Bushwick Brooklynissa

Bushwick in Brooklyn

Bushwick Brooklynissa on värikäs New Yorkin kaupunginosa täynnä taidetta. Naapurusto tunnetaan monista ravintoloista ja kaupoista, jotka toimivat entisissä varastorakennuksissa, sekä upeasta katutaiteesta. New Yorkissa Bushwickia ympäröi Williamsburg, Bedford-Stuyvesant ja Queensin hallintoalue

Contents

Tunnelma Brooklynin Bushwickissa

Bushwick oli aikoinaan oluenvalmistuksen keskus Amerikassa, mutta vuosien varrella Bushwickin teollisuusympäristö on muuttunut monimuotoiseksi taiteen kaupunginosaksi New Yorkissa. Entiset varastorakennukset on muutettu kaupoiksi ja ravintoloiksi, joiden ulkoseinät ovat varattu katutaiteelle. Kaupunginosaan pääsee Manhattanilta helposti metrolla, joten se on vetovoimainen asuinalue. Monet työssäkäyvät nuoret ja taiteilijat ovat asettuneet asumaan Bushwickiin.

Missä syödä Bushwickissa

Bushwickin parhaat ruokapaikat ja kuppilat sijaitsevat Wyckoff Avenuen ympäristössä Troutman Streetillä ja Starr Streetillä. Naapurusto on erityisen tunnettu meksikolaisesta keittiöstään. Esimerkiksi Tortilleria Mexicana Los Hermanos on tortillatehdas, joka avasi paikalle myös ravintolan ruokakärrynsä suosion jälkeen. Nyt cantinasta näkee, miten tortillat valmistustuvat tehtaassa. Tämän tuoreempaa ruoka ei voi olla! Valitsen aina chorizo- tai beef-täytteen, mutta tarjolla on myös kasvisvaihtoehto.

Bushwick Brooklynissa - katutaidetta Bushwick Brooklynissa - Ravintola

Mitä tehdä Bushwickissa

Brooklynissa sijaitseva Bushwick on cool ja omaperäinen kaupunginosa, jonka läpi kannattaa tehdä kävelykierros. Bushwickista tekee ainutlaatuisen moni asia.

Bushwick Collective

Katutaiteen ystävien ei kannata jättää väliin vierailua Bushwickissa. Monet kaupunginosan rakennukset on maalattu värikkäästi muodostaen jättimäisen ulkoilmataidegallerian koko alueelle. Bushwick Collective on hyvin tuttu näky tässä Brooklynin kaupunginosassa. Tähän katutaidehankkeeseen voivat osallistua ympäri maailmaa taiteilijat, jotka saavat ilmaiseksi palan seinää, johon voivat antaa ideoidensa virrata. vapaasti.

Bushwick Collectiven teokset sijaitsevat enimmäkseen Wyckoff Avenuen ja St Nicholas Avenuen ympäristössä. Muraalit ovat tilapäisiä ja ne maalataan yleensä vuosittain uudelleen. Suuri osa katutaiteesta on itse asiassa näkyvillä mutta piilossa, joten on hyvä idea lähteä opastetulle katutaidekierrokselle Bushwickiin, jotta tiedät, minne katsoa, ja voit oppia lisää vaikuttavista teoksista.

Bushwick Brooklynissa -Katu Bushwick Brooklynissa- Muraali

Second hand -shoppailua Bushwickissa

Bushwick New Yorkissa on loistava paikka tehdä second hand ja vintage-ostoksia. Kaupunginosasta löytyy lukemattomia kauppoja, joissa voit tehdä ainutlaatuisia löytöjä. Etsitpä sitten erityistä design-esinettä tai haluat vain kierrellä ja katsella, kannattaa käydä Bushwickissa.

Kuinka kulkea Bushwickiin

Bushwickiin pääsee parhaiten metrolla. Jos olet kiinnostunut Bushwick Collectiven katutaiteesta, mene L-metrolla Jefferson Streetille. Jos haluat tutustua Bushwickin toiseen puoleen, voit kulkea M-linjalla Knickerbocker Avenuelle tai Myrtle-Wyckoff Avenuelle. Vaikka katutaidetta on parasta katsella päivällä, alue saattaa vaikuttaa uneliaalta ennen kuin useimmat kaupat ja ravintolat avautuvat puolenpäivän aikaan tai iltapäivällä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja