Lennot Oulu – New York

Lennot New Yorkiin

Haluatko varata lennot Oulusta New Yorkiin? Löydät tästä kaikki tärkeimmät tiedot Oulun lentoasemasta ja vinkit kuinka varata lennot New Yorkiin.

Contents

Oulun lentoasema (OUL)

Oulun lentoasema on Suomen toiseksi vilkkain lentokenttä. Oulun kenttää käyttää muutama lentoyhtiö, joista osa lentää sinne kausittain. Finnair lentää vuoden ympäri Helsinkiin. Oulun ja New Yorkin välillä ei ole suoria lentoja, joten pääset New Yorkiin vain välilaskulla. Näet alla luettelon lentoyhtiöistä, jotka tarjoavat lentoja Oulusta New Yorkiin.

Lentoyhtiö Suora lento / välilasku Määränpää
Finnair 1 vaihto: Helsinki (HEL) JFK
British Airways 2 vaihtoa: Helsinki (HEL) ja Lontoo (LHR) JFK tai EWR

Oulun ja New Yorkin välimatka on noin 6 400 kilometriä. Koska kaupunkien välillä ei ole suoria lentoja, lentoaika Oulusta New Yorkiin vaihtelee välilaskusta riippuen. Matkustusaika Helsingin kautta yhdellä vaihdolla on lyhyimmillään noin 10,5 tuntia. Aikaero Suomen ja New Yorkin välillä on 7 tuntia (UTC−4).

Lennon hinta Oulu – New York

New Yorkin lennon hinta vaihtelee vuodenajasta ja matkustuspäivästä riippuen. Kalleinta on lentää kesäkuukausina ja juhlapyhien aikaan erityisesti marras-joulukuussa. Edullisin aika lentää New Yorkiin on usein tammi-helmikuussa, kun New Yorkissa on kylmintä. Jos haluat varata muulloin edulliset lennot New Yorkiin, kannattaa ostaa lentoliput vähintään 6 kuukautta etukäteen.

Katso Expediasta uusimmat lentotarjoukset Oulusta New Yorkiin

Kulkuyhteydet Oulun lentoasemalle

Oulun lentoasemalle pääsee autolla ja bussilla. Lentokenttä sijaitsee Oulussa, noin 15 km kaupungin keskustasta lounaaseen.

  • Ajo-ohjeet: Oulun lentokentälle pääsee omalla autolla helposti. Lentoaseman liittymä sijaitsee valtatie 4:n varrella ja sinne on selkeät opasteet. Liittymän jälkeen jatka ajamista Lentokentäntiellä ja seuraa opasteita joko terminaalien edustalle tai pysäköintialueille. Oulun keskustasta ajaa lentokentälle noin 15 minuutissa liikenteestä riippuen.
  • Bussilla: Oulun keskustasta pääsee lentokentälle säännöllisesti paikallisliikenteen busseilla. Matka kestää 30-40 minuuttia bussista riippuen.

Pysäköinti Oulun lentoasemalla

Oulun lentoasemalla on kaksi pysäköintialuetta, jotka sijaitsevat terminaalin edustalla. Jos joku on tuomassa sinua lentokentälle, alle 20 minuutin lyhytaikainen pysäköinti on kentällä ilmaista. Lisätietoa pysäköinnistä ja lentokentästä voit lukea osoitteesta https://www.finavia.fi/fi/lentoasemat/oulu/.

Oulun lentoaseman kartta

Jotta saapuminen kentälle olisi mahdollisimman yksinkertaista, löydät alta Oulun lentoaseman kartan. Suurenna lentokenttäkartta klikkaamalla kuvaa.

Lennot Oulu - New-York -Oulun lentoaseman kartta terminaali Lennot Oulu - New-York -Oulun lentoaseman kartta pysäköinti
Kuva: Finavia

Matkustatko mieluummin joltain toiselta lentokentältä Suomessa? Katso tästä yhteenveto lennoista New Yorkiin.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja