Saks Fifth Avenue jouluvaloshow New Yorkissa 2023

Saks Fifth Avenue jouluvaloshow New Yorkissa

Saks Fifth Avenue jouluvaloshow New Yorkissa heijastetaan vuosittain sen lippulaivamyymälän julkisivuun 5th Avenuella 49th ja 50th Streetin välissä. Näyttävä valoshow tuo varmasti joulumielen. Voit samalla käydä ihailemassa myös tavaratalon kauniisti koristellut jouluikkunat.

Saks Fifth Avenue Holiday Light Show New Yorkissa

Saks Fifth Avenuen Holiday Light Show on rakastettu jouluperinne. Tavaratalo Saks Fifth Avenue esittelee joka vuosi ainutlaatuisen ja jännittävän jouluvaloshow’n, jossa on aina eri teema. 600 000 valoa “tanssivat” erilaisten jouluaiheisten kappaleiden tahtiin. Valot on synkronoitu välkkymään täydellisesti musiikin tahtiin, mikä luo todella upean visuaalisen ja äänielämyksen.

Saks Fifth Avenue jouluvaloshow New Yorkissa - Show Saks Fifth Avenue jouluvaloshow New Yorkissa - Jouluikkunat

Näe jouluvaloshow

Ensimmäinen Saksin valoshow järjestetään marraskuun lopussa samalla kun Saks Fifth Avenuen jouluikkunat paljastetaan. Päivittäinen valonäytös jatkuu tammikuun alkuun asti. Spektaakkelista pääsee nauttimaan 10 minuutin välein kello 17.00 alkaen ja kello 23.00 päättyen, ja kestäen kerralla kolmesta neljään minuuttia.

Rockefeller Centerin joulukuusi

Fifth Avenuen jouluvaloshow’ta vastapäätä, keskellä legendaarista Rockefeller Plazaa, seisoo ylväänä Rockefeller Centerin joulukuusi. Kuusi on aina yhtä majesteettinen näky, sillä se on koristeltu 50 000 tuikkivalla LED-valolla ja yli 3 miljoonalla Swarovskin kristallilla, jotka peittävät joulukuusen tähden 70 piikkiä.

 

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja