Lennot Joensuu – New York

Lennot New Yorkiin

Haluatko varata lennot Joensuusta New Yorkiin? Löydät tästä kaikki tärkeimmät tiedot Vaasan lentoasemasta ja vinkit kuinka varata lennot New Yorkiin.

Contents

Joensuun lentoasema (JOE)

Joensuun lentoasemaa kutsutaan myös Onttolan lentokentäksi. Joensuun kenttää käyttää säännöllisesti Finnair, joka lentää vuoden ympäri Helsinkiin. Lisäksi Joensuun lentoasemalta lennetään tilauslentoja etelän lomakohteisiin. Joensuun ja New Yorkin välillä ei ole suoria lentoja, joten pääset New Yorkiin vain välilaskulla. Näet alla luettelon lentoyhtiöistä, jotka tarjoavat lentoja Joensuusta New Yorkiin.

Lentoyhtiö Suora lento / välilasku Määränpää
Finnair 1 vaihto: Helsinki (HEL) JFK
British Airways 2 vaihtoa: Helsinki (HEL) ja Lontoo (LHR) JFK
American Airlines 2 vaihtoa: Helsinki (HEL) ja Lontoo (LHR) tai
2 vaihtoa: Helsinki (HEL) ja Chicago (ORD)
JFK
LGA

Joensuun ja New Yorkin välimatka on noin 6 630 kilometriä. Koska kaupunkien välillä ei ole suoria lentoja, lentoaika Joensuusta New Yorkiin vaihtelee välilaskusta riippuen. Matkustusaika Helsingin kautta yhdellä vaihdolla on lyhyimmillään noin 13 tuntia. Aikaero Suomen ja New Yorkin välillä on 7 tuntia (UTC−4).

Lennon hinta Joensuu – New York

New Yorkin lennon hinta vaihtelee vuodenajasta ja matkustuspäivästä riippuen. Kalleinta on lentää kesäkuukausina ja juhlapyhien aikaan erityisesti marras-joulukuussa. Edullisin aika lentää New Yorkiin on usein tammi-helmikuussa, kun New Yorkissa on kylmintä. Jos haluat varata muulloin edulliset lennot New Yorkiin, kannattaa ostaa lentoliput vähintään 6 kuukautta etukäteen.

Katso Expediasta uusimmat lentotarjoukset Joensuusta New Yorkiin

Kulkuyhteydet Joensuun lentoasemalle

Joensuun lentoasemalle pääsee autolla ja bussilla. Lentokenttä sijaitsee Liperissä, noin 11 km Joensuun keskustasta luoteeseen.

  • Ajo-ohjeet: Joensuun lentokentälle pääsee omalla autolla helposti. Lentoaseman liittymä sijaitsee valtatie 9:n varrella. Liittymän jälkeen seuraa opasteita kohti lentokenttää. Aja ensin Lentoväylää ja jatka Lentoasemantiellä, kunnes saavut terminaalin luo. Joensuun keskustasta ajaa lentokentälle noin 15 minuutissa liikenteestä riippuen.
  • Bussilla: Lentokenttäbussi liikennöi Helsinki-lentojen aikataulun mukaisesti joka päivä. Bussi lähtee Joensuun keskustasta 65 minuuttia (linja-autoasemalta 70 minuuttia) ennen Helsingin lennon lähtöä. Lentoasemalla bussi odottaa saapuvia matkustajia. Bussimatka lentokentälle kestää noin 15-20 minuuttia.

Pysäköinti Joensuun lentoasemalla

Joensuun lentoasemalla voi pysäköidä kätevästi pysäköintialueella, joka sijaitsee terminaalin vieressä. Alle 30 minuutin pysäköintiin löytyy pikaparkki aivan terminaalin edestä. Lisätietoa pysäköinnistä ja lentokentästä voit lukea osoitteesta https://www.finavia.fi/fi/lentoasemat/joensuu/.

Joensuun lentoaseman kartta

Jotta saapuminen kentälle olisi mahdollisimman yksinkertaista, löydät alta Joensuun lentoaseman kartan. Suurenna lentokenttäkartta klikkaamalla kuvaa.

Lennot Joensuu - New York - Joensuun lentoaseman kartta
Kuva: Finavia

Matkustatko mieluummin joltain toiselta lentokentältä Suomessa? Katso tästä yhteenveto lennoista New Yorkiin.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja