Vapaudenpatsas ja Ellis Island -risteily New Yorkissa

Osta liput nyt
Vapaudenpatsas ja Ellis Island -risteily New Yorkissa

Vapaudenpatsas ja Ellis Island -risteilyn aikana tutustut New Yorkin kahteen kuuluisaan ja historialliseen saareen: Liberty Islandiin ja Ellis Islandiin. Voit tutustua molempiin saariin oppaan johdolla, tai itsenäisesti niin halutessasi.

Varaa liput Vapaudenpatsas ja Ellis Island -risteilylle tästä

Contents

Unohda jonottaminen: Vapaudenpatsas ja Ellis Island -risteily

Kierros alkaa Castle Clintonilta, missä tapaat oppaan ja jatkat lautalle Battery Parkiin – välttäen pitkiä jonoja laivaterminaalissa ohittamalla ne. Lautta vie sinut ensin Vapaudenpatsaalle missä asiantunteva opas kertoo tämän maailmankuulun patsaan historiasta, rakentamisesta ja kunnostamisesta.

Sen jälkeen lautta vie sinut Ellis Islandille. Tämä saari vastaanotti aikoinaan paljon siirtolaisia ja sinulla on tilaisuus nähdä saari heidän silmin – saareen rantautuneet laivat ovat edelleen siellä! On arvioitu että noin 50% tämän päivän amerikkalaista koostuu niistä 12 miljoonasta siirtolaisesta, jotka saapuivat aikoinaan Ellis Islandille. Siirtolaisten joukossa oli myös suomalaisia. Ehkäpä löydät tietoa omista esi-isistäsi! Museon eri näyttelyt kertovat lisää saaren historiasta, ja opit myös paljon oppaalta sekä American Immigrant Wall of Honor -näyttelystä.

Vapaudenpatsas ja Ellis Island -risteily New Yorkissa - Vapaudenpatsas Vapaudenpatsas ja Ellis Island -risteily New Yorkissa - Statue of Liberty Museum

Ericin vinkki: Tämä loistava opastettu kierros kaikille niille, jotka haluavat nähdä Vapaudenpatsaan (ja Ellis Islandin). Jos aikataulusi on tiukka, niin sinun ei kannata seurata opasta. Saavuttuasi Vapaudenpatsaalle voit kiertää sen omatoimisesti ja ottaa sen jälkeen ensimmäisen laivan Ellis Islandille. Voit myös kiertää Ellis Islandin omaan tahtiisi ja ottaa sen jälkeen lautan takaisin Manhattanille. Tämän kierroksen isona etuna on se, ettei sinun tarvitse jonottaa terminaalissa, vaan voit käyttää VIP-sisäänkäyntiä.

Käytännön tietoa

Tehtyäsi varauksen saat sähköpostiisi kupongin (voucher), jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna kierrokselle tai näyttää mobiililippuna puhelimestasi.

  • Kesto: 4 tuntia 30 minuuttia
  • Lähtöaika: kello 8.30
  • Lisätietoja: Saavu paikalle ajoissa, vähintään 15 minuuttia ennen lähtöä

Varaa liput Vapaudenpatsas ja Ellis Island -risteilylle tästä

Vaihtoehtoisest voit myös lähteä 9/11 Memorial ja Vapaudenpatsas -risteilylle

Vapaudenpatsas ja Ellis island -risteily - Ellis Island Building Vapaudenpatsas ja Ellis Island -risteily New Yorkissa - Näyttely

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja