia lentokentältä. Lisätietoa pysäköinnistä ja lentokentästä voit lukea osoitteesta https://www.finavia.fi/fi/lentoasemat/kuopio/.

Kuopion lentoaseman kartta

Jotta saapuminen kentälle olisi mahdollisimman yksinkertaista, löydät alta Kuopion lentoaseman kartan. Suurenna lentokenttäkartta klikkaamalla kuvaa.

Lennot Kuopio - New-York - Kuopion lentoaseman karttaKuva: Finavia

Matkustatko mieluummin joltain toiselta lentokentältä Suomessa? Katso tästä yhteenveto lennoista New Yorkiin.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja