Phantom of the Opera Broadway-liput

Phantom of the Opera Broadway-liput

Osta Phantom of the Opera Broadway-liput ennen New Yorkin matkaa. Lippujen ostaminen on helppoa netissä ja säästät rahaa ja aikaa. Phantom of the Operaa (Oopperan Kummitus) esitetään Broadwaylla Majestic-teatterissa, joka on yksi suurimmista ja tyylikkäimmistä teattereista aina sen avaamisesta vuonna 1988 lähtien. Musikaalin suosioon on syy. Suosittelen ehdottomasti näkemään Phantom of the Opera -musikaalin tai jonkun muista show’sta; ne ovat laadukasta viihdettä.

Valitettavasti tämän esityksen näytökset ovat päättyneet

Jos haluat nähdä jonkun muun klassikkomusikaalin, hanki Chicago- tai Wicked-liput

Contents

Pisimpään esitetty Broadway-musikaali

New Yorkin Broadwayn historian pisimpään esitetty show on Andew Lloyd Webberin maaginen musikaali Phantom of the Opera. Se perustuu Gaston Leroux’n ranskalaiseen romaaniin Le Fantome de l’Opéra. Musikaali on tarina naamioidusta hahmosta, joka vaanii katakombeissa Pariisin oopperan alla. Hahmo on epätoivoisesti rakastunut nuoreen sopraano Christineen ja täysin omistautunut hänen uralleen.

Phantom of the Opera Broadway-liput - Oopperan kummitus ja Christine Phantom of the Opera Broadway-liput - Naamiaiset

Kummituksen rakkaus Christinea kohtaan

Vuonna 1881 Pariisin oopperassa “kummitus” keskeyttää sopraano Carlotan esityksen röyhkeästi. Carlotta kieltäytyy esiintymästä sinä iltana ja oopperan omistajilla on pulma edessä. Vastentahtoisesti he antavat yhden kuoron laulajista, Christinen, koelaulaa ja hän yllättääkin kaikki enkelimäisellä äänellään. Miten tämä on jäänyt huomaamatta? Ja kuka on toiminut Christinen opettajana?

Andrew Lloyd Webberin uskomaton musiikki yhdessä kauniin puvustuksen ja lavastuksen kanssa tekee esityksestä varsinaisen elämyksen. Jos haluat nähdä todellisen klassikon ja musikaalisen spektaakkelin, valitse Phantom of the Opera.

Phantom of the Opera Broadway-liput - Lavastus Phantom of the Opera Broadway-liput - Vesillä

Miten ostan Phantom of the Opera Broadway-liput?

NewYork.fi-sivuston kautta ostetut Phantom of the Opera -liput ovat 100% aitoja ja myydään aina ilman muita välikäsiä, joten pystyn tarjoamaan liput edulliseen hintaan. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi heti vahvistuksen. Tätä musikaalia varten saat QR-koodit sähköpostitse viimeistään 7 päivää ennen esitystä. Näytä QR-koodi suoraan puhelimestasi, kun saavut teatterille, ja nauti esityksestä! Jos haluat tehdä varauksen (yli) 10 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

 • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
 • Ei tarvetta ladata sovelluksia tai tulostaa lippuja. Näytä vain QR-koodi
 • Taatusti aidot liput
 • Parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat, aina vierekkäin
 • Oma asiakaspalvelu: Voit milloin vain ottaa minuun suoraan yhteyttä
 • Maksutapoina luottokortti, PayPal, Apple Pay tai Giropay
 • Jos valitset joustavan lipun, peruutukset ovat mahdollisia ennen esityspäivää.
Ericin vinkki: Phantom of the Opera on ylivoimaisesti ylenpalttisin ja loisteliain musikaali, jonka Broadway on koskaan nähnyt. Vaikka et olisikaan klassisen oopperan ystävä, tulet hämmästymään tarinan, lavastuksen ja puvustuksen takia. Et tiedä minne katsoa, sillä lavalla tapahtuu niin paljon koko ajan! Väliajalla kannattaa ehdottomasti piipahtaa virvokkeilla, sillä Oopperan Kummitus on aina liikkeellä…

Käytännön tietoa:

 • Ikäraja: Suositellaan yli 8-vuotiaille. Kielletty alle 4-vuotiailta.
 • Kesto: noin 2,5 tuntia
 • Paikka: Majestic Theatre, 245 West 44th Street
 • Esteettömyys: T
 • Katso tästä Majestic-teatterin katsomokartta

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja