Kuunaripurjehdus New Yorkissa: viininmaistajaiset, olutpruuvi tai jazzia

Kuunaripurjehdus New Yorkissa

Haluatko tutustua New Yorkiin historiallisen purjelaivan kyydissä olutta tai viiniä siemaillen tai kuunnellen jazzia ja bluesia? Siinä tapauksessa kuunaripurjehdus New Yorkissa on sinua varten. Manhattanin näkymät purjelaivasta ovat upeat. Purjehduksia on kolme eri vaihtoehtoa: jazz-purjehdus, viininmaistelupurjehdus ja olutpruuvipurjehdus. Kaikki ovat mielenkiintoisia ja hauskaa ajanvietettä. Kaikki purjehdukset tarjoavat upeat näkymät Manhattanille ja näet New Yorkin horisontin kaikki kuuluisat rakennukset: Vapaudenpatsaan, Ellis Islandin ja Brooklynin sillan. Huomioithan, että nämä risteilyt ovat kausiluontoisia.

Contents

Viininmaistelupurjehdus

Purjehduksen aikana maistelet Amerikan vanhimpien ja tunnetuimpien kellareiden upeita viinejä. Viiniasiantuntija kertoo viineistä hauskaan tapaan. Tutustut uusiin viineihin ja voit tehdä ystäviisi vaikutuksen tiedoillasi, kun olet takaisin kotona. Viinien kanssa tarjoillaan juustoja ja pientä purtavaa.

Risteilyn Shearwater-purjelaivalla on rikas historia. Se on tamminen, vuonna 1929 rakennettu purjelaiva ja New Yorkin ainoa kelluva maamerkki. Sitä on ylläpidetty ja restauroitu vuosien varrella ja se on nykyään täysin toiminnassa. Shearwater maalattiin harmaaksi toisen maailmansodan aikana ja se toimi rajavartioinnissa. 1970-luvulla siitä tuli tutkimuslaboratorio, jossa tutkittiin veden alla asumisen ja työskentelyn aiheuttamaa stressiä. Tänä päivänä kyydissä matkustaa noin viisikymmentä matkustajaa ja miehistön jäsentä tarjoten kaikille unohtumattoman purjehduskokemuksen.

Lue lisää ja varaa liput viininmaistelupurjehdukseen tästä

Olutpruuvi-purjehdus

Pohjois-Amerikassa on yli 1500 panimoa, joten parhaimman ja maistuvimman oluen valitsemisesta on tullut taitolaji. Käsityöläisoluita kutsutaan Amerikassa nimellä craft beer ja pienpanimoita craft brewer. Purjehduksen olutpruuvissa tarjoillaan nimenomaan yksityisten ja perinteisten pienpanimoiden oluita, jotka eivät ole muuten helposti saatavilla. Pääset maistamaan erilaisia lager-oluita (pohjahiivaoluet) ja ale-oluita (pintahiivaoluet) ja niiden seurana tarjoillaan leikkeleitä ja juustoja. Muista skoolata Manhattanin horisontille!

Lue lisää ja varaa liput olutpruuvipurjehdukselle tästä

Jazz-purjehdus

Jätä Manhattanin kiireet taakse ja vietä ilta purjehtien ja kuunnellen jazzia, bluesia ja balladeja. Loistava tapa viettää kuuma kesäilta. Maineikas jazzkitaristi ja saksofonisti pitävät huolen illan viihteestä. Ihaile Manhattanin iltavalaistusta ja muistele jazzin historiaa. Jazzmusiikki sai alkunsa syvästä etelästä ja Harlemin taitavat muusikot tekivät siitä koko maailman tunteman musiikinlajin. Rentoudu ja katso kun valot syttyvät Vapaudenpatsaaseen ja Freedom Toweriin.

Lue lisää ja varaa liput jazz-purjehdukselle tästä

Jos jazzpurjehdus ei ole varattavissa, voit valita Manhattanin jazz-iltaristeilyn

Kuunaripurjehdus New Yorkissa - Vapaudenpatsas

Päiväretki viinitiloille

Jos pysyt mieluummin maankamaralla, mutta haluaisit silti maistelemaan laatuviinejä, voit lähteä New Yorkista viinitila-päiväreissulle ja vierailla Long Islandin parhailla viinitarhoilla. North Forkin matkalla pysähdytte eri viinitiloilla, joissa saat maistiaisia. Tutustu Long Islandin viinialueeseen samalla kun pääset nauttimaan hienoista maisemista ja viineistä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja