Lennot Kuopio – New York

Lennot New Yorkiin

Haluatko varata lennot Kuopiosta New Yorkiin? Löydät tästä kaikki tärkeimmät tiedot Kuopion lentoasemasta ja vinkit kuinka varata lennot New Yorkiin.

Kuopion lentoasema (KUO)

Kuopion lentoasema tunnetaan myös nimellä Rissalan lentoasema. Kuopion kenttää käyttää säännöllisesti Finnair, joka lentää vuoden ympäri Helsinkiin. Lisäksi Kuopion lentoasemalta lennetään tilauslentoja etelän lomakohteisiin. Kuopion ja New Yorkin välillä ei ole suoria lentoja, joten pääset New Yorkiin vain välilaskulla. Näet alla luettelon lentoyhtiöistä, jotka tarjoavat lentoja Kuopiosta New Yorkiin.

LentoyhtiöSuora lento / välilaskuMääränpää
Finnair1 vaihto: Helsinki (HEL)JFK
British Airways2 vaihtoa: Helsinki (HEL) ja Lontoo (LHR)JFK tai EWR
TAP Air Portugal2 vaihtoa: Helsinki (HEL) ja Lissabon (LIS)EWR

Kuopion ja New Yorkin välimatka on noin 6 600 kilometriä. Koska kaupunkien välillä ei ole suoria lentoja, lentoaika Kuopiosta New Yorkiin vaihtelee välilaskusta riippuen. Matkustusaika Helsingin kautta yhdellä vaihdolla on lyhyimmillään noin 12 tuntia. Aikaero Suomen ja New Yorkin välillä on 7 tuntia (UTC−4).

Lennon hinta Kuopio – New York

New Yorkin lennon hinta vaihtelee vuodenajasta ja matkustuspäivästä riippuen. Kalleinta on lentää kesäkuukausina ja juhlapyhien aikaan erityisesti marras-joulukuussa. Edullisin aika lentää New Yorkiin on usein tammi-helmikuussa, kun New Yorkissa on kylmintä. Jos haluat varata muulloin edulliset lennot New Yorkiin, kannattaa ostaa lentoliput vähintään 6 kuukautta etukäteen.

Katso Expediasta uusimmat lentotarjoukset Kuopiosta New Yorkiin

Kulkuyhteydet Oulun lentoasemalle

Kuopion lentoasemalle pääsee autolla ja bussilla. Lentokenttä sijaitsee Rissalassa Siilinjärvellä, noin 14 km Kuopion keskustasta koilliseen.

  • Ajo-ohjeet: Kuopion lentokentälle pääsee omalla autolla helposti. Lentoaseman liittymä sijaitsee valtatie 9:n varrella välillä Kuopio – Joensuu ja sinne on selkeät opasteet. Liittymän jälkeen jatka ajamista Lentokentäntiellä tien loppuun asti ja seuraa opasteita joko terminaalin eteen tai pysäköintialueille. Kuopion keskustasta ajaa lentokentälle noin 15-20 minuutissa liikenteestä riippuen.
  • Bussilla: Kuopion keskustasta pääsee lentoasemalle säännöllisesti paikallisliikenteen bussilla. Bussimatka Kuopion linja-autoasemalta lentokentälle kestää noin 20 minuuttia.

Pysäköinti Kuopion lentoasemalla

Kuopion lentoasemalla on kaksi pysäköintialuetta, jotka sijaitsevat terminaalin edustalla. Toinen on on tarkoitettu pitkäaikaiseen ja toinen lyhytaikaiseen pysäköintiin. Lisätietoa pysäköinnistä ja lentokentästä voit lukea osoitteesta https://www.finavia.fi/fi/lentoasemat/kuopio/.

Kuopion lentoaseman kartta

Jotta saapuminen kentälle olisi mahdollisimman yksinkertaista, löydät alta Kuopion lentoaseman kartan. Suurenna lentokenttäkartta klikkaamalla kuvaa.

Kuva: Finavia

Matkustatko mieluummin joltain toiselta lentokentältä Suomessa? Katso tästä yhteenveto lennoista New Yorkiin.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja