Gansevoort Peninsula New Yorkissa

Gansevoort Peninsula New Yorkissa

Gansevoort Peninsula New Yorkissa on puisto Hudsonjoella. Tämä vihreä keidas on osa Hudson River Park -nimistä puistoaluetta ja luotu lepoa varten. Paikka, jossa Pier 53 -laituri sijaitsi aiemmin, on nyt erinomainen kuntoilu-, kävely- ja rentoutumisalue ja Manhattanin ensimmäinen hiekkaranta. Gansevoort Peninsula Park sijaitsee Whitney-museon lähellä.

Contents

Gansevoort Peninsula New Yorkissa

Gansevoort Peninsula sijaitsee Meatpacking Districtillä Whitney-museon vieressä. Tästä ekologisesta puistosta on rannan kautta pääsy Hudsonjokeen. Puisto tarjoaa monia mahdollisuuksia; siellä on muun muassa suuri urheilukenttä, kaikille avoimia kuntoilulaitteita, sekä koirapuisto, jossa newyorkilaiset voivat päästää nelijalkaiset ystävänsä leikkimään. Gansevoort Peninsulalla on myös puutarhoja, joissa voi rentoutua ja paeta kaupungin vilskettä ja vilinää.

Hiekkaranta New Yorkissa

Gansevoort Peninsulalla sijaitsee Manhattanin ensimmäinen yleinen hiekkaranta. Sinne on vapaa pääsy, mutta uiminen ei ole sallittua huonon vedenlaadun vuoksi. Tältä Manhattanin uudelta rannalta löytyy useampi hiekka-alue, jossa voi paistatella päivää ja ihailla Downtown Manhattanille avautuvia näkymiä. Gansevoort Peninsulan pohjoispuolelta näkee Little Islandille.

Gansevoort Peninsula New Yorkissa - Puisto Gansevoort Peninsula New Yorkissa - Ranta

David Hammonsin Day’s End

Joessa, rannan tuntumassa näkyy julkinen taideteos nimeltä Day’s End. David Hammonsin teos muodostaa vanhan varastorakennuksen ääriviivat Pier 52 -laiturilla. Whitney Museum of American Art on lahjoittanut sen Hudson River Parkiin.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja