Lennot Turku – New York

Lennot New Yorkiin

Haluatko varata lennot Turusta New Yorkiin? Löydät tästä kaikki tärkeimmät tiedot Turun lentoasemasta ja vinkit kuinka varata lennot New Yorkiin.

Contents

Turun lentoasema (TKU)

Turun lentoasema on Suomen neljänneksi vilkkain lentokenttä. Turun kenttää käyttää tällä hetkellä säännöllisesti useampi lentoyhtiö ja lisäksi muutamalla muulla yhtiöllä on sieltä tilauslentoja. Finnair lentää vuoden ympäri Helsinkiin. Turun ja New Yorkin välillä ei ole suoria lentoja, joten pääset New Yorkiin vain välilaskulla. Näet alla luettelon lentoyhtiöistä, jotka tarjoavat lentoja Turusta New Yorkiin, JFK-lentokentälle.

 

Lentoyhtiö Suora lento / välilasku Määränpää
Finnair 1 vaihto: Helsinki (HEL) JFK
British Airways 2 vaihtoa: Helsinki (HEL) ja Lontoo (LHR) JFK

Turun ja New Yorkin välimatka on noin 6 470 kilometriä. Koska kaupunkien välillä ei ole suoria lentoja, lentoaika Turusta New Yorkiin vaihtelee välilaskusta riippuen. Matkustusaika Helsingin kautta yhdellä vaihdolla on lyhyimmillään noin 10 tuntia. Aikaero Suomen ja New Yorkin välillä on 7 tuntia (UTC−4).

Lennon hinta Turku – New York

New Yorkin lennon hinta vaihtelee vuodenajasta ja matkustuspäivästä riippuen. Kalleinta on lentää kesäkuukausina ja juhlapyhien aikaan erityisesti marras-joulukuussa. Edullisin aika lentää New Yorkiin on usein tammi-helmikuussa, kun New Yorkissa on kylmintä. Jos haluat varata muulloin edulliset lennot New Yorkiin, kannattaa ostaa lentoliput vähintään 6 kuukautta etukäteen.

Katso Expediasta uusimmat lentotarjoukset Turusta New Yorkiin

Kulkuyhteydet Turun lentoasemalle

Turun lentoasemalle pääsee autolla ja bussilla. Lentokenttä sijaitsee noin 8 km Turun keskustasta pohjoiseen.

  • Ajo-ohjeet: Turun lentokentälle pääsee omalla autolla helposti. Lentoaseman liittymä sijaitsee valtatie 9:n varrella ja sinne on selkeät opasteet. Liittymän jälkeen jatka ajamista lentoaseman suuntaan ja seuraa opasteita terminaalin luo. Turun keskustasta ajaa lentokentälle noin 20 minuutissa liikenteestä riippuen.
  • Bussilla: Turun satamasta liikennöi lentoasemalle säännöllisesti paikallisliikenteen bussilinja 1, joka ajaa keskustan kautta. Bussimatka Turun linja-autoasemalta lentokentälle kestää noin 20 minuuttia.

Pysäköinti Turun lentoasemalla

Turun lentoasemalla on mahdollisuus sekä pitkäaikaiseen että lyhytaikaiseen pysäköintiin. 5 minuutin pikaparkki matkustajien tuomiseen ja hakemiseen löytyy heti lentokentän edustalta. Lisätietoa pysäköinnistä ja lentokentästä voit lukea osoitteesta https://www.finavia.fi/fi/lentoasemat/turku/.

Turun lentoaseman kartta

Jotta saapuminen kentälle olisi mahdollisimman yksinkertaista, löydät alta Turun lentoaseman kartan. Suurenna lentokenttäkartta klikkaamalla kuvaa.

Lennot Turku - New-York - Turun lentoaseman kartta
Kuva: Finavia

Matkustatko mieluummin joltain toiselta lentokentältä Suomessa? Katso tästä yhteenveto lennoista New Yorkiin.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja