Viinitila-päiväretki New Yorkista

Päiväretki viinitilalle New Yorkista

Haluatko vierailla New Yorkin parhailla viinitiloilla? Lähde siinä tapauksessa Long Islandille! Nauti ja tee päiväreissu Long Islandin viinitiloille. Reissu starttaa New Yorkista keskeiseltä paikalta ylellisellä bussilla ja suuntaa North Forkia kohtia ja aamiainen sisältyy hintaan. Kierroksen aikana maistellaan kolmeatoista laatuviiniä kolmella eri viinitilalla.

Valitettavasti tämä retki ei ole enää saatavilla. Katso tästä muut päivämatkat New Yorkista

Pindar Vineyards

Ensimmäinen pysähdys on Pindar Vineyards joka on Long Islandin isoin viinitila. Viinitila kasvattaa 17 erilaista viinirypälelajiketta ja niistä tehdään 23 erilaista viiniä. Pindar-viinitilalla pääsee maistamaan viittä erilaista viiniä. Maistelun jälkeen seuraa kierros itse viinitilalla ja pääset näkemään miten viinejä valmistetaan. Paikan päällä ostaman “tuoreen” viinin voi nauttia viinitilan terassilla maisemia ihaillen. Pindar-viinitilalta on hyvät näkymät kaikille kolmelle viinitilalle.

Duckwalk Vineyards

Toinen pysähdys on Duckwalk-viinitila jolla kasvatetaan 12 hehtaarin verran Sauvignon Blanc -rypäleitä. Heillä on muutama erikoisjuoma: Vidal Ice Wine ja Blueberry port (joka on todella makea jälkiruokaviini, mutta sopii hyvin suklaan kanssa). Viinitila Hamptons-tyylinen kartanomainen rakennus. Viinitilasta on kasvanut yksi Long Islandin parhaimpia. Henkilökunta tietää viineistä todella paljon ja auttaa mielellään löytämään juuri sinulle sopivan viinin. Myös tällä viinitilalla maistellaan viisi eri viiniä.

Baiting Hollow Farm Vineyard

Kolmas ja viimein pysähdys on Baiting Hollow Farm Vineyard joka onkin oiva paikka rentoutumiseen. Viinitila tarjoaa myös syötävää (ei sisälly kierroksen hintaan). Merlot-lihapullat on valmistettu heidän omasta Merlot-viineistään. Suosittelen niitä kaikille joiden ruokahalut viininmaistelu on herättänyt. Baiting Hollow Farm -viinitila käyttää lippu systeemiä viininmaisteluissa. Osallistujille jaetaan kolme lippua jolla voi noutaa oman juoman. Näin juomia ei tarvitse juoda heti putkeen vaan voit nauttia ne omassa tahdissa. Tälle viinitilalle on varattu enemmän aikaa. Viinitilan lisäksi, Baiting Hollow Farmilla on hevosten pelastustila.

Ericin vinkki: Kierroksella ei ole opasta vaan osallistujat saavat itse päättää miten aikansa käyttävät. Kierrokselle voi myös ottaa omat eväät mukaan. Suosittelenkin tekemään näin, sillä ruoka viinitiloilla on hintavaa ja muutaman viininmaistelun jälkeen haluat varmasti syödä jotain. Paras aika osallistua tälle kierrokselle on kesä.

Käytännön tietoa

Ostettuasi liput, saat sähköpostitse kupongin (voucher) jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna päivämatkalle.

  • Lähtöpaikka: 47th Street ja Lexington, New York City
  • Lähtöaika: 8.30
  • Yli 21-vuotiaille. Ota kuvallinen henkilöllisyystodistus mukaan.
  • Järjestetään lauantaisin ja sunnuntaisin.
  • Kierros on kausiluonteinen
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja