Hamilton Broadway-liput

Hamilton Broadway-liput

Osta lippusi tästä

Osta Hamilton Broadway-liput ennen New Yorkin matkaa. Lippujen ostaminen netin kautta on helppoa ja se säästää aikaa ja rahaa. Broadway-musikaali Hamilton kertoo Yhdysvaltojen ensimmäisestä valtiovarainministeristä Alexander Hamiltonista ja sitä esitetään Richard Rodgers -teatterissa.

Osta Hamilton Broadway-liput tästä

Erityistä: Valitse kassalla Flex-lippuvaihtoehto ja voit peruuttaa tai muuttaa varausta viimeistään 72 tuntia ennen esitystä!

Contents

Etsi lippuja

Maksa helposti ja kätevästi:
PayPal MasterCard VISA AMEX ApplePay

Alexander Hamilton

Musikaali perustuu Alexander Hamiltonin elämänkertaan. Hän oli mukana perustamassa Yhdysvaltoja ja toimi ensimmäisenä valtiovarainministerinä. Hänen kuvansa on edelleen 10 dollarin setelissä.

Hamilton saapuu Yhdysvaltoihin kunnianhimoisena siirtolaisena Karibian meren saarelta. Hänestä tulee menestynyt valtomies varapresidentti Burrin auttamana. George Washington tukee häntä myös kun taas Yhdysvaltain toiset perustajaisät Jefferson ja Madison ovat hänen pahimpia vastustajiaan. Hamiltonin suhde Burriin huononee ja päättyy lopulta kaksintaisteluun, jossa Burr haavoittaa Hamiltonia kuolettavasti.

Samaan aikaan musikaali kertoo Hamiltonin avioliitosta uskolliseen Elizaan. Liitto rakoilee johtuen Hamiltonin uskottomuudesta ja ystävyyssuhteesta Elizan siskoon.

Hamilton Broadway-liput - Hiphop-show Hamilton Broadway-liput - Näyttelijät

Hiphoppia Broadwaylla

Sekä musikaali että samanniminen kirja ovat Lin-Manuel Mirandan käsialaa. Show’ta esitettiin ensin Off-Broadway-musikaalina vuoden 2015 alkupuolella, mutta se siirrettiin pian Broadwaylle. Hamiltonia on luonnehdittu viime vuosikymmenten parhaaksi amerikkalaiseksi musikaaliksi. Se on hyvin innovatiivinen musiikki- ja näyttelijävalintojen ansiosta. Lähde siis katsomaan Hamiltonia Richard Rodgers -teatteriin.

Show’n puvustus on klassinen, mutta se onkin ainoa perinteinen elementti tässä esityksessä. Musikaalin kerronta on melkein kokonaan räppiä ja laulua, ja laulujen tyylilajit vaihtelevat laidasta laitaan. Tämän lisäksi mustat tai latinot näyttelevät kaikki hstoriallisesti valkoiset roolit.

Hamilton Broadway-liput - Joukko Hamilton Broadway-liput - Kuningas

Miten ostan Hamilton Broadway-liput?

NewYork.fi-sivuston kautta ostetut Hamilton-liput ovat 100% aitoja ja myydään aina ilman muita välikäsiä, joten pystyn tarjoamaan liput edulliseen hintaan. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi heti vahvistuksen. Tätä musikaalia varten saat QR-koodit sähköpostitse viimeistään 7 päivää ennen esitystä. Näytä QR-koodi suoraan puhelimestasi, kun saavut teatterille, ja nauti esityksestä! Jos haluat tehdä varauksen (yli) 10 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

 • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
 • Ei tarvetta ladata sovelluksia tai tulostaa lippuja. Näytä vain QR-koodi
 • Taatusti aidot liput
 • Parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat, aina vierekkäin
 • Oma asiakaspalvelu: Voit milloin vain ottaa minuun suoraan yhteyttä
 • Maksutapoina luottokortti, PayPal, Apple Pay tai Giropay
 • Jos valitset joustavan lipun, peruutukset ovat mahdollisia ennen esityspäivää.

Osta Hamilton Broadway-liput tästä

Ericin vinkki: “Hamilton on yksi merkittävimmistä Broadway-show’sta, sillä se oli käännekohta Broadwayn historiassa. Mikäli etsit ainutlaatuista esitystä Amerikan historiasta upean musiikin ja vakuttavan lavatekniikan kera, niin tämä esitys on juuri sinulle. Jopa presidentti Obama piti musikaalista niin paljon, että hän kutsui Hamiltonin alkuperäisen näyttelijäkaartin esiintymään Valkoiseen taloon.”

Tietoa musikaalista

 • Ikäraja: Suositellaan yli 10-vuotiaille. Kielletty alle 4-vuotiailta.
 • Kesto: 2 tuntia 30 minuuttia
 • Esityspaikka: Richard Rodgers Theatre, 226 West 46th Street
 • Esteettömyys: T
 • Richard Rodgers -teatterin katsomokartta

Osta Hamilton Broadway-liput tästä

Haluatko nähdä mieluummin jonkun toisen musikaalin?

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Osta Hamilton -liput tästä Osta lippusi tästä

* Alin hinta tälle musikaalille löytyy (muun muassa) ke 29.05.2024 13.00

* The highest discount for this musical is (among others) found on ke 29.05.2024 13.00

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja