Ilmainen sisäänpääsy MoMA:an New Yorkissa

Ilmainen sisäänpääsy MoMA:an New Yorkissa

Ilmainen sisäänpääsy MoMA:an New Yorkissa on mahdollista newyorkilaisille, jotka voivat todistaa New Yorkin asuinpaikakseen. MoMA (Museum of Modern Art) on yksi New Yorkin suurimmista taidemuseoista ja se pysyy paikallisille auki myöhempään joka kuukauden ensimmäinen perjantai. Museokävijät, jotka eivät asu New Yorkissa, eivät voi hyödyntää MoMA:n maksutonta sisäänpääsyä.

Hanki sen sijaan MoMA-liput tästä

Contents

Pay What You Wish – maksat mitä haluat

Joissakin New Yorkin museoissa on käytössä pay what you wish -järjestelmä. Tämä tarkoittaa sitä, että kävijä valitsee, mitä hän haluaa maksaa pääsylipusta. Järjestelmä on tarkoitettu New Yorkissa asuville ja eri toten opiskeleville. Näin ne, joilla ei ole varaa käydä museossa, voivat silti nauttia oman kaupunkinsa kulttuurista. Samalla tarjolla on hetki, joka on tarkoitettu vain newyorkilaisille.

Ericin vinkki: Alennuspassin kanssa saat sisäänpääsyn lähes kaikkiin museoihin New Yorkissa. Näin voit helposti vierailla kaikissa suosikeissasi ilman, että sinun tarvitsee ostaa erillisiä pääsylippuja, mikä säästää myös rahaa.

MoMA alennuspasseissa

Alennuspassin hankkiminen New Yorkin matkalle on erittäin kätevää. Passi tulee halvemmaksi kuin lippujen ostaminen nähtävyyksille ja kierroksille erikseen ja samalla se säästää sinulta myös aikaa ja vaivaa. New Yorkiin on saatavilla kahdenlaisia alennuspasseja: päiväpasseja ja nähtävyyspasseja. New York Passin, Sightseeing Day Passin ja All-Inclusive Passin kanssa voit käydä MoMA:ssa sekä muilla nähtävyyksillä niin monen päivän ajan kuin olet valinnut passin olevan voimassa.

Nähtävyyspassi on voimassa tietyllä määrällä nähtävyyksiä. Sen kanssa voit tutustua New Yorkiin rauhassa, omaan tahtiisi. Osta joko Sightseeing Flex Pass tai Explorer Pass, niin pääset MoMA:an.

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja