Liput TV-show’hun New Yorkissa

New York TV Show

Osta liput TV-show’hun New Yorkissa ennen sinne matkustamista ja nauti myöhäisillan komediallisesta talk show’sta. Tunnelmaan pääsee tunnettujen Midtown Manhattanin ohjelmapaikkojen ohi kulkevan opastetun kierroksen avulla ja sen jälkeen pääset jonon ohi VIP-paikoille katsomaan kuuluisaa newyorkilaista TV-show’ta! Olet osa liveyleisöä ja näet kuinka TV-show’ta kuvataan.

Valitettavasti kierrosta ei enää järjestetä. Varaa sen sijaan NBC-studiokierros.

45-minuutin opastettu kierros kävellen

Ennen studioille suuntaamista nautit opastetusta kierroksesta Midtown Manhattanilla. Opas kertoo yksityiskohtaisesti kuinka viihdeteollisuus toimii New Yorkissa ja vastaa kysymyksiin myöhäisillan ohjelmista tai TV-ohjelmista yleisesti.

Ohitatte muun muassa Time Warner Centerin, CNN:n päämajan, Hearst Towerin – massamediaimperiumi Hearst Corporationin päämajan – joka omistaa lehtiä kuten Cosmopolitan ja Elle mutta myös TV-kanavia, kuten ESPN:n. Seuraava pysähdys on Jimmy Fallonin studiolla (mistä aikoinaan lähetettiin myös David Lettermanin show).

TV:n taika, paljastettuna

Ostaessasi liput et tiedä minkä ohjelman kuvauksiin pääset: se pysyy salaisuutena. Näin toimitaan siksi, että TV-studiot eivät salli ohjelmien nimen mainostamista etukäteen. Mutta älä anna sen estää sinua!

Studiolle saapumisen jälkeen, joka on helppoa, viihde alkaa esi-show’lla ja sitten on oikean spektaakkelin aika! Osana liveyleisöä huomaat miltä tuntuu olla ‘kulissien takana’, kun yleensä katsot ohjelmia kotisohvaltasi käsin. Kuvauspaikka, valaistus, musiikki, kuvausryhmä… kaikki näyttämöllä saa eri mittasuhteet. Et enää koskaan katso TV:tä samalla tavalla!

Nauhoitukseen menee 30 minuuttia, mutta hauskuus ei lopu siihen. Show’n jälkeen saat nähdä poistettuja kohtauksia ja uusintaottoja. Saat huomata miksi editointi on niin tärkeää ja ymmärrät kuinka TV oikeasti toimii: on olemassa paljon temppuja, joilla sinut saadaan uskomaan taikuuteen, mutta se on sen arvoista!

TV-ohjelmien kuvausaikataulu

16.05 – 16.15 Oppaan tapaaminen
16.15 – 16.55 Opastettu kierros Midtown Manhattanilla
16.55 – 17.00 Saapuminen studiolle
17.00 – 17.45 Vastaanotto ja istumajärjestys
17.45 – 18.00 Esi-show
18.00 – 18.30 Nauhoitus alkaa
18.45 – 19.00 Leikattuja ottoja, uusintaottoja, show’n purkitus*

*Nauhoitus saattaa mennä yliajalle.

Ericin vinkki: Et tiedä mihin ohjelmaan osallistut ennen kuin kierros alkaa. Se tulee olemaan ison tv-yhtiön ohjelma. Se ei saata olla se mitä olit toivonut. Jos varaat kierroksen, varaa se kokeaksesi ison TV-show’n livenauhoituksen, jonka voit nähdä televisiosta muutaman päivän päästä.

Käytännön tietoa

Ostettuasi liput kierroksella saat kupongin, joka tulostetaan ja käytetään lippuna kierrokselle.

  • Ikäraja: 18 v., kuvallinen henkilökortti vaaditaan
  • Kesto: Noin 3 tuntia
  • Lähtöaika: kello 16.15
  • Lähtöpaikka: Columbus Circle

New York TV-Show - Tonight Show

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja