Stone Streetin ravintolat New Yorkissa

Stone Streetin ravintolat New Yorkissa

Syöminen yhdessä Stone Streetin ravintoloista on hyvin newyorkilainen kokemus. Tämä kulinaarinen, mukulakivillä päällystetty kävelykatu Financial Districtillä, Lower Manhattanilla huokuu täysin erilaista tunnelmaa kuin muut kaupungin kadut. Se erottuu ehdottomasti Wall Streetistä, joka on aivan takana.

Contents

Ravintolat ja baarit Stone Streetillä

Monet tulevat Stone Streetin baareihin lasillisille työpäivän jälkeen, sillä se sijaitsee ihanteellisesti Financial Districtillä. Paikka on todella idyllinen ja täydellinen terassille ja nämä Stone Streetin ravintolat tietävät sen. Kesäaikaan koko katu muuttuu yhdeksi isoksi terassiksi täynnä suuria piknikpöytiä. Tunnelma on rentoutunut ja ystävällinen: hyvä paikka ihmisten tapaamiseen! Yhdistä tämä kaikki historiallisiin rakennuksiin ja kauniisiin sisustuksiin niin Stone Streetillä illastamisesta tulee ainutlaatuinen kokemus.

Cocktaileja Underdogissa

Suuntaa Underdogiin parhaille cocktaileille. On itse asiassa onni onnettomuudessa, että tämä paikka on edes olemassa. Hurrikaani Sandy vaurioitti isoa osaa Stone Streetiä ja tuhosi kokonaan kellarissa olevan juhlatilan. Sen sijaan paikasta päätettiin rempata cocktailbaari. Ja suurella menestyksellä. Underdog nousi nopeasti maineeseen säännöllisesti muuttuvan drinkkilistan avulla, sillä se on täynnä omaperäisiä erikoiscocktaileja. Tämä artikkeli on tietysti ravintoloista, ei niinkään juomista, joten paikasta saa myös loistavaa pikkupurtavaa. Listalta löytyy maukkaita minihampurilaisia ja wingsejä, mutta myös erityistä, omalaatuista purtavaa. Kiva lisä: musiikki tulee levysoittimelta.

Olutta ja hampurilaisia Stone Street Tavernissa

Stone Street Tavern on yksi kadun vanhimmista ja tunnetuimmista ravintoloista. Pubityyliseltä ruokalistalta löytyy esimerkiksi lohturuokaa kuten mac&cheese-annos, ranskalaisia ja siipiä. Paikka tunnetaan kuitenkin parhaiten hampurilaisistaan. Tilaa legendaarinen Classic Burger ja yksi jatkuvasti vaihtuvan valikoiman pienpanimo-oluista.

Stone Street NYCssa - Baarit ja ravintolat Stone Streetin ravintolat New Yorkissa Winter

Autenttista italialaista ruokaa Adrienne’s Pizzabaarissa

Myös pizzan ystävät viihtyvät Stone Streetillä, sillä Adrienne’s Pizzabar on yleisön suosikki. Adriennen originaalit peltipizzat ovat valtavia ja siksi täydellisiä jaettavaksi. Sana “pizzabar” on itse asiassa melkein harhaanjohtava, koska loistavien, kohtuuhintaisten arinalla paistettujen pizzojen lisäksi saatavana on myös muita italialaisia ruokalajeja – kaikki erittäin maukkaita, tuoreita ja autenttisia. Jälkiruoaksi tilaa kuuluisa nutellakakku. Kaipaatko lisää pizzaa? Tästä löydät valikoimani New Yorkin parhaista pizzoista.

Ostereita Ulyssesissa

Ostereita ja rentoa tunnelmaa, siitä on Ulysses A Folk House tehty. Tämä ei ole osteribaari, mutta niiden takia ihmiset tulevat aina uudestaan ja uudestaan. Ennen kaikkea Ulysses on viihtyisä baari, jossa on paljon istumatilaa, missä voi nauttia juomia ja myös syödä. Älä tule tänne, jos haluat vain haukata jotain nopeasti, koska palvelu voi olla hidasta. Mutta onko sillä väliä, jos sinulla on paljon aikaa ja olet niinkin mukavassa paikassa kuin Ulysses? Livemusiikkia on tarjolla säännöllisesti, mikä lisää entisestään paikan tunnelmaa. Ruokalista ei ole mitenkään erityinen, mutta ruokalajit ovat kohtuuhintaisia ja yksinkertaisen maukkaita.

Ericin vinkki: “Monet Financial Districtin työntekijät käyvät säännöllisesti töiden jälkeen drinkeillä Stone Streetin viihtyisissä kuppiloissa. Koska katu sijaitsee lähellä Vapaudenpatsaalle kulkevaa lauttaa, alue on erinomainen pysähdyspaikka, kun haluat relata nähtävyyksillä käymisen jälkeen. Voit tilata yhdessä baareista tai terasseista oluen ja halutessasi jotain purtavaa. Jos etsit hotellia, The Wall Street Inn on lähellä sijaitseva viihtyisä hotelli, jossa on samanlainen lämmin tunnelma kuin Stone Streetillä.”

Tutustu Stone Streetin naapurustoon

Stone Streetillä käymisen lisäksi on hauska tutustua myös ympäröivään naapurustoon, joka on mielenkiintoista aluetta. Eric’s New York -sovelluksestani löytyvä Downtown Manhattanin kävelyreitti kiertää Stone Streetin, Wall Streetin ja historiallisen South Street Seaportin kautta. Reitti on todella hyödyllinen, sillä katu jää itseltänikin toisinaan huomaamatta. Jos haluat tietää lisää alueen historiasta, varaa opastettu Hamilton-kierros.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja