New York Mets ilmaislahja

New York Mets ilmaislahja

New York Mets ilmaislahja on jaossa baseball-joukkueen monessa eri pelissä kauden aikana. Näitä promootiotuotteita voivat olla muun muassa bobblehead-figuurit, paidat, lippikset ja muut keräilytavarat.

Itse tykkään todella paljon kerätä näitä promotuotteita, joten tarkistan aina ennen otteluita, onko New York Metsin ilmaislahjoja jaossa. Tältä sivulta löydät New York Metsin promootiokalenterin 2023.

Contents

New York Mets ilmaislahjat

New York Mets jakaa kauden aikana ilmaislahjoja hyvin monissa peleissä, samoin kuin New York Yankees. Joka ottelussa ei aina saa jotain, ja tuotteet myös vaihtelevat pelistä toiseen. Jaossa on kaikenlaista stadionin jäljennöksestä ja Metsin pelipaidasta bobbleheadiin ja baseball-lippikseen! Tykkään todella viedä näitä fanituotteita kotiin, joten pidän aina silmällä, milloin ilmaistuotteita on tarjolla.

Aina kun Mets jakaa kylkiäisiä, saat ilmaistuotteen riippumatta siitä, minkälainen lippu sinulla on tai missä istut. Sinun tarvitsee vain saapua Citi Fieldille ajoissa, jotta New York Metsin promotuotteita on vielä paljon jäljellä, sillä kun ne ovat loppu, ne ovat loppu! Lippu otteluun voi olla jopa halvempi kuin ilmaiseksi saamasi tuotteen arvo. New York Mets -liput voi saada jopa 10 dollarilla, kun taas Mets-bobblehead voi maksaa peräti 35 dollaria.

Ericin vinkki: “Jos haluat saada Metsin ilmaislahjan, varmista, että saavut otteluun ajoissa; noin tunti ennen ottelun alkua pitäisi riittää. Jos tuote on loppunut sisäänkäynnilläsi, voit aina kokeilla toiselta sisäänkäynniltä. Promolahjan saaminen ei ole vaikeaa, eikä minulla ei ole koskaan ollut ongelmia sen suhteen. Kannattaa vain olla paikalla hyvissä ajoin.”

Bobblehead

Bobblehead-figuurit ovat ainutlaatuisia, ja monet ihmiset keräävät niitä, koska niitä ei aina ole saatavilla muualta. Eli on erityisen hienoa, jos saat sellaisen käsiisi! Bobbleheadeja jaetaan useissa otteluissa kauden aikana.

New York Mets -hatut

Hattu tai lippis on aina mukava matkamuisto pelistä, mutta joskus niitä on myös jaossa ilmaiseksi! Se voi olla vaikka bucket hat eli kalastajahattu tai New York Metsin klassikkolippis.

New York Mets -pelipaidat

Pelipaitoja jaetaan usein New York Metsin peleissä. Ne ovat käytännössä baseball-paitoja, jotka voit pukea heti päällesi ja lähteä muiden vannoutuneiden fanien mukaan!

2023 kalenteri: New York Mets ilmaislahja

28 Sep

Buck Showalter-Inspired Windbreaker

Ensimmäiselle 15 000 katsojalle
Kello: 19:10
Windbreaker
29 Sep

Mets Crossbody Bag

Ensimmäiselle 15 000 katsojalle
Kello: 19:10
Crossbody
30 Sep

Tie-Dye Headband

Kaikille katsojille
Kello: 19:10
Headband

Jos etsit New York Mets -lahjoja, tilaa ne tästä.

Jaetaanko New York Metsin peleissä ilmaislahjoja?

Kyllä, katso yhteenvedosta, milloin mitkäkin lahjat ovat jaossa New York Metsin peleissä.
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja