Lennot Vaasa – New York

Lennot New Yorkiin

Haluatko varata lennot Vaasasta New Yorkiin? Löydät tästä kaikki tärkeimmät tiedot Vaasan lentoasemasta ja vinkit kuinka varata lennot New Yorkiin.

Contents

Vaasan lentoasema (VAA)

Vaasan lentoasema on Suomen kuudenneksi vilkkain lentokenttä. Vaasan kenttää on käyttänyt säännöllisesti useampi lentoyhtiö, mutta vain Finnair lentää vuoden ympäri Helsinkiin. Vaasan ja New Yorkin välillä ei ole suoria lentoja, joten pääset New Yorkiin vain välilaskulla. Näet alla luettelon lentoyhtiöistä, jotka tarjoavat lentoja Vaasasta New Yorkiin.

Lentoyhtiö Suora lento / välilasku Määränpää
Finnair 1 vaihto: Helsinki (HEL) JFK
American Airlines 2 vaihtoa: Helsinki (HEL) ja Pariisi (CDG) JFK

Vaasan ja New Yorkin välimatka on noin 6 310 kilometriä. Koska kaupunkien välillä ei ole suoria lentoja, lentoaika Vaasasta New Yorkiin vaihtelee välilaskusta riippuen. Matkustusaika Helsingin kautta yhdellä vaihdolla on lyhyimmillään noin 11 tuntia. Aikaero Suomen ja New Yorkin välillä on 7 tuntia (UTC−4).

Lennon hinta Vaasa – New York

New Yorkin lennon hinta vaihtelee vuodenajasta ja matkustuspäivästä riippuen. Kalleinta on lentää kesäkuukausina ja juhlapyhien aikaan erityisesti marras-joulukuussa. Edullisin aika lentää New Yorkiin on usein tammi-helmikuussa, kun New Yorkissa on kylmintä. Jos haluat varata muulloin edulliset lennot New Yorkiin, kannattaa ostaa lentoliput vähintään 6 kuukautta etukäteen.

Katso Expediasta uusimmat lentotarjoukset Vaasasta New Yorkiin

Kulkuyhteydet Vaasan lentoasemalle

Vaasan lentoasemalle pääsee autolla ja bussilla. Lentokenttä sijaitsee noin 9 km Vaasan keskustasta kaakkoon.

  • Ajo-ohjeet: Vaasan lentokentälle pääsee omalla autolla helposti. Lentoaseman liittymät sijaitsevat valtatie 3:n ja 8:n varrella. Liittymän jälkeen aja Latokartanontietä lentoaseman suuntaan opasteita seuraten. Käänny Lentokentäntielle ja jatka ajamista terminaalin luo. Vaasan keskustasta ajaa lentokentälle noin 15 minuutissa liikenteestä riippuen.
  • Bussilla: Vaasan keskustasta kulkee säännöllisesti linja 4 lentoasemalle. Matka kestää noin 30 minuuttia.

Pysäköinti Vaasan lentoasemalla

Vaasan lentoasemalla voi pysäköidä kätevästi pysäköintialueilla, jotka sijaitsevat terminaalin edustalla. Lyhytaikaiseen ja pitkäaikaiseen pysäköintiin löytyvät omat alueensa. Alle 20 minuutin pysäköinti on maksutonta P2-alueella. Lisätietoa pysäköinnistä ja lentokentästä voit lukea osoitteesta https://www.finavia.fi/fi/lentoasemat/vaasa/.

Vaasan lentoaseman kartta

Jotta saapuminen kentälle olisi mahdollisimman yksinkertaista, löydät alta Vaasan lentoaseman kartan. Suurenna lentokenttäkartta klikkaamalla kuvaa.

Lennot Vaasa - New York - Vaasan lentoaseman kartta terminaali Lennot Vaasa - New York - Vaasan lentoaseman kartta pysäköinti
Kuva: Finavia

Matkustatko mieluummin joltain toiselta lentokentältä Suomessa? Katso tästä yhteenveto lennoista New Yorkiin.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja