Hudson Yards New Yorkissa

Hudson Yards New Yorkissa

Hudson Yards New Yorkissa on Manhattanin uusin naapurusto. Hudson Yards sijaitsee High Line Parkin vieressä Midtown Manhattanin länsipuolella. 30th Street ja 43rd Street rajaavat aluetta pohjois- ja eteläpuolella ja länsi- ja itäpuolella alue jää West Side Highwayn ja Eighth Avenuen väliin. Suurin osa Hudson Yardsin nähtävyyksistä sijaitsee kuitenkin pienellä, vain muutaman korttelin alueella. Hudson Yards koostuu pääasiassa pilvenpiirtäjistä, jotka ovat osittain asuinkäytössä ja osittain toimistotiloja. Rakennusten väliin on luotu useita puistoalueita. Tämän lisäksi alueelle on rakennettu myös monia nähtävyyksiä, jotka ovat käynnin arvoisia! Metrolla Hudson Yardsille pääsee metrolinjalla 7, joka pysähtyy alueen ainoalle metroasemalle: 34th Street – Hudson Yards.

Contents

Edge Observation Deck

Edge Observation Deck on vaikuttava näköalatasanne, joka sijaitsee 30 Hudson Yards -pilvenpiirtäjän 100. kerroksessa. Edge Observation Deck on ulkoilmassa oleva tasanne, joka työntyy ulos rakennuksesta 335 metrin korkeudessa, jossa kävijöille avautuu on aivan uudenlainen näköala Manhattanista. Näkymät kaltevista lasiseinistä ja lattian lasipaneeleista tulevat hämmästyttämään sinut.

Hudson Yards New Yorkissa - Vessel Hudson Yards New Yorkissa - Edge Observation Deck

City Climb at Edge

Kaikista uskaliaimmat voivat kokeilla kiipeilykokemusta nimeltä City Climb at Edge New Yorkissa. Pääset kiipeämään 30 Hudson Yards -rakennuksen huipulle, joka sijaitsee Edgen yläpuolella. City Climb -kokemus mahdollistaa turvavaljaissa kävelyn rakennuksen kyljessä olevia portaita pitkin 365 metrin korkeuteen. Huipulla voit nojata reunan yli ja nauttia näkymistä New Yorkin ja ympäröivien osavaltioiden yli. Miltä tuntuu olla yhdellä kaupungin korkeimmista paikoista?

Varaa City Climb at Edge liput tästä

Hudson Yards Vessel

Vessel on todellinen katseenvangitsija, sillä se koostuu 154 portaasta ja 80 näköalatasanteesta ja muistuttaa mehiläispesää. Se sijaitsee Hudson Yardsin sydämessä. Voit tilata Hudson Yards Vessel -liput nettisivujeni kautta. Virallisten avajaisten jälkeen Vesselistä on tullut suosittu käyntikohde, joka tekee vaikutuksen tuhansiin kävijöihin joka päivä. Rakennusta ympäröi julkinen tila Public Square and Gardens. Haluatko pitää pienen tauon Vesseliin kiipeämisen jälkeen? Etsi puistosta penkki ja istahda alas katselemaan Hudson Yardsin menoa.

The Shops & Restaurants at Hudson Yards

The Shops & Restaurants at Hudson Yards -ostoskeskuksessa himoshoppailijat voivat hemmotella itseään ostosterapialla! Ostoskeskus sijaitsee 10 Hudson Yardsin, 30 Hudson Yardsin ja Vesselin välisellä alueella ja siinä on 7 kerrosta kauppoineen ja ruokapaikkoineen. The Shops & Restaurants at Hudson Yards on olemukseltaan ylellinen, mutta saatavilla on myös H&M:n, UNIQLO:n ja Banana Republicin kaltaisia suosittuja vaatemerkkejä.

Hudson Yards New Yorkissa - The Shops & Restaurants Hudson Yards New Yorkissa - Mercado Little Spain

Mercado Little Spain

Hudson Yardsin nähtävyyksien ja shoppailun jälkeen haluat luultavimmin istua alas. Mercado Little Spain on täydellinen paikka huilata hetki. Tällä katetulla espanjalaisella ruokatorilla on monenlaisia ruokapaikkoja, jotka tarjoavat herkullista syötävää kuten tortilloja, empanadoja ja espanjalaisia kinkkuja ja juustoja.

CAMP

CAMP ei ole pelkkä lelukauppa, vaan siellä lapset voivat leikkiä leluilla, tutustua erilaisiin teemoitettuihin alueisiin ja osallistua eri aktiviteetteihin. Lisäksi kaupassa on leikkipaikkoja: liukumäkiä, kiipeilytelineitä ja jeeppi, jossa lapset voivat istua. Musiikkihuoneessa on aina bileet diskolattian takia. CAMP toimii neljällä eri teemalla, jotka vaihtuvat 8-12 viikon välein.

Snark Park

Snark Parkissa on kaksi osaa: ensimmäisessä osassa sijaitsee kauppa, jossa voi ostaa tuotteita ja jäätelöä, ja toinen osa on se, jossa kaikki tapahtuu. Snark Parkissa on erilaisia installaatioita, joiden läpi voi kävellä, esimerkiksi betonipylväiden labyrintti. Installaatiot vaihtuvat kolme kertaa vuodessa, joten Snark Parkissa on aina jotain uutta nähtävää.

Ericin vinkki: Hudson Yards tarjoaa kaikenlaista nähtävää ja tehtävää, jotka kaikki sijaitsevat lähellä toisiaan. Sinne on helppo päästä metrolinjalla 7. Monipuolisen tarjonnan ansiosta alueelta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Hudson Yards on tutustumisen arvoinen paikka, vaikka vain vessakäyntiä  varten. Voit tutustua tähän alueeseen kävelemällä “High Line Park – Hudson Yards” -reitin, joka on saatavilla Eric’s New York -sovelluksessa. Löydät kävelykierroksen avaamalla sovelluksen ja valitsemalla kohdan “kävelyreitit”. Hudson Yardsin lisäksi tutustut muun muassa Chelsean ja Hell’s Kitchenin naapurustoihin.

Hudson Yards New Yorkissa - Kauppa Hudson Yards New Yorkissa - The Shed

Hotellit Hudson Yardsilla

Hudson Yards on suhteellisen pieni kaupunginosa, jossa on paljon toimistorakennuksia. Siksi sieltä löytyy vain vähän majoitusvaihtoehtoja. Mutta Hudson Yardsilla on yksi hotelli, jossa voi uppoutua täysin luksukseen: Equinox Hotel New York. Hotelliyötä ei varmasti saa alle viidensadan euron, mutta tämä tarkoittaa myös täydellistä mukavuutta, muun muassa suodatettua huoneilmaa ja patjoja luonnonmateriaalista.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja