Edulliset hotellit New Yorkissa

Cheap Hotels in New York

Mitkä ovat edulliset hotellit New Yorkissa? Vaikka voisi toisin luulla, New Yorkista löytyy edullisia hotelleja, mutta silloin saat myös mitä tilaat. Hotellin hinta New Yorkissa riippuu sijainnista, varaushetkestä ja matkan ajankohdasta. Mukava ja kaunis hotelli hyvään hintaan on harvinainen löytö, mutta sinua voi onnistaa.

“Edullinen” on myös suhteellinen käsite, erityisesti mitä tulee New Yorkiin. Halpa New Yorkissa voi olla paljon jossain toisessa kaupungissa hyvin kallis. Lisäksi Isossa Omenassa ei ole varsinaisia matkustussesonkeja, sillä se on yksi maailman suosituimmista matkakohteista. Hotellihinnat laskevat yleensä tammi-helmikuussa, mutta Booking.comin kaltaisten sivustojen tarjouksia on kuitenkin hyvä pitää aina silmällä, kun etsit majoitusta New Yorkissa.

Edulliset hotellit Manhattan

Suosittelen aina yöpymään Manhattanilla, erityisesti jos kyseessä on ensimmäinen kertasi New Yorkissa. Olet New Yorkin sydämessä ja samalla lähellä lähellä useimpia suosituimpia nähtävyyksiä. Pääset myös matkustamaan helposti metrolla tai taksilla.

Pod-hotellit

Pod-hotellien sijainti Manhattanilla on erinomainen. Lähistöltä löytyvät suurimmat nähtävyydet, kuten Times Square, Empire State Building ja Central Park. Hotellihuoneet eivät ole kovin isoja, mutta niistä löytyy kaikki tarpeellinen. Päivän New Yorkissa voi päättää mukavasti tilaamalla lasillisen Pod-hotellin baarissa.

Varaa tästä huone Pod 39 -hotellista
Varaa tästä huone Pod 51 -hotellista
Varaa tästä huone Pod Times Square -hotellista
Varaa tästä huone Pod Brooklyn -hotellista

Edulliset hotellit New Yorkissa - Pod 51

MOXY NYC

MOXY NYC omistaa useita hotelleja ympäri Manhattania. Huoneita löytyy sekä kahdelle että neljälle hengelle. Tämän takia MOXY NYC on mukava hotelli ryhmämatkalle New Yorkissa sekä niille, joita ei haittaa majoittuminen pienikokoisessa huoneessa. MOXY NYC:n hotellit sijaitsevat lähellä kuuluisia maamerkkejä. Hotellit löytyvät esimerkiksi One World Trade Centerin ja Flatiron Buildingin lähettyvillä. Hotelleissa on ravintola, baari ja kuntosali. Monien mukavuuksien lisäksi joissakin MOXY-hotelleissa on parturikampaaja ja jopa tatuoija.

Varaa tästä huone MOXY NYC Times Square -hotellista
Varaa tästä huone MOXY NYC East Village -hotellista
Varaa tästä huone MOXY NYC Chelsea -hotellista
Varaa tästä huone MOXY NYC Downtown -hotellista

Edulliset hotellit New Yorkissa - Moxy Times Square

Hotel Five44

Hotel Five44 on pieni, mutta mukava hotelli Midtown Manhattanilla. Se tarjoaa hinta-laatusuhteeltaan hyviä huoneita neljässä kerroksessa. Hissiä ei ole, mutta New Yorkin mittapuulla huoneet ovat isoja ja niistä löytyy jopa keittonurkkaus. Hotel Five44 sijaitsee turvallisessa Hell’s Kitchenin kaupunginosassa, josta löytyy monia baareja ja ravintoloita, vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Times Squarelta.

Varaa tästä huone Hotel Five44:sta

Night Hotel Broadway

Night Hotel Broadway sijaitsee Upper West Sidella. Se sijaitsee Central Parkin lähellä ja vain kahden metropysäkin päässä American Museum of Natural Historysta. Huoneen, neljän hengen huoneet mukaan lukien, ovat mukavia ja tilavasti sisustettuja.

Varaa tästä huone Night Hotel Broadwaysta

Hotel at Fifth Avenue

Hotel at Fifth Avenue sijaitsee kauniissa rakennuksessa yhdellä maailman kalleimmista ostoskaduista. Huoneissa on klassinen sisustus ja kalustus. Hotellista löytyy kuntosali ja kokoustilat, jotka ovat auki vuorokauden ympäri. Hotel at Fifth Avenuelta kävelee neljässä minuutissa Empire State Buildingille.

Varaa tästä huone The Hotel at Fifth Avenuesta

West Side YMCA

YMCA on tunnettu hostelliketju New Yorkissa. West Side YMCA sijaitsee Upper West Sidella vain 50 metrin päässä Central Parkista ja viiden minuutin kävelymatkan päässä Columbus Circlen luota. Hostellista löytyy sekä yksityisiä että jaettuja huoneita. Huoneissa on äänieristys ja ilmastointi. Hostellissa on myös kuntosali ja sauna, höyrysauna sekä kaksi sisäallasta.

Varaa tästä huone West Side YMCA:sta

Edulliset hotellit New Yorkissa - YMCA

Edulliset hotellit Long Island City, Queens

Majoittuminen Queensin Long Island Cityssä on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat säästää hotellikustannuksissa, mutta eivät halua tinkiä mukavuudesta. Alue on nopeassa muutoksessa ja siitä on tulossa yhä suositumpi. Siksi naapurustosta löytyy paljon startup-yrityksiä ja taidegallerioita. Kannattaa etsiä majapaikka metroaseman läheltä, jotta pääset Manhattanille 15 minuutissa.

Sleep Inn

Sleep Inn on simppeli, edullinen hotelli. Henkilökunta on ystävällistä ja sieltä saa aamiaista. Metroasemalle kävelee viidessä minuutissa ja Manhattan on vain kahden pysäkin päässä. Jos käy tuuri, huoneestasi avautuu näkymä kaupunkiin.

Varaa tästä huone Sleep Inn -hotellista

Best Western Plaza Hotel

Best Western Plaza Hotel sijaitsee Sleep Inn -hotellin takana ja se on hinta-laatusuhteeltaan hyvä vaihtoehto. Metroasemalle on 160 metriä, joten Manhattanille pääsee kulkemaan vaivatta. Kahden hengen huoneiden lisäksi hotellista löytyy myös perhehuoneita.

Varaa tästä huone Best Western Plaza Hotellista

Microtel Inn by Wyndham

Toinen metron lähellä sijaitseva edullinen hotelli on Microtel Inn by Wyndham. Hotellista on kolmen minuutin kävelymatka 39 Avenue – Dutch Kills -metroasemalle, josta pääsee Times Squarelle 15 minuutissa. Huoneiden sisustus on lämmin ja miellyttävä.

Varaa tästä huone Microtel Inn by Wyndham -hotellista

LIC Hotel

Long Island Cityssä sijaitseva LIC Hotel on vain kolmen minuutin kävelymatkan päässä metrolta, joka vie 20 minuutissa Central Parkiin. Hotellin kattoterassilla voi ihailla kaupunkinäkymiä. Huoneet ovat siistejä ja mukavia. Käytössä on myös kuntosali.

Varaa tästä huone LIC Hotellista

Edulliset hotellit New Yorkissa - Hotellit Long Island Cityssa

Nesva Hotel

Nesva Hotel sijaitsee peräti kolmen metroaseman lähettyvillä. Huoneet ovat kompakteja, moderneja ja siistejä. Myös perhehuoneita on saatavilla. Neljännestä kerroksesta ylöspäin huoneesta avautuu skyline-näkymät New Yorkista. Hotellissa saa myös aamiaista.

Varaa tästä huone Nesva Hotellista

Edulliset hotellit Brooklyn

Brooklyn on hyvin trendikäs hallintoalue New Yorkissa, eikä se ole ollut enää pitkään aikaan edullinen paikka. Sen suosio kasvaa jatkuvasti ja naapurustot ovat täynnä erilaisia kauppoja, ravintoloita ja taidegallerioita. Brooklyn on hyvin suuri hallintoalue ja matka Manhattanille voi kestää kauan riippuen siitä, missäpäin Brooklynia yövyt. Tässä joitakin hotelliehdotuksia Brooklyniin:

Quality Inn Sunset Park

Sunset Parkin lähellä sijaitseva Quality Inn on edullinen perustason hotelli vilkkaalla kadulla Brooklynissa. Hotellilta on viiden minuutin kävelymatka metrolle. Kahden korttelin päästä löytyy Sunset Park, joka on mukava paikka päiväkävelylle. Huoneet ovat standardeja ja niissä on hyvin yksinkertainen sisustus. Jotkut huoneista soveltuvat neljälle hengelle.

Varaa tästä huone Quality Inn -hotellista

Aloft Brooklyn

Aloft Brooklyn -hotelli sijaitsee metroaseman lähellä ja sen lisäksi noin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Brooklynin sillasta. Se on hieman hienompia hotellit kuin muut listalta löytyvät majapaikat. Aloftista löytyy illallisravintola, kattoterassibaari, sisäallas ja kuntosali.

Varaa tästä huone Aloft Brooklyn -hotellista

Edulliset hotellit New Yorkissa - Hotellit Brooklynissa

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja