Vessel-liput New York

Osta liput nyt
Hudson Yards Vessel in New York

Vessel New Yorkissa on rakennelma Hudson Yardsilla, High Line Parkin vieressä. Se tunnetaan myös nimellä “New Yorkin rappuset” (New York’s Staircase). The Vessel on ovaalin muotoinen ja koostuu täysin tasanteisiin yhdistyvistä rappusista. On vaikea kuvailla mikä Vessel itse asiassa on. Sen voisi ehkä parhaiten kuvailla osuvan rakennuksen, taideteoksen ja monumentin välimaastoon. Kuitenkin se on todellinen Hudson Yardsin katseenvangitsija, joka sijaitsee High Line Parkin päädyssä. Vessel on brittiläisen suunnittelija Thomas Heatherwickin keksintö.

Varaa Vessel flex-liput tästä

The Vessel on tilapäisesti suljettu

Kuinka ostaa Vessel-liput

Tarvitset lipun Vesseliin. Voit hankkia liput ennakkoon tästä. Myynnissä on erityyppisiä lippuja. Kun ostat flex-liput, voit päättää vierailupäivän etukäteen. Kellonajan voit päättää vapaasti New Yorkissa. Ota huomioon, että osassa lipuista sisäänpääsylle on tunnin (1h) aikaväli, jonka aikana sinun tulee saapua Vesseliin. Sisäänpääsyn jälkeen voit kuitenkin viettää siellä vapaasti aikaa. Turvatoimien vuoksi Vesselissä ei pääse käymään yksin. Paikalle on saavuttava vähintään kaksin ja lippuja on ostettava vähintään kaksi.

Varaa joustavat Vessel-liput tästä

Mikä Vessel on?

Vessel on rakennelma, joka kiinnittää ehdottomasti huomiota 154 portaineen, joissa on 2 500 rappusta! Se on 15 kerrosta korkea, joten huipulle kiipeäminen on ehdottomasti urheilusuoritus! Näkymät 80 näköalatasanteelta tekevät siitä tosin kaiken vaivan arvoista. Rakenteen toistuvat muodot muistuttavat hollantilaisen kuvataiteilija Escherin teoksia. Tosin jokainen katsoja tuntuu näkevän jotain erilaista sen epätavallisessa muodossa, esimerkiksi hunajakennon, kiipeilytelineen tai jopa korin.

Vesselin sijainti

Vessel sijaitsee Manhattanin uusimmassa kaupunginosassa/naapurustossa: Hudson Yardsissa. Tarkalleen ottaen se on nimeltään “Public Square and Gardens at Hudson Yards”, yhteisöllinen puisto, joka on täynnä kasveja ja puita. Voit nähdä sen jos kävelet High Line Parkiin. Tämä rönsyilevä puisto sijaitsee keskellä Hudson Yardsin itä-osaa, joka koostuu kahdeksasta rakennuksesta useine toimistoineen, asuntoineen ja ostosalueineen, ja siellä sijaitsee myös kulttuuri-instituutti The Shed. Lisäksi siellä on myös 30 Hudson Yards -rakennus, josta löytyy Edge Hudson Yards Observation Deck -näköalatasanne. Tämä osa Hudson Yardsia löytyy 30th ja 34th Streetien sekä 10th ja 11th Avenueiden välistä.

Ericin vinkki: Vessel on mielestäni hieno ja todellakin käynnin arvoinen. Vierailu näköalatasanteella vie kovinkaan paljon aikaa, ehkä noin puoli tuntia riittää useimmille. Se sijaitsee lähellä High Line Parkia ja sopii yhdistettäväksi vierailuun muissa Hudson Yardsin kohteissa. Liikuntaesteisiä varten löytyy myös hissi. Pidä kuitenkin kiinni kamerastasi kun kurkottelet selfietä varten yli kaiteen!

Hudson Yards Vessel New Yorkissa - Vessel rakennelma Hudson Yards Vessel New Yorkissa - Vessel näköala

Opastettu Vessel-kierros

Kun yllä olevat liput ovat loppuunmyyty tai jos haluat tutustua The Vesseliin oppaan kanssa, varaa tämä opastettu Vessel, Hudson Yards ja High Line Park -kierros. Kierros alkaa Chelsea Marketin lähellä. Nousette ylös High Linelle ja kävelette pitkin vanhaa junarataa, joka on muutettu puistoksi. High Linen toisesta päästä löytyy Hudson Yardsin alue, Vessel mukaan lukien. Pääset kapuamaan vaikuttavan rakennelman rappusia pitkin ja ihailemaan kaupunkinäkymiä ainutlaatuisesta näkökulmasta.

Varaa opastettu Vessel, Hudson Yards ja High Line -kierros tästä

Käytännön tietoa

  • Sijainti: Vessel sijaitsee Hudson Yardsin Public Square and Gardens -alueella.
  • Aukioloajat: auki päivittäin kello 10.00-21.00, talvella auki klo 19.00 asti

Mikä on Hudson Yardsilla sijaitseva Vessel?

New Yorkissa sijaitseva Hudson Yards Vessel tunnetaan myös nimellä New Yorkin rappuset. Rakennelma sijaitsee Hudson Yardsilla lähellä High Line Parkia. Tämä on vierailun arvoinen kohde! Lue miksi.

Tarvitseeko Hudson Yardsin Vesseliin lipun?

Kyllä, tarvitset liput, jos haluat käydä Vesselissä. Lippujen hankkimiseen on useita eri vaihtoehtoja, mutta suosittelen varaamaan käyntiajan ennakkoon tästä, sillä saatavilla on rajattu määrä lippuja.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja