New York Yankees ilmaislahja

New York Yankees ilmaislahja

New York Yankees ilmaislahja jaetaan baseball-kauden aikana useassa eri Yankeesin kotipelissä. Monet näistä New York Yankeesin promotuotteista ovat todellisia keräilyesineitä, jotka vien mielelläni kotiin.

Kun lähdet katsomaan peliä, voit saada erilaisia ainutlaatuisia tuotteita ilmaiseksi, aina bobblehead-figuureista ja Yankees-lippiksistä mukeihin ja t-paitoihin. Kukapa ei haluaisi sellaista? Tästä löydät New York Yankeesin promootiokalenterin 2023.

Contents

New York Yankees ilmaislahjat

Promolahjoja jaetaan useissa baseball-peleissä New Yorkissa, myös kaupungin toisen joukkueen, New York Metsin toimesta. Näin ei kuitenkaan tapahdu joka pelissä, ja lahja on myös joka kerta erilainen. Joskus se on huppari ja joskus taas ikoninen bobblehead tai lippis. Mielestäni on uskomattoman hauskaa kerätä näitä esineitä. Tarkistan aina ennen peliin menoa, jaetaanko siellä jotain ilmaiseksi!

Jos ottelussa jaetaan lahja, ei ole väliä, mikä lippu sinulla on tai missä istut; se on tarkoitettu kaikille. Sinun tarvitsee vain olla ajoissa paikalla, jotta Yankees-lahjoja on vielä paljon jäljellä, sillä kun ne ovat loppu, ne ovat loppu! Liput peliin saattavat olla jopa halvempia kuin ilmaiseksi saamasi tuote. Joihinkin peleihin voit saada New York Yankeesin lipun jo 10 dollarilla, kun taas esimerkiksi Yankeesin lippis on noin 30 dollarin arvoinen.

Ericin vinkki: “Ole ajoissa paikalla, jotta saat ilmaislahjan: suunnillen noin tunti ennen pelin alkua on hyvä. Bobblehead-figuurien ja muiden suosittujen fanituotteiden päivinä kannattaa saapua mahdollisimman ajoissa paikalle, sillä nämä menevät nopeasti. Stadion avataan kaksi tuntia ennen pelin alkua. Jos jollakin sisäänkäynnillä ei ole enää promotuotteita, voit kokeilla toiselta sisäänkäynniltä. Promootiotavaran saaminen ei ole vaikeaa – minulla ei ole koskaan ollut asian suhteen. Ainoa tärkeä asia on olla paikalla ajoissa.”

Bobblehead

Bobblehead-figuureita jaetaan useissa peleissä. Nämä pienet päätään nyökyttelevät nuket ovat harvinaislaatuisia esineitä, joita ei aina myydä erikseen. Siksi on erityisen hienoa, jos saat sellaisen!

New York Yankees -lippis

Monille Yankees-lippis on mukava matkamuisto, jonka voi ostaa pelin aikana. Lippiksiä on saatavilla kaikenlaisilla printeillä ja eri väreissä, mutta joskus niitä annetaan peleissä myös mainoslahjana, kuten klassista sinistä lippistä tai Military Appreciation Dayn kunniaksi tehtyä maastokuviolippistä.

New York Yankees -muki

New York Yankees Oris Bear -muki jaetaan kerran vuodessa, eikä sitä saa irtomyynnistä. On hyvin spesiaalia, jos sellainen löytyy kotoa!

New York Yankees -tuotteet

Bobbleheadien, lippisten ja mukien lisäksi peleissä jaetaan myös vaatteita ja kalentereita. Myös nämä fanituotteet on omistettu New Yorkin baseball-joukkueelle.

2024 kalenteri: New York Yankees ilmaislahja

Tsekkaa New York Yankeesin ilmaislahjat taas vuonna 2024

Jos etsit New York Yankees -lahjoja, tilaa ne tästä.

Milloin New York Yankeesin peleissä jaetaan ilmaislahjoja?

Tarkista yhteenvedosta, milloin ja mitä tuotteita jaetaan New York Yankeesin peleissä.
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja