Halloween-bileet New Yorkissa 2022

Halloween-bileet New Yorkissa

Halloween-bileet New Yorkissa järjestetään lokakuussa. Halloween on suosittu juhlapyhä, jota juhlitaan laajalti Yhdysvalloissa. Talot koristellaan luurangoin ja hämähäkin seiten viikkoja etukäteen, ja itse pyhänä lapset käyvät talojen ovilla keräämässä mahdollisimman paljon karkkia. Halloween on hieno juhlapyhä myös aikuisille ja New Yorkissa järjestetään monia bileitä ja juhlia. Juhlijat pukeutuvat pelottavimpiin asuihinsa ja lähtevät trendikkäimpiin baareihin ja klubeihin juhlimaan Halloweenia. Ja sinä voit myös lähteä mukaan!

Halloween-liput New Yorkissa

Halloweenia edeltävänä lauantaina ja joskus myös itse Halloweenina, järjestetään bileitä monissa eri paikoissa New Yorkissa. Heitä ylle paras Dracula- tai zombi-asusi ja biletä newyorkilaisten kanssa Skyroomin ja PH-D:n kaltaisissa kattoterassibaareissa. Yleensä lauantai-iltana näiden klubien ulkopuolella on pitkät jonot, eikä sisäänpääsystä ole mitään takeita. Mutta sinulla on taattu pääsy baareihin, kun hankit Halloween-bileliput etukäteen ja kohtuuhintaan. Joskus lippu sisältää myös ilmaisen juoman. Jopa maailmankuulu Playboy Club yhdessä Playboy-pupujen kanssa järjestää Halloween-naamiaiset.

Itse Halloween-iltana 31. lokakuuta voit lähteä Playboy Clubin Halloween Upside Down -bileisiin. Samana iltana tunnettu kattoterassibaari 230 Fifth järjestää Devils Heaven -bileet. Tai vaihtoehtoisesti juhlista Halloweenia DJ:n tahtiin The Witching Hour -bileissä Up&Downissa.

Klikkaa tästä kokonainen lista bileistä

Ericin vinkki: Suurin osa Halloween-bileistä järjestetään Halloweenia edeltävänä lauantaina. Bileitä on kuitenkin myös edeltävänä perjantaina sekä itse Halloween-päivänä. Joten varmista lippuja varatessasi, että ne ovat oikealle päivälle.

Risteilyt Halloween-teemalla

Kattoterassibaarit ja klubit eivät ole ainoita tahoja, jotka järjestävät Halloween-bileet Yorkissa. Voit ostaa liput myös karmivan ikimuistoiseen iltaan jahdilla. Voit ostaa liput bileisiin linkkien kautta. Uskon valitsemien bileiden olevan tämän vuoden parhaita juhlia, mutta jokainen yö New Yorkissa on tietysti erilainen.

Osta liput Halloween-bileisiin jahdilla tästä

Halloween-bileet New Yorkissa - Drinkit Halloween-bileet New Yorkissa - Naamiaisasut

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja