Näin suunnittelet New York Rangers -matkan New Yorkiin

Näin suunnittelet New York Rangers -matkan New Yorkiin

Mietitkö miten suunnittelet New York Rangers -matkan New Yorkiin? Onko New York Rangersin matsi yksi New Yorkin matkasi kohokohdista? Löydät alta parhaat vinkit siihen, miten teet jääkiekko-ottelupäivästäsi onnistuneen ja nautit NHL-jääkiekosta Madison Square Gardenissa. Tällä legendaarisella areenalla on loistava tunnelma, joka tiivistyy entisestään pudotuspelien lähestyessä. Suuntaa vauhdikkaaseen New York Rangers -peliin – et tule taatusti katumaan sitä!

Hanki aidot liput

Paras tapa valmistautua New York Rangersin peliin on ostaa liput verkkokaupasta etukäteen. Ole kuitenkin varovainen, sillä verkosta löytyy useita lippuja myyviä tahoja, joiden hinnat voivat vaikuttaa erinomaisilta. Usein sinulta kuitenkin veloitetaan lippujen hinnan lisäksi ylimääräisiä käsittelykuluja, etkä aina tiedä mistä liput ovat peräisin.

Sivujeni kautta myytävät liput ovat 100% aitoja. Ne tulevat hyväksytyiltä jälleenmyyjiltä, jotka myyvät sellaisten kausikorttilaisten lippuja, jotka eivät itse pääse paikalle. Valitse aina e-liput, jotta vältät ylimääräiset lähetyskulut. Näkemäsi hinta on lopullinen summa huolimatta maksutavasta, ja saat lippusi takuuvarmasti ajallaan.

Lue tästä lisää kuinka ostaa New York Rangers -liput

Miten löydät perille Madison Square Gardeniin

New Yorkiin saavuttuasi Madison Square Gardeniin on helppo löytää, sillä se sijaitsee Midtown Manhattanilla New Yorkin sydämessä. Madison Square Garden on pyöreä rakennus Pennsylvania Stationin yllä 7th Avenuella (West 32nd ja West 33rd Streetin välissä). Mikäli hotellisi sijaitsee Midtown Manhattanilla, voit luultavasti kävellä sinne suoraan hotelliltasi. Tai jos majoitut hieman kauempana, voit ottaa metrolinjan A, C tai E 8th Avenuen Penn Station -asemalle tai linjan 1, 2 tai 3 7th Avenuen Penn Station -asemalle. Madison Square Gardenissa ei ole säilytyslokeroita, joten suuremmat kassit kannattaa jättää pois matkasta, sillä tavaroidesi tulee mahtua penkin alle.

Nain suunnittelet New York Rangers matkan New Yorkiin - pelaajat Nain suunnittelet New York Rangers matkan New Yorkiin - katsomo

Mistä löytyy aito NHL-kauppa?

Madison Square Gardenissa on useita NHL-kauppoja, joista voit ostaa lippiksiä, T-paitoja, pelipaitoja sekä muita matkamuistoja matsista. Manhattanilta löytyy myös useita NHL-fanituotteita myyviä liikkeitä. Penn Stationin läheltä (400 W 33rd Street) löytyy uusi virallinen NHL-myymälä. Tämän lisäksi voit ostaa NHL-fanituotteita esimerkiksi Paragon Sports -urheiluliikkeestä (867 Broadway & 18th Street). Kannattaa tosin pitää mielessä, että tuotteiden lopullinen hinta on hieman korkeampi kuin hintalapussa, sillä arvonlisävero lisätään aina vasta kassalla.

Parhaat hotellit Rangers-faneille

Jos haluat majoittua mahdollisimman lähelle Madison Square Gardenia, etkä halua maksaa huoneesta ihan hirveästi, viiden minuutin kävelymatkan päästä löytyy esimerkiksi Holiday Inn Express Madison Square Garden. Tässä hotellissa on hyvä asiakaspalvelu ja siistit huoneet, jotka ovat tosin suhteellisen pienet. Hotellin aamiainen on ihan ok, mutta suosittelen nauttimaan aamiaista mieluummin aidossa newyorkilaisessa dinerissa tai delissä. Ellen’s Stardust Diner tarjoaa esimerkiksi hauskan elämyksen laulavine tarjoilijoineen! Toinen hyvä hotelli Madison Square Gardenin lähistöllä on Courtyard by Marriott, joka sopii paremmin lapsiperheille.

Mitä tehdä matsin jälkeen

Mikäli sinua onnistaa, niin pelin jälkeen saatat tavata NHL-pelaajia matkalla ulos ja saada nimikirjoituksen. Kuka tietää, vaikka bongaisit myös suomalaisia NHL-kiekkotähtiä!

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja