Gluteeniton ruoka New Yorkissa

Gluteeniton ruoka New Yorkissa

Saan paljon kysymyksiä siitä, kuinka helppoa on löytää gluteenitonta ruokaa New Yorkissa. Kysyessäsi gluteenittomia vaihtoehtoja ravintoloissa tarjoilijat eivät ole yllättyneitä, sillä New York on suuri kaupunki täynnä erilaisia ruokailutottumuksia. Usein listoilta löytyy jo valmiina valikoima gluteenittomia annoksia, tai sitten perusannoksia muokataan toivomuksiesi mukaan. Tietenkin kaupungissa on myös ravintoloita ja kahviloita, joiden tarjonta on joko osittain tai kokonaan gluteenitonta. Kokosin niitä tähän:

Contents

Gluteenittomia ruokakauppoja

New Yorkista löytyy muutamia ruokakauppoja, jotka tarjoavat laajan valikoiman gluteenittomia tuotteita. Sinun kannattaa ainakin piipahtaa Whole Foodsissa ja Trader Joe’ssa. Molemmilla on useita myymälöitä pitkin Manhattania. Nämä ruokakaupat eivät ole halpoja, mutta löydät niistä kaiken tarvitsemasi.

Gluteeniton ruokakierros

Gluteenittomalla kierroksella pääset nauttimaan sekä aamiaisen että lounaan ravintolassa. Samalla opas tutustuttaa Central Parkin kohokohtiin ja salaisiin sopukoihin.

Varaa gluteeniton ruokakierros tästä

Gluteenittomia ravintoloita

Tulet yllättymään siitä, kuinka paljon gluteenittomia ravintoloita New Yorkissa on. Ja lähes jokaisessa ravintolassa on tarjolla gluteenittomia vaihtoehtoja, joten valinnanvaraa riittää! Olen listannut ale joitakin gluteenittomia ravintoloita kaupunginosittain.

Ericin vinkki: “Muistathan aina kertoa tarjoilijoille gluteenittomasta ruokavaliostasi, varsinkin jos olet keliaakikko.”

Uptown

Pappardella (316 Columbus Avenue)
Lilli and Loo (792 Lexington Avenue)
TAP NYC (267 Columbus Avenue)

Midtown

Nizza (630 9th Avenue)
The Little Beet Table (333 Park Avenue S)
Bistango (415 3rd Avenue)

Downtown

Senza Gluten (206 Sullivan Street)
Wild (535 Hudson Street)
Risotteria Melotti NYC (309 E 5th Street)

Gluteenittomia leipomoita

Olisi sääli, jos et pääsisi maistelemaan kuppikakkuja tai donitseja New Yorkissa keliakian vuoksi. Onneksi kaupungista löytyy myös paljon leipomoita, jotka myyvät gluteenittomia tuotteita. Tässä muutamia niistä:

Erin McKenna’s Bakery (28 Broome Street)
By the Way Bakery (2442 Broadway)
Noglu (1266 Madison Avenue)

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja