Parhaat urheilubaarit New Yorkissa

Parhaat urheilubaarit New Yorkissa

Mistä löytyvät parhaat urheilubaarit New Yorkissa? Oletko urheilun ystävä, etkä haluaisi jättää tärkeitä otteluita tai urheilutapahtumia näkemättä vain koska ne sattuvat olemaan New Yorkin matkasi aikana? Ei hätää, sillä New Yorkin laajasta tarjonnasta löytyy useita sporttibaareja, joissa voit katsoa lempijoukkueesi pelejä tai seurata meneillään olevia urheilukilpailuja. Olen listannut alle vinkkejä mistä löydät tutustumisen arvoiset urheilubaarit New Yorkissa.

Contents


Jääkiekkoa urheilubaarissa

Suomi on tunnetusti jääkiekkomaa, josta vuosittain nousee uusia kiekkotähtiä arvostettuun NHL-liigaan. Kannusta suomalaisia huippupelaajia ja koe aito pohjoisamerikkalainen kiekkoilta paikallisten fanien seurassa. Tunnelma on taattu – varsinkin kun jäälle luistelevat New Yorkin omat joukkueet New York Rangers ja New York Islanders. Tai jos haluat nauttia kiekkotunnelmasta paikan päällä, varaa liput New York Rangers tai New York Islanders -otteluun.

Kelly’s Sports Bar

Tämä klassinen irkkupubi on New Yorkin lätkäbaari. East Villagessa sijaitseva baari on rento paikka nauttia pelistä ja oluesta. Jotkut voisivat luonnehtia sitä myös räkäläksi, joten luvassa on paljon tunnelmaa, mutta älä odota mitään fiiniä. Innokkaina Buffalon urheiluseurojen faneina he näyttävät usein NHL:n lisäksi myös muita urheilulajeja.

Jalkapallofanien sporttibaarit

Vaikka baseball ja amerikkalainen jalkapallo ovat tunnetusti Yhdysvaltojen suosituimpia urheilulajeja, New Yorkista löytyy myös jalkapallofaneille omistettuja baareja, joissa voi katsoa Valioliigan tai UEFA Mestareiden liigan otteluita.

The Football Factory, Legends

Legends on urheilubaari, jossa yhdistyy välitön tunnelma, hyvä ruoka ja rakkaus jalkapalloon. Tämä paikka on niin omistautunut jalkapallofaneille, että se avasi täysin jalkapallolle tarkoitetun The Football Factory -nimisen tilan (käyttäen jalkapallosta kansainvälistä football-termiä amerikkalaisen soccer-sanan sijaan). Legends näyttää useita otteluita eri sarjoista kuten Mestareiden liigan, Bundesliigan ja La Ligan pelejä. Baarissa on 3 kerrosta ja yhteensä 50 TV-ruutua sekä 2 jättiscreeniä. Legends sijaitsee täydellisellä paikalla: Empire State Buildingin edustalla.

Smithfield Hall

Smithfield Hall sijaitsee muutaman korttelin päässä Madison Square Gardenista. Siellä näytetään jalkapallo-otteluita kaikkialta maailmasta. Etkö halua missata Eurooppa-liigan, Mestarien liigan tai Bundesliigan ottelua? Ota suunnaksi Smithfield Hall. Asiakkaat ovat enimmäkseen paikallisia, jotka haluavat katsoa jenkkifutista tai kansainvälistä jalkapalloa olutta nauttien. Jalkapallo ei ole ainut urheilulaji, jota voit katsoa pubissa, vaan siellä näytetään myös NFL-, MLB- ja NBA-otteluita.

Urheilubaarit, jotka näyttävät useita eri lajeja

The Churchill

The Churchill on lähellä Park Avenueta sijaitseva rento pubi, joka edustaa vanhaa englantilaistyyliä. Baarin screeneillä näytetään rugbya ja muuta eurooppalaista urheilua. Tilaa hanaolut ja pubiruokaa pelin katsomisen oheen. Tyypillisimmät brittiläiset ja amerikkalaiset ale-oluet maksavat noin 7–8$. Jos pyydät suosituksia, niin varaudu maksamaan enemmän.

Jones Wood Foundry

Jones Wood Foundry on toinen hillitty brittipubi, joka sijaitsee 76th Streetillä Firstin ja Yorkin välissä. Baarimikot ovat erittäin ystävällisiä ja mukaansatempaavia. Pelin aikana voit tilata hyviä brittiläisiä perusruokia ja valita suuresta olutvalikoimasta. Kaiken kaikkiaan se on miellyttävä, viihtyisä lähiöpaikka ja hyvä paikka seurata urheilua ilman, että räiskyvä musiikki kuurouttaa.

Dalton’s Bar & Grill

Dalton’s Bar & Grillissä voit katsella kaikenlaista urheilua jalkapallosta nyrkkeilyyn. Paikalliset tuntevat paikan hyvin ja sijainti Hell’s Kitchenissä on loistava! Baarissa on yli 30 HD-näyttöä ja myynnissä on suuri valikoima hanaoluita.

Beckett’s Bar & Grill

Jos yövyt Downtown Manhattanilla ja etsit mukavaa baaria, Beckett’s Bar & Grill -ravintolaa. Tässä urheilubaarissa voit paitsi katsella urheiluotteluita, siellä järjestetään myös komediailtoja! Lisäksi paikka on hyvä lähtöpiste illanviettoon, jos haluat tutustua myös muihin Stone Streetin baareihin.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja