Liput TV-show’hun New Yorkissa

New York TV Show

Liput TV-show’hun New Yorkissa ovat saatavilla verkosta maksutta. Rekisteröidy ja ilmoita, että haluat osallistua suosittujen talkshow-ohjelmien nauhoituksiin New Yorkissa. Pääset näkemään tähdet läheltä, kurkistamaan kulissien taakse ja kuka tietää, saatat nähdä itsesi USA:n televisiossa. Lippujen saaminen ei ole aina taattua, mutta jos onnistut nappaamaan itsellesi liput, sinua odottaa ainutlaatuinen kokemus.

Contents

New York tv-ohjelmaliput

Myöhäisillan keskusteluohjelmat eli Late Night -show’t ovat New Yorkissa suosittuja ja niitä kuvataan viikoittain useampia. Nauhoitukset tehdään päivällä, joten ohjelma voi tulla televisiosta usein samana iltana. Suuria nimiä ovat muun muassa Jimmy Fallon, Seth Meyers ja Stephen Colbert.

Liput TV-show’hun New Yorkissa ovat ilmaisia, mutta niitä ei ole helppo saada käsiinsä. Voit ilmoittautua haluamallesi päivälle tai päiville ja päästä jonotuslistalle. Toivottavasti sinua potkaisee onni ja pääset osallistumaan show’n kuvauksiin New Yorkissa, sillä mitä suositumpi talk show on, sitä vähemmän mahdollisuuksia on saada lippu. Sinulle ilmoitetaan ennen ohjelmaa, onko sinut kutsuttu osallistumaan. Jos näin on, lue kaikki tiedot ja säännöt huolellisesti. Jos ilmoittaudut viime hetkellä, mahdollisuudet päästä nauhoitukseen ovat hyvin pienet. Vain jos joku peruuttaa osallistumisensa, sinulla on mahdollisuus saada lippu.

Varaa tästä lippusi:

Kun sinulla on liput New Yorkin tv-show’hun, et välttämättä tiedä, ketkä ovat sen päivän vieraat. Nämä ilmoitetaan noin viikkoa ennen kuvauksia. Usein he ovat sinulle tuntemattomia nimiä, mutta joskus mukana on isokin julkkis. Ota huomioon, että jotkut haastattelut on nauhoitettu jo aiemmin, joten et välttämättä aina näe kaikki listalla olevia henkilöitä.

Kuinka kauan nauhoitus kestää, riippuu vieraista, jo ennalta kuvattujen juttujen määrästä ja siitä, kuinka nopeasti tuottajat ovat tyytyväisiä. Ota tämä huomioon muussa aikataulussasi. Tyypillisesti paikan päällä menee vähintään kolme neljä tuntia, mikä on pitkä aika, jos matkasi ei kestä kauan.

New York TV-Show - Tonight Show

Liput Saturday Night Liveen

Jos toiveissasi on hankkia SNL-liput New Yorkiin, tarvitset paljon onnea. Virallisella sivustolla voit voittaa show-liput osallistumalla arvontaan, mutta voitosta ei ole mitään takeita. Saat tietää lippujen voitosta vasta itse esityspäivänä, joten et voi tehdä suunnitelmia. En yleensä suosittele tätä vaihtoehtoa, koska sillä on liian iso vaikutus päivääsi. Sinun tulee pystyä tarkistamaan puhelimesi säännöllisesti, etkä voi suunnitella sen tilalle mitään muuta ohjelmaa, kuten Broadway-show’ta, kattoterassibaaria tai urheiluottelua.

Liput aamuohjelmaan

Good Morning American ja Todayn kaltaisiin ohjelmiin ei tarvitse lippua. Jos haluat saada istumapaikan sisältä näitä aamuohjelmia varten, sinun kannattaa herätä hyvin aikaisin. Jos haluat osallistua Today-show’hun, Rockefeller Plazalla on hyvä olla jo noin klo 6.15, jotta saat paikan. Studio on koko ajan näkyvissä, ja aamun ohjelmasta kuvataan usein myös osia ulkona.

Good Morning Americassa odottaa jo seitsemän aikaan joukko ihmisiä, joista vain osa kutsutaan sisälle. Ohjelma nauhoitetaan rakennuksen toisessa kerroksessa, joten ohjelman tekoa ei aina näe selvästi. Joskus myös alakerrassa kuvataan pätkiä, jotka näkyvät Times Squarella studion ikkunoista.

Liput TV-show'hun New Yorkissa - Aamushow

Miten saada liput tv-show'hun New Yorkissa?

Voit rekisteröityä verkossa ilmaiseksi osallistumaan tv-ohjelman nauhoituksiin New Yorkissa. Lue lisää tästä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja