Kattoterassibaarikierros New Yorkissa

Osta lippusi tästä

Kattoterassibaarikierros New Yorkissa

Kattoterassibaarikierros New Yorkissa vie sinut tutustumaan Manhattanin parhaisiin kattoterassibaareihin. Näköalat kaupunkiin ovat henkeäsalpaavat ja ne ainoastaan paranevat, kun nautit drinkistä newyorkilaisten seassa. Kierroksen varaamisesta etukäteen on etua monella tapaa. Kierroksen vetäjä pitää huolta siitä, että sinun ei tarvitse jonottaa sisään baareihin! Siksi sinulla ei ole riskiä tulla käännytetyksi ovella, eikä sinua velvoiteta tilaamaan kalliita juomia. Tämä on helpoin tapa nauttia New Yorkin yöelämästä!

Contents

Etsi lippuja

€ 75,00
Maksa helposti ja kätevästi:
PayPal MasterCard VISA AMEX ApplePay

Juhliminen kattoterassibaareissa

Jos haluat tutustua New Yorkin suosituimpiin kattoterassibaareihin, suosittelen lämpimästi tätä kierrosta. Kierroksen aikana vierailet kahdessa kattoterassibaarissa. Kuljetus baarien välillä sekä kaksi drinkkiä sisältyvät kierroksen hintaan. Kierros järjestetään tiistaisin ja perjantaisin ja se alkaa kello 18.45. Pääset siis nauttimaan auringonlaskusta Manhattanin yllä huhtikuusta lokakuuhun. Tämä kierros on kiva tehdä kaikkina vuodenaikoina, myös talvella. Monilta kattoterasseilta löytyy lämmitys sekä lämmitettyjä sisätiloja.

Kattoterassibaarikierros New Yorkissa - 230 Fifth Kattoterassibaarikierros New Yorkissa - Empire State

Miksi tämä kierros kannattaa varata?

Ne ovat yleensä niin suosittuja, että erityisesti viikonloppuisin niihin on vaikea päästä yksin viikonloppuisin. Tämä ei ole kuitenkaan ‘kierros’ sanan klassisessa merkityksessä, jossa opas kertoo faktoja ja selittää asioita, vaan hauska ilta ulkona vapaine sisäänpääsyineen ja ilmaisine juomineen! Tämän kierroksen etuna on se, että pääset ohittamaan pitkät jonot. Lisäksi siihen sisältyy kaksi juomaa, jotka opas on valinnut. Jos haluat valita itse juomat, voit valita premium-liput. Huom: turvallisuussyistä juomat tarjoillaan joskus muovilaseista.

Kierroksen järjestäjällä on valikoima kattoterassibaareja ja he päättävät iltakohtaisesti mitkä ovat parhaat vaihtoehdot kullekin illalle. Kaikki kattoterassibaarit sijaitsevat Manhattanilla tai niiden näkymät ovat Manhattanille. Joskus yhdessä niistä voi olla yksityistilaisuus meneillään, joten koko tila ei välttämättä ole saatavilla kierroksen ryhmälle tai ainoastaan sisätilat ovat ryhmän käytössä. Kierroksen vetäjä jättää teidät viimeiseen baariin, jonne voitte jäädä niin pitkäksi aikaa kuin haluatte ja nauttia todellisesta New Yorkin yöelämästä.

Kierrokselle osallistuvien määrä vaihtelee illasta riippuen, maksimimäärä on 45 henkeä. Ryhmä on usein kansainvälinen ja kierroksen vetäjä puhuu englantia ja ehkä myös jotain toista kieltä. Monissa kattoterassibaareissa on pukukoodi, joten on suositeltavaa pukeutua tyylikkäästi tälle kierrokselle.

Ericin vinkki: “Olen itse käynyt useilla kattoterassibaarikierroksilla, joissa minulla on ollut todella hauskaa! Vaikka kierros ei olekaan halpa, se on ainut laatuaan. Se on loistava ensikosketus New Yorkin yöelämään ja mukava tapa aloittaa ilta kaupungissa. Lisäksi pääset suoraan sisään suosittuihin baareihin, joihin joutuisit muuten jonottamaan. Pääset nauttimaan huolettomasta illasta ihmisten kanssa, jotka ovat paikalla samasta syystä: pitääkseen hauskaa.”

Käytännön tietoa

Maksettuasi kierroksen saat sähköpostiisi kupongin (voucher), josta löytyy kaikki tarvittavat tiedot kierroksesta. Kuponkia ei tarvitse tulostaa.

 • Kesto: Tämä kierros päättyy viimeiseen kohteeseen, mutta voit vapaasti jatkaa illanviettoa kierroksen jälkeen. Huomioithan, että paluukuljetus takaisin lähtöpaikkaan ei sisälly kierrokseen.
 • Lähtöpaikka: Hotel Riu Plaza Times Squaren edessä
 • Lähtöaika: kello 18.45, mutta saavu paikalle 15 minuuttia ennen lähtöaikaa. Jos olet myöhässä, kierroksen järjestäjä yrittää tehdä parhaansa, mutta ei voi taata että voit enää osallistua kierrokselle.
 • Päivät: tiistaisin ja perjantaisin
 • Ikäraja: 21 vuotta, muista ottaa kuvallinen henkilöllisyystodistus mukaan
 • Pukukoodi: ei lenkkareita, löysiä farkkuja tai shortseja
  • Suositus miehille: tyylikkäät farkut, kauluspaita, mustat kengät tai puku
  • Suositus naisille: tyylikäs iltamekko (mukava) ja tyylikkäät kengät
 • Huomio:  Tämän kierroksen hintaan sisältyy kaksi alkoholijuomaa. Opas kertoo sinulle mitä juomavaihtoehdot ovat, riippuen baarista (juomasekoitus/viini/olut/virvoitusjuoma). Mikäli haluamasi juoma ei sisälly annettuihin vaihtoehtoihin, voit tilata juomasi erikseen ja maksaa siitä täyden hinnan. Sinulle ei palauteta rahaa takaisin, vaikka et tilaisi kierroksen hintaan kuuluvia juomia.
 • Premium-liput: sisältävät kaksi omavalintaista juomaa
 • Joissakin kattoterassibaareissa takki on jätettävä narikkaan. Narikkamaksu ei sisälly kierroksen hintaan.
 • Kierros ei vastaa minkään onnettomuuden aiheuttamista vahingoista ja pidättää oikeuden evätä pääsyn huonosti käyttäytyviltä osallistujilta

Rooftop Bar Tour in New York Manhattan

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja