Opastettu Vapaudenpatsas ja Ellis Island -kierros

Osta liput nyt
Vapaudenpatsas ja Ellis Island -risteily New Yorkissa

Opastettu Vapaudenpatsas ja Ellis Island -kierros vie tutustumaan New Yorkin kahteen kuuluisaan ja historialliseen saareen: Liberty Islandiin ja Ellis Islandiin, jotka molemmat ovat osa Vapaudenpatsaan kansallismonumenttia. Kävelykierroksen aikana näette nämä Amerikan historian tärkeät palaset oppaan johdolla. Saat kuulla kaiken Lady Libertystä, amerikkalaisista ihanteista ja siirtolaisuuden vaiheista.

Varaa opastettu Vapaudenpatsas ja Ellis Island -kierros tästä

Contents

Jonon ohi: Vapaudenpatsas ja Ellis Island -kierros

Kierros alkaa Castle Clintonilta, missä tapaat oppaan ja jatkat lautalle Battery Parkiin – välttäen pitkiä jonoja laivaterminaalissa ohittamalla ne. Lautta vie sinut ensin Vapaudenpatsaan luo Liberty Islandille, missä opas kertoo tämän maailmankuulun patsaan historiasta, rakentamisesta ja kunnostamisesta.

Kierros Liberty Islandilla

Ennen Vapaudenpatsaan luo menoa sinulla on mahdollisuus käydä nopeasti Statue of Liberty -museossa, jossa voit nähdä patsaan alkuperäisen soihdun. Asiantunteva opas paljastaa mielenkiintoisia seikkoja, ja voit halutessasi kysyä lisää.

Tarjolla on tietenkin tilaisuus ottaa valokuvia ja poseerata patsaan kanssa! Kierrokseen sisältyy myös tauko, jonka aikana voit tutustua saareen tarkemmin, tehdä matkamuisto-ostoksia tai haukata jotain syötävää.

Vapaudenpatsas ja Ellis Island -risteily New Yorkissa - Vapaudenpatsas Vapaudenpatsas ja Ellis Island -risteily New Yorkissa - Statue of Liberty Museum

Ellis Islandilla vierailu

Opastetun kierroksen seuraava ja viimeinen kohde on Ellis Island, joka oli aikoinaan USA:han saapuneiden siirtolaisten maahantulokeskus. On arvioitu, että Ellis Islandilla käsiteltyjen 12 miljoonan ihmisen jälkeläiset muodostavat nykyään noin 50% Yhdysvaltojen väestöstä.

Kierroksen jälkeen voit tutustua omaan tahtiisi Ellis Islandin siirtolaismuseoon. Entisen käsittelykeskuksen sisällä voit kokea saaren tulokkaiden silmin. Ehkäpä löydät tietoa omista esi-isistäsi, sillä siirtolaisten joukossa oli myös suomalaisia!

Ericin vinkki: “Tämä loistava opastettu kierros kaikille niille, jotka haluavat nähdä Vapaudenpatsaan (ja Ellis Islandin). Jos aikataulusi on tiukka tai haluat viettää enemmän aikaa Liberty Islandilla, voit ilmoittaa oppaalle, että jatkat ilman ryhmää. Voit myös kiertää Ellis Islandin vapaasti tai mennä lautalla saman tien takaisin Manhattanille.”

Käytännön tietoa

Tehtyäsi varauksen saat sähköpostiisi kupongin (voucher), jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna kierrokselle tai näyttää mobiililippuna puhelimestasi.

  • Kesto: 4 tuntia
  • Lähtöaika: kello 09.00 tai 09.30
  • Lisätietoja: Saavu paikalle ajoissa, vähintään 15 minuuttia ennen lähtöä

Varaa opastettu Vapaudenpatsas ja Ellis Island -kierros tästä

Vaihtoehtoisesti voit myös lähteä tälle 9/11 Memorial ja Vapaudenpatsas -kierrokselle

Vapaudenpatsas ja Ellis island -risteily - Ellis Island Building Vapaudenpatsas ja Ellis Island -risteily New Yorkissa - Näyttely

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja