Viinitila-päiväretki New Yorkista

Osta liput nyt
Viinitila-päiväretki New Yorkista

Tee viinitila-päiväretki New Yorkista ja lähde katsomaan Long Islandin parhaita viinitiloja. Herättele makunystyröitä ja nauti Long Islandin viinitarhojen antimista. Reissu starttaa New Yorkista keskeiseltä paikalta ja suuntaa North Forkia kohti. Lounas sisältyy hintaan! Kierroksen aikana maistellaan alueen laadukkaimpia viinejä.

Varaa viinitila-päiväretki New Yorkista tästä

Contents

Long Islandin viinialue North Fork

Lähde vierailemaan Long Islandin viinialueelle, jossa sijaitsee yli viisikymmentä viinitilaa. Kuljettajan viedessä teitä kohti palkittuja viinitarhoja pääset samalla nauttimaan maisemista. Long Islandin viinitilakierrokseen sisältyy viininmaistelu jokaisella viinitilalla. Lähde New Yorkista päivämatkalle, joka on täynnä hauskanpitoa, kauniita paikkoja ja paljon viiniä. Vaikka kierroksella tarjoillaan lounas, kannattaa ottaa mukaan myös hieman omaa evästä. Parin viininmaistiaisen jälkeen haluat todellakin jotain syötävää. Viinitilavierailujen jälkeen palaatte kuljettajan kanssa takaisin Manhattanille. Tämä kierros on kausiluonteinen ja se järjestetään vain sesonkiaikaan toukokuusta marraskuuhun.

Ericin vinkki: “Mielestäni tämä opastettu kierros viinitiloille on ihanteellinen vaihtoehto, kun haluat nähdä Long Islandin viinitarhat. Siitä huolimatta, että Long Island näyttää sijaitsevan Manhattanin lähellä, alueella on lähes mahdotonta vierailla omin päin. Yhdensuuntainen junamatka voi kestää helposti jopa kolme tuntia. Päiväreissulla sinun tarvitsee ainoastaan nousta bussin kyytiin ja kaikki muu hoituu sujuvasti.”

Käytännön tietoa

Ostettuasi liput saat sähköpostitse kupongin (voucher), joka toimii lippunasi päiväretkellä.

  • Lähtöpaikka: 85 Delancey Street, Lower East Side
  • Lähtöaika: kello 9.00
  • Ikäraja: 21 vuotta. Ota mukaan voimassa oleva henkilöllisyystodistus
  • Tämä kierros on kausiluonteinen

Varaa viinitila-päiväretki New Yorkista tästä

Viinitila-päiväretki New Yorkista - Viinitila Viinitila-päiväretki New Yorkista - Viininmaistelu

Hamptons-päivämatka

Haluatko tutustua Long Islandiin paremmin? Viinitilavierailun ja viininmaistelun lisäksi tämän Hamptonsin päiväreissun aikana näet myös Hamptonsin luksuselämää. Tällä Long Islandin alueella sijaitsee joitakin Yhdysvaltojen kalleimpia koteja. Voit katsella suurten huvijahtien telakoitumista venesatamaan, kierrellä tyypillisiä amerikkalaisia pikkukaupunkeja ja kävellä rantaaviivaa pitkin.

Wine Tasting Tour New Yorkissa

Myös New Yorkissa voi maistella viinejä. Viinikierros Lower East Sidella tutustuttaa sinut kyseiseen kaupunginosaan, paikallisiin ravintoloihin ja viinikauppaan. Viininmaistelun eli pruuvin lisäksi saat kierroksella myös pientä purtavaa.

Varaa Lower East Siden viinikävelykierros tästä

Viinitila-päiväretki New Yorkista - Viininvalmistus Viinitila-päiväretki New Yorkista - Viinit

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja