Halloween-bileet New Yorkissa 2024

Halloween-bileet New Yorkissa

Halloween-bileet New Yorkissa järjestetään lokakuussa. Halloween on suosittu juhlapyhä, jota juhlitaan laajalti Yhdysvalloissa. Talot koristellaan luurangoin ja hämähäkin seiten viikkoja etukäteen, ja itse pyhänä lapset käyvät talojen ovilla keräämässä mahdollisimman paljon karkkia. Halloween on hieno juhlapyhä myös aikuisille ja New Yorkissa järjestetään monia bileitä ja juhlia. Juhlijat pukeutuvat pelottavimpiin asuihinsa ja lähtevät trendikkäimpiin baareihin ja klubeihin juhlimaan Halloweenia. Ja sinä voit myös lähteä mukaan!

Contents

Halloween-liput New Yorkissa

Halloweenia edeltävänä viikonloppuna ja joskus myös itse Halloweenina, järjestetään bileitä monissa eri paikoissa New Yorkissa. Heitä ylle paras Dracula- tai zombi-asusi ja biletä newyorkilaisten kanssa kattoterassibaareissa ja klubeilla. Yleensä lauantai-iltana klubien ulkopuolella on pitkät jonot, eikä sisäänpääsystä ole mitään takeita. Mutta sinulla on taattu sisäänpääsy, kun hankit Halloween-bileliput etukäteen ja kohtuuhintaan. Joskus lippu sisältää myös ilmaisen juoman. Voit esimerkiksi lähteä Ascent Loungen Witches’ Ball -juhlaan, jossa tarjolla on upeaa musiikkia, premium open bar ja kauniit näkymät Central Parkiin.

Klikkaa tästä kokonainen lista bileistä

Ericin vinkki: Suurin osa Halloween-bileistä järjestetään Halloweenia edeltävänä lauantaina. Bileitä on kuitenkin myös edeltävänä perjantaina sekä itse Halloween-päivänä. Joten varmista lippuja varatessasi, että ne ovat oikealle päivälle.

House of Spirits

Juhli Halloweenia kummituskartanossa cocktailien kera. Ilta Volkov Manorissa on täynnä taikuutta, tarot-lukemisia, Ouija-lautoja ja kierteleviä katsojia. Tapaa talossa asuneen psykiatrin häiriintyneiden potilaiden haamut. Downtown Manhattanilla sijaitseva House of Spirits on immersiivinen kokemus, joka on saanut inspiraationsa Grigori Rasputinin viimeisistä päivistä, muinaisesta Veles-jumalasta ja muista vuosisatoja vanhoista slaavilaisista kansantarinoista.

Osta House of Spirits -liput tästä

Risteilyt Halloween-teemalla

Kattoterassibaarit ja klubit eivät ole ainoita tahoja, jotka järjestävät Halloween-bileet Yorkissa. Voit ostaa liput myös karmivan ikimuistoiseen iltaan jahdilla. Voit ostaa liput bileisiin linkkien kautta. Pue siis päällesi upein asusi ja valmistaudu juhlimaan ja tanssimaan nauttien New Yorkin skyline-näkymistä.

Ei lippuja tällä hetkellä

Halloween-bileet New Yorkissa - Drinkit Halloween-bileet New Yorkissa - Naamiaisasut

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja