Perheravintola Carmine’s New Yorkissa
Perheravintola Carmine’s New Yorkissa on italialainen ravintola, joka on täydellinen isommille ryhmille tai perheille. Visiitti tähän perheravintolaan takaa miellyttävän ja kohtuuhintaisen illan. Ruokalistan annokset on tarkoitettu jaettavaksi. Hinnat voivat vaikuttaa korkeilta, mutta koska kaikki annokset voidaan jakaa, loppulasku ei olekaan niin paha!
Italialainen perheravintola Carmine’s
New Yorkissa on kaksi Carmine’s-ravintolaa: Carmine’s Upper West Side ja Carmine’s Times Square. Ne tarjoilevat eteläitalialaisia ruokia. Ajattele tuoreita meren antimia, tyypillisiä italialaisia liharuokia, herkullisia pastoja ja antipastoja. Annokset ovat tarpeeksi suuria jaettavaksi. Voit hyvin tilata yhden annoksen ruokalajia kohden ja jakaa sen pöytäseurueesi kanssa. Ihanteellista olisi illallistaa neljän tai useamman hengen ryhmässä, sillä suurin osa annoksista on tarkoitettu neljälle. Jos haluat kolmen tai neljän ruokalajin illallisen, tämä on edullinen vaihtoehto verrattuna muihin ravintoloihin. Joten se on hyvä paikka lähteä syömään lasten kanssa New Yorkissa, jos vierailet kaupungissa perheesi kanssa.
Ruokalista
Carmine’sin ruokalista on kattava ja listalta löytyy myös joitakin kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja, mutta tässä on omat suositukseni: Alkupalaksi minä (tai paremminkin me) valitsen melkein aina Baked Clams -ruokalajin. Se on herkullinen annos, jossa on paljon valkosipulia. Pääruuaksi suosittelen Penne alla Vodka – annosta, joka on kasvispastaa valkosipuli-vodkakastikkeessa. Yleensä mieleni tekee tilata myös lihaa. Silloin tilaan Veal Parmigiana -lisäkkeen: leivitettyä vasikankyljystä sulatetulla mozzarella-juustolla ja ihanalla italialaisella tomaattikastikkeella höystettynä. Tekeekö mieli italialaista yllätystä? Valitse Four Pasta Special! Jälkiruokaa ei tarvitse kahta kertaa miettiä: kotitekoista tiramisua tietenkin. Se on ehdottomasti yksi parhaista New Yorkin ravintoloiden joukossa.
Carmine’s ennen ja nyt
Vuonna 1990, Artie Cutler, Godfrey Polistina ja Michael Ronis avasivat ensimmäisen Carmine’s-ravintolan Upper West Sidelle. Cutlerin ideana oli luoda italialais-amerikkalaista häätunnelmaa illasta toiseen. Annosten tuli olla tarpeeksi suuria, jotta ne voisi jakaa perheen ja ystävien kesken. Amerikkalainen kulta-ajalle ominainen sisustus on inspiroinut monia italialaisia ravintoloita ympäri Yhdysvaltoja. Tällä legendaarisella italialaisella ravintolaketjulla on nyt useita ravintoloita New Yorkissa ja sen ulkopuolella, mutta visio ei ole muuttunut vuosien myötä. Loistava ruoka, laadukas viini ja ilmapiiri saavat olosi kotoisaksi.
Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana: