Stone Streetin ravintolat New Yorkissa

Stone Streetin ravintolat New Yorkissa

Syöminen yhdessä Stone Streetin ravintoloista on hyvin newyorkilainen kokemus. Tämä kulinaarinen, mukulakivillä päällystetty kävelykatu Financial Districtillä, Lower Manhattanilla huokuu täysin erilaista tunnelmaa kuin muut kaupungin kadut. Se erottuu ehdottomasti Wall Streetistä, joka on aivan takana. Monet tulevat Stone Streetin baareihin lasillisille työpäivän jälkeen. Se on täydellinen ja idyllinen paikka terassille ja nämä paikat tietävät sen. Kesäaikaan koko katu muuttuu yhdeksi isoksi terassiksi täynnä suuria piknikpöytiä. Tunnelma on rentoutunut ja ystävällinen: hyvä paikka ihmisten tapaamiseen! Yhdistä tämä kaikki historiallisiin rakennuksiin ja kauniisiin sisustuksiin niin Stone Streetillä illastamisesta tulee ainutlaatuinen kokemus. Jos haluat tietää lisää alueen historiasta, varaa joku opastetuista Hamilton-kierroksista.

Olutta ja hampurilaisia Growler Bites and Brewsissa

Tästä pienpanimobaarista löydät mitä ainutlaatuisimpia käsityöläisoluita. Valikoima vaihtelee ja Growlerilla on jopa omia oluita. Voit helposti vaihtaa ‘pikkupurtavan ja oluen’ ‘olueen ja hampurilaisiin’, sillä tämän paikan hampurilaiset ovat huippuluokkaa: liha tulee ruohoa syöneistä Kobe-naudoista (eksperteille) ja sulaa suussasi, sämpylä on ‘pretzel briossi’. Yhteensä 11 dollaria. Voit myös tilata miniversion: 5 pientä hampurilaista maksaa 15 dollaria. Tilaa myös ranskalaisia, sillä nekin ovat vähän erilaisia: esimerkiksi korealaistyylisiä, naudanlihalla ja kimchillä höystettyjä tai kanadalaista poutinea, johon tulee juustoa ja kastiketta.

Cocktails Underdogissa

Suuntaa Underdogiin parhaille cocktaileille. On itse asiassa onni onnettomuudessa, että tämä paikka on edes olemassa. Hurrikaani Sandy vaurioitti isoa osaa Stone Streetiä ja tuhosi kokonaan Growler Bites and Brewsin juhlakellarin. Kunnostamisen sijaan päätettiin perustaa cocktailbaari. Ja suurella menestyksellä. Underdog nousi nopeasti maineeseen säännöllisesti muuttuvan menun avulla, joka on täynnä alkuperäisiä ja erikoiscocktaileja. Tämä kirjoitus on tietenkin ruoasta eikä juomista, mutta täältä saa loistavaa pikkupurtavaa. Menusta löytyy maukkaita minihampurilaisia ja juustomakaronia, mutta myös erityisiä, omalaatuisia pikkupurtavia, kuten juustokakkua pekonilla ja cheddarilla, grillattua kukkakaalia rusinoilla ja pecorino-juustolla tai havaijilaisia ananas-papaija hot-dogeja sinapilla. Kiva lisä: musiikki tulee levylautaselta.

Autenttista italialaista ruokaa Adrienne’s Pizzabar -paikassa

Myös pizzan rakastajat nauttivat olostaan Stone Streetillä. Adrienne’s Pizzabar on yleisön suosikki. Sana ‘pizzabar’ on itse asiassa melkein harhaanjohtava, koska loistavien, kohtuuhintaisten arinalla paistettujen pizzojen lisäksi saatavana on myös muita italialaisia ruokalajeja – kaikki erittäin maukkaita, tuoreita ja autenttisia. Jälkiruoaksi ota pala kuuluisaa nutellakakkua. Tämä ei ole halpa paikka: pizza margarita maksaa 17 dollaria.

Ostereita Ulyssesissa

Ostereita ja rentoa tunnelmaa, siitä on Ulysses A Folk House tehty. Tämä ei ole osteribaari, mutta niiden takia ihmiset tulevat aina uudestaan ja uudestaan. Täällä järjestetään myös osterifestarit joka syyskuu. Ennen kaikkea Ulysses on viihtyisä baari, jossa on paljon istumatilaa, missä voi nauttia juomia ja myös syödä. Älä tule tänne, jos haluat vain haukata jotain nopeasti, koska palvelu voi olla hidasta. Mutta onko sillä väliä, jos sinulla on paljon aikaa ja olet niinkin mukavassa paikassa kuin Ulysses? Livemusiikkia on tarjolla säännöllisesti, mikä lisää entisestään paikan tunnelmaa. Ruokalista ei ole mitenkään erityinen, mutta ruokalajit ovat kohtuuhintaisia ja yksinkertaisen maukkaita.

Stone Street NYCssa - Baarit ja ravintolat Stone Streetin ravintolat New Yorkissa Winter

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja