Frozen Broadway-liput

Frozen Broadway-liput

Osta Frozen Broadway-liput ennen kuin lähdet New Yorkiin. Lippujen varaaminen etukäteen on helppoa, sekä säästää sinulta aikaa ja rahaa. Disneyn lumikuningatar Elsa, hänen siskonsa Anna ja lumiukko Olaf muuttavat New Yorkin Arendellen valtakunnaksi. He vievät sinut ja lapsesi mukanaan matkalle taianomaiseen lumen ja jään maailmaan. Frozen-musikaali perustuu samannimiseen Disneyn elokuvaan ja se on yhdeksäs Broadwaylla esitettävä Disney-musikaali. Hanki Frozen Broadway-liput Disney-teatteriin ja nauti koko perheellä “Let it Go” -megahitistä.

Valitettavasti tämän esityksen näytökset ovat päättyneet

Haluatko mielummin nähdä toisen Disney-musikaalin Broadwaylla?

Varaa liput The Lion King tai Aladdin-musikaaliin

Contents

Taikavoimia

Frozen-elokuvan lumoava tarina kerrotaan nyt taianomaisessa musikaalissa, joka tempaa katsojat mukaansa. Tunnistat pikkuprinsessa Elsan, jolla on hallitsemattomat voimat muuttaa mitä tahansa lumeksi ja jääksi, sekä hänen sisarensa Annan. Elsa pakenee linnasta ja taikoo vahingossa valtakuntaan ikuisen talven käyttämällä hallitsemattomia voimiaan. Anna yrittää löytää sisarensa tapahtumarikkaalla matkalla täynnä esteitä, mutta yllättäen avuksi tulevat lumiukko Olaf ja komea Kristoff sekä hänen poronsa Sven.

Frozen Broadway-liput - Elsa Frozen Broadway-liput - Kristoff ja Sven

Miten ostan Frozen Broadway-liput?

NewYork.fi-sivuston kautta ostetut Frozen-liput ovat 100% aitoja ja myydään aina ilman muita välikäsiä, joten pystyn tarjoamaan liput edulliseen hintaan. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi vahvistuksen sekä virallisen kupongin (voucher), joka sisältää kaikki tarpeelliset tiedot. Lippusi odottavat sinua esityspäivänä teatterin lippupisteessä. Sinun on noudettava liput vähintään 30 minuuttia ennen esityksen alkamista. Virallinen henkilöllisyystodistus tarvitaan lippujen vastaanottamiseksi.

Teatteri määrää istumapaikat, joten et varaushetkellä vielä tiedä tarkkoja istumapaikkoja. Istumapaikat merkitään kuitenkin selkeästi lippuihin. Varatessasi enintään neljä lippua teatteri takaa teille vierekkäiset istumapaikat. Isommat ryhmät pyritään myös aina istuttamaan vierekkäin, mutta teatteri ei voi taata sitä.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

  • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
  • Sinulle taataan aina varaushetkellä parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat
  • Asiantunteva asiakaspalvelu: voit ottaa minuun yhteyttä milloin vain sähköpostitse tai WhatsAppilla
  • 
Luotettava, turvallinen ja nopea
  • Maksutapoina luottokortti tai PayPal
  • Jos valitset flex-vaihtoehdon, lippujen peruutukset ovat mahdollisia 10 päivää ennen esitystä saakka.

Jos haluat tehdä varauksen (yli) 20 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia [email protected]

Ericin vinkki: Kaikki animaatioelokuvasta tutut laulut ovat päätyneet Broadwaylle! Elokuvan pohjalta on syntynyt vaikuttava musikaali, joka pitää sisällään upeita erikoistehosteita ja huumoria niin lapsille kuin aikuisille! Se ammentaa lisäinspiraatiota kaikista pohjoismaista: musikaalissa saunotaan ja jopa hygge on saanut oman laulunsa. Frozen on ehdottomasti koko perheen show niille, jotka haluavat kokea Arendellen taianomaisen jäämaailman.

Tietoa esityksestä

  • Ikäraja: ei ikärajaa mutta ikäsuositus yli 8-vuotiaille
  • Kesto: 2 tuntia
  • Esityspaikka: St. James Theatre, 246 West 44th Street
  • Katso tästä St James -teatterin katsomokartta
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja