Miten pukeutua New Yorkissa?

Miten pukeutua New Yorkissa

Muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta, New Yorkin nähtävyyksiä katsellessa ei anneta suurta arvoa tyylikkäälle pukeutumiselle. Mikäli illallinen ei ole varattu huippuravintolaan, voit pukeutua kasuaalisti. Farkut ja siistit tennarit ovat tavallinen näky useimmissa ravintoloissa. Ainoa poikkeus ovat yökerhot ja klubit. Jos menet klubille tavallisissa vaatteissa, on lähes varmaa ettet pääse sisään. Joten ota ehdottomasti juhlavampaa vaatetta mukaan ja mukavampia vaatteita päiväsaikaan. Tässä muutamia vinkkejä siitä miten pukeutua New Yorkissa.

Asianmukainen vaatetus New Yorkissa

Edes kesäisin ei kannata lähteä matkaan ilman neuletta tai ohutta takkia. Ilmastoinnista johtuen lämpötila on suurimmassa osassa kauppoja vain 18 astetta. Joten kesähelteellä saatat kaivata jotain pidempää. Sadetakki ja sateenvarjo eivät myöskään ole turhia. Jopa aurinkoisena päivänä saatat yhtäkkiä saada rankkasateen niskaasi, etkä varmasti halua katsella loppupäivän nähtävyyksiä läpimärkänä. Miesten ei pidä unohtaa puvunkenkiä, mikäli mielivät päästä New Yorkin klubeihin sisälle.

Talvella voi olla erittäin kylmä. Suosi kerrospukeutumista, näin voi riisua tai lisätä vaatetta helposti sisä- ja ulkolämpötilojen mukaan. Hanskat, pipo ja huivi kuuluvat talviselle New Yorkin matkalle mukaan. Tai käytä sitä tekosyynä tehdä ostoksia New Yorkissa, jos et pakannut tarpeeksi!

Miten pukeutua New Yorkissa? - Talvi Miten pukeutua New Yorkissa? - Kesä

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja