Parhaat cupcake-leivonnaiset New Yorkissa

Osta liput nyt
Parhaat cupcake-leivonnaiset New Yorkissa

New York on hullaantunut cupcake-leivonnaisista eli suomalaisittain kuppikakuista. Säännöllisin väliajoin New York hullaantuu jostain ruoasta ja tällä kertaa se ei ole pizza, hampurilaiset tai hotdogit. Sen sijaan New York on hulluna herkullisiin ja värikkäisiin kuppikakkuihin, joita saa monen makuisena. Sinkkuelämää-sarja (Sex and the City) teki niistä kuuluisia, joten kun ajattelet kuppikakkuja, tulee New York heti mieleen. Siksi kokosin tämän listan, mistä löytyy parhaat kuppikakut New Yorkissa.

Contents

NY Cupcake Tour

Jos haluat päästä jonon ohi autenttisissa New Yorkin leipomoissa ja maistella New Yorkin parhaita kuppikakkuja, tämä cupcake-kierros on täydellinen valinta. Oppaan johdolla käytte monissa West Villagen ja lähialueen ainutlaatuisissa leipomoissa maistamassa heidän paikan parhaita cupcakeseja ja matkan varrella opas tutustuttaa teidät myös naapurustoon ja sen mielenkiintoisiin faktoihin.

Varaa opastettu cupcake-kävelykierros tästä

 1. Magnolia Bakery

  New Yorkin kuuluisin cupcake-leipomoketju on ehdottomasti Magnolia Bakery, jonka Sex and the City -televisiosarja teki tunnetuksi. Ketjulla on monta leipomoa, mutta vanhin ja tunnetuin niistä sijaitsee Bleecker Streetillä. Voit katsoa sen tarkan sijainnin ilmaisesta Eric’s New York -sovelluksestani. Tämä on kodikas, pastellivärein sisustettu leipomo, josta löytyy erilaisia herkkuja. Suosituin niistä on Red Velvet cupcake.

  Red Velvet -nimi tulee samannimisestä Red Velvet -kakusta. Kuten nimi kertoo, sen väri on tummanpunainen ja koostumus samettimaisen pehmeä (velvet). Alunperin väri saatiin lisäämällä kakkutaikinaan viinietikkaa ja piimää (buttermilk), joka sai kaakaon ruskean värin taittumaan punaiseen. Nykyään väri tulee elintarvikeväristä, jota lisätään taikinaan. Red Velvet Cake on todella suosittu amerikkalainen kakku, jonka kaikki tuntevat!

  Ericin vinkki: “Oma suosikkini on banana pudding. Se on kermainen vaniljavanukas, jossa on tuoreita vohveleita ja banaania. Koska Magnolia Bakery on niin suosittu, kannattaa varautua siihen, että paikan päällä joutuu jonottamaan jonkin aikaa.

  Magnolia Bakery New York Magnolia Bakery NYC

 2. Little Cupcake Bakeshop

  Vintage-tyyli näkyy tämän kuppikakkuleipomon jokaisessa yksityiskohdassa. Liike on itse asiassa täysin CO2-neutraali ja heidän tuotteensa on tehty luomuraaka-aineista. Little Cupcake Bakeshop ottaa tietoisesti planeetan kaikessa huomioon. Tämän lisäksi he lahjoittavat osan tuotostaan FEED-projektille, joka tekee työtä ympäri maailman ja auttaa nälkää näkeviä lapsia. Little Cupcake Bakeshopissa käyntiin riittää siis hyviä syitä, eikä itse kuppikakkuja ole vielä edes mainittu. Ne ovat kuitenkin herkullisia! Heidän valikoimastaan löytyy Mott Street Cupcake (tiramisu) ja Peanut Butter & Jelly cupcake (maapähkinävoi ja hillo).

  Little Cupcake Bakeshop NYC Little Cupcake Bakeshop New Yorkissa

 3. Buttercup Bake Shop

  Iloinen henkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi Midtownin liikkeisiin: Buttercup Bake Shopiin. Heidän laajasta ja herkullisesta listastaan on todella vaikea valita. Golden Butter, Lady Baltimore ja Red Velvet ovat muutamia makuvaihtoehtoja. Eikä pidä unohtaa uskomattoman maukkaita kakkuja ja banaanivanukkaita, joita myös on tarjolla.

  Buttercup Bake Shop New Yorkissa Buttercup Bake Shop NYC

 4. Baked by Melissa

  Cupcake on loistava pieni välipala, mutta kun tarjolla on niin paljon eri makuvaihtoehtoja, haluaa aivan varmasti syödä enemmän kuin yhden. Siinä tapauksessa on miniversio kuppikakusta hyvä vaihtoehto. Samaa mieltä oli Baked by Melissa -yrityksen perustaja Melissa Bushell. Baked by Melissa avasi ensimmäisen liikkeensä vuonna 2009 SoHossa ja nyt cupcake-yrityksellä on jo noin tusinan verran liikkeitä New Yorkin alueella.

  Kuppikakun voi valita kymmenestä vakiomausta, joilla on erikoiset nimet kuten Tie-Dye, Cookie Dough ja Chocolate Chip Pancake. Varsinkaan ainutlaatuista tie-dye-kuppikakkua ei löydy varmasti muualta kuin New Yorkista! Joka kuukausi esitellään myös uusi maku, joka usein liittyy vuodenaikaan. Minikuppikakut ovat läpimitaltaan noin 2,5 cm, joten voit maistaa useampaa eri makua ilman omantunnontuskia.

  Baked by Melissa NYC Baked by Melissa New Yorkissa

 5. Molly’s Cupcakes

  Molly’s Cupcakes on suloinen pieni liike Villagessa. Heidän Chicagon liikkeensä on voittanut lukuisia palkintoja ja saanut loistoarvostelut kaupungin parhaana kuppikakkukauppana. Eikä heidän New Yorkin liikkeensä poikkea tästä.

  Molly’s Cupcake -leipomon tarina on yhtä suloinen kuin heidän kuppikakkunsakin. Leipomon nimi on kunnianosoitus omistajan ala-asteen opettajalle, Miss Mollylle. Opettajalla oli tapana leipoa kuppikakkuja koko luokalle, jos jollain oppilaalla oli syntymäpäivä. Miss Mollyn kunniaksi ja lasten hyväksi, osa liikkeen tuotosta lahjoitetaan naapuruston kouluille.

  Molly’s Cupcake -leipomossa voi valita kuppikakun maun, täytteen ja kuorrutuksen. Sen jälkeen kuppikakun voi koristella nomparellein Sprinkle Station -tiskillä. Vaihtoehdoista löytyy myös kausimaku, vegaani ja jauhoton vaihtoehto. Kaikki ovat yhtä herkullisia kuin tavalliset maut. Asiakkaiden suosikkeja ovat Apple Pie, Peach Cobbler, Pumpkin Spice, Ron Bennington (maapähkinävoita ja hilloa sekä suklaata) ja Red Velvet.

  Parhaat cupcake-leivonnaiset New Yorkissa - Mollys Cupcakes Mollys Cupcakes NYC

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja