Parhaat urheilubaarit New Yorkissa

Parhaat urheilubaarit New Yorkissa

Mistä löytyvät parhaat urheilubaarit New Yorkissa? Oletko urheilun ystävä, etkä haluaisi jättää tärkeitä otteluita tai urheilutapahtumia näkemättä vain koska ne sattuvat olemaan New Yorkin matkasi aikana? Ei hätää, sillä New Yorkin laajasta tarjonnasta löytyy useita sporttibaareja, joissa voit katsoa lempijoukkueesi pelejä tai seurata meneillään olevia urheilukilpailuja. Olen listannut alle vinkkejä mistä löydät tutustumisen arvoiset urheilubaarit New Yorkissa.


Jääkiekkoa urheilubaarissa

Suomi on tunnetusti jääkiekkomaa, josta vuosittain nousee uusia kiekkotähtiä arvostettuun NHL-liigaan. Kannusta suomalaisia huippupelaajia ja koe aito pohjoisamerikkalainen kiekkoilta paikallisten fanien seurassa. Tunnelma on taattu – varsinkin kun jäälle luistelevat New Yorkin omat joukkueet New York Rangers ja New York Islanders. Tai jos haluat nauttia kiekkotunnelmasta paikan päällä, varaa liput New York Rangers tai New York Islanders -otteluun.


The Flying Puck

Tämä jääkiekkoon erikoistunut sporttibaari on Rangers-fanien kotipaikka, jossa on tiivis tunnelma! The Flying Puck sijaitsee legendaarisen Rangersin kotiareenan, Madison Square Gardenin kulmalla. Sporttibaarin sisustuksesta löytyy mielenkiintoisia yksityiskohtia, kuten esimerkiksi katon lasimosaiikkiin ikuistettu joukkueen maalivahti Lundqvist.

Jalkapallofanien sporttibaarit

Vaikka baseball ja amerikkalainen jalkapallo ovat tunnetusti Yhdysvaltojen suosituimpia urheilulajeja, New Yorkista löytyy myös jalkapallofaneille omistettuja baareja, joissa voi katsoa Valioliigan tai UEFA Mestareiden liigan otteluita.

The Football Factory, Legends

Legends on urheilubaari, jossa yhdistyy välitön tunnelma, hyvä ruoka ja rakkaus jalkapalloon. Tämä paikka on niin omistautunut jalkapallofaneille, että se avasi täysin jalkapallolle tarkoitetun The Football Factory -nimisen tilan (käyttäen jalkapallosta kansainvälistä football-termiä amerikkalaisen soccer-sanan sijaan). Legends näyttää useita otteluita eri sarjoista kuten Mestareiden liigan, Bundesliigan ja La Ligan pelejä. Baarissa on 3 kerrosta ja yhteensä 50 TV-ruutua sekä 2 jättiscreeniä. Legends sijaitsee täydellisellä paikalla: Empire State Buildingin edustalla.

Urheilubaarit, jotka näyttävät useita eri lajeja

The Churchill

The Churchill on lähellä Park Avenueta sijaitseva rento pubi, joka edustaa vanhaa englantilaistyyliä. Baarin screeneillä näytetään rugbya ja muuta eurooppalaista urheilua. Tilaa hanaolut ja pubiruokaa pelin katsomisen oheen. Tyypillisimmät brittiläiset ja amerikkalaiset ale-oluet maksavat noin 7–8$. Jos pyydät suosituksia, niin varaudu maksamaan enemmän.

Tonic Bar

Tonic Bar näyttää saaneen inspiraationsa sijainnistaan Times Squarella, sillä sieltä löytyy 35 HD-screeniä. Se on urheilubaarissa, jossa näytetään useita eri urheilulajeja. Kannattaa siis tarkistaa soittamalla etukäteen, mikäli haluat katsoa tietyn urheiluottelun. Tonic Barissa on 2 kerrosta, ja he tarjoilevat juomien lisäksi myös lounasta, illallista ja viikonloppubrunssin. Happy hour on maanantaista perjantaihin kello 16.00–20.00. Baarissa voi laulaa jopa karaokea. Suosittelen katsomaan matsin ja nautiskelemaan sen lomassa kanansiipiä ranch-kastikkeella sekä maistelemaan oluita heidän 30 hanaoluen valikoimastaan. Baari on mainio paikka katsoa Super Bowl, joka alkaa suunnilleen kello 18.30. Saavu paikalle aikaisin iltapäivällä, sillä baari täyttyy katsojista. Tonic on myös mainio paikka katsoa muita urheilutapahtumia New Yorkissa, kuten jalkapallon MM- tai EM-kisat.

Parhaat urheilubaarit New Yorkissa - Tonic Bar

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja