Hiphop-kierros New Yorkissa

Osta liput nyt
Hip Hop -kierros New York

Hiphop-kierros näyttää New Yorkista aivan uudenlaisen puolen. Hiphop syntyi New Yorkissa ja levisi sieltä ympäri maailman ja osaksi monia kulttuureita ja musiikin tyylilajeja. Harlemissa ja Bronxissa voi vielä kokea ja nähdä miten hiphop on vaikuttanut ympäristöön ja katukuvaan. Mikset siis lähtisi kahden tai kolmen tunnin opastetulle kierrokselle innostuneen hiphop-guru Grand Masterin seurassa.

Contents

New York HipHop -bussikierros (3h)

Oletko suuri hiphop-fani? New York HipHop -kierros on siinä tapauksessa kuin tehty sinua varten. Interaktiivisen kulttuurikierroksen aikana Grand Master kiertää New Yorkin tärkeimmät hiphop-paikat. Kolmen tunnin aikana tutustutaan Manhattaniin, Harlemiin ja Bronxiin ylellisen bussin kyydissä. Bussi pysähtyy kierroksen aikana myös muutaman kerran, jolloin pääsee jaloittelemaan.

Bussi pysähtyy paikoilla, jotka ovat olleet tärkeä osa hiphopin historiaa New Yorkissa. Kierroksen aikana pidetään myös breakdance-workshop Show Your Skills. Jotta kaikki pääsevät oikeaan tunnelmaan, kaikille osallistujille jaetaan kultainen kaulaketju ja lippalakki. Samalla opit tuntemaan kuuluisat hiphop-ryhmät kuten Public Enemyn, Treacherous Threen ja Sugarhill Gangin. Näet myös monta kuuluisaa hiphop-paikkaa kuten Fraffiti Wall of Fame, Apollo-teatterin ja Rucker Parkin. Lounas on omakustantainen (voit maksaa ainoastaan käteisellä). Opas neuvoo myös missä voi syödä oikeaa ”soul foodia”, jos haluat kokeilla jotain muuta.

Käytännön tietoa

  • Kesto: noin 3 tuntia
  • Lähtöpaikka: Museum of the City of New York
  • Lähtöaika: 11.00

Varaa liput New York HipHop-kierrokselle tästä

Hiphop-kierros New Yorkissa - Breakdancea New Yorkin kaduilla Hiphop-kierros New Yorkissa - Brownstone-taloja

Harlem Hip-Hop -kävelykierros (2h)

Jos kolmen tunnin kierros tuntuu liian pitkältä, kävelykierros Harlemissa on hyvä vaihtoehto. Kahden tunnin aikana opas opettaa sinulle kaiken tarvittavan hiphopista, sen kulttuurista ja historiasta. Kierroksella sinulle tarjoutuu tilaisuus nähdä paikkoja, joissa ei muuten olisi tullut käytyä. Kierros on todella hauska tapa tutustua paikkoihin. Hiphop-veteraanit opastavat alueiden läpi tarinoita kertoen. Mikä ainutlaatuinen tilaisuus!

Kierros alkaa 3D-elokuvalla, joka selittää miten New Yorkista tuli yksi maailman parhaimmista urbaaneista keskuksista. Mielenkiintoisen esityksen jälkeen seuraa kävelykierros, jonka aikana pääsee tutustumaan ja näkemään tämän urbaanin keskuksen omin silmin. Kuulostavatko Dip Set ja Apollo Theater tutuilta? Lähde siinä tapauksessa kierrokselle sillä näet monta kuuluisaa hiphop-paikkaa. Vaikka et tunnistaisikaan nimiä, niin Harlem Hip-Hop -kävelykierros on silti suositeltava jos haluat oppia lisää kulttuureista ja alakulttuureista.

Jos kierros sattuisi tekemään sinusta uuden hiphop-fanin, ei hätää. Kierros kiertää Harlemin vanhimman levykaupan ohi, jossa voit ostaa hiphop-musiikkia kotiin kuultavaksi.

Käytännön tietoa

Varaa tästä liput Harlem HipHop-kävelykierrokselle

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja