Apollo Theater -liput New Yorkissa

Osta liput nyt
Apollo Theater -liput New Yorkissa

Apollo Theater -liput New Yorkissa kannattaa ostaa etukäteen verkosta. Tämä teatteri Harlemissa on yksi maailman tunnetuimmista ja täynnä historiaa. Apollo on toiminut monien mahtavien artistien, kuten Michael Jacksonin, Aretha Franklinin ja Diana Rossin, esiintymispaikkana. 125th Streetillä sijaitsevaa teatteria on kutsuttu “amerikkalaisen kulttuurin sieluksi”. Vuosittain se houkuttelee yli miljoona kävijää kaikkialta maailmasta.

Osta liput esitykseen New Yorkin Apollo Theaterissa tästä

Contents

Amateur Night at the Apollo

Apollo Theater on tullut parhaiten tunnetuksi “Amateur Night at the Apollo” -tapahtumasta, joka järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1934. Joka keskiviikkoilta artistit tulevat teatteriin esiintymään yleisölle. Yleisö äänestää suosikkiaan taputtamalla. Jos joku ei täytä vaatimuksia, hänet buuataan ja ”lähetetään” pois lavalta. Kun osallistut Apollossa järjestettävään amatööri-iltaan, saattaa olla, että näet tulevan tähden. Muun muassa Ella Fitzgeraldin, The Jackson 5:n ja Stevie Wonderin urat alkoivat New Yorkin Apollo Theaterissa.

Varaa Amateur Night at the Apollo -liput tästä

Apollo-teatteri New Yorkissa

Harlemin Apollo Theater avasi ovensa vuonna 1913 nimenään Hurtig & Seamon’s Music Hall. Vuonna 1929 teatteriin tehtiin muutoksia, jotka mahdollistivat elokuvien esittämisen, ja paikka nimettiin uudelleen Apollo Theateriksi. Kun teatteri viisi vuotta myöhemmin avasi ovensa myös mustille, mustat esiintyjät pääsivät myös nousemaan lavalle. Adelaide Hall oli ensimmäinen suuri tähti, joka esiintyi teatterissa, ja hänen suosionsa kasvatti Apollon mainetta.

Apollo Theater -liput New Yorkissa - Harlem

Apollo Theaterin opastettu kierros

Harlem New Yorkissa on historiallisesti rikas kaupunginosa, erityisesti musiikin alalla. Tämä tulee selväksi opastetulla Apollo Theater -kierroksella. Harlemin kaduilla kiertelyn lisäksi pääset tutustumaan myös Apollon kulissien taakse. Pääset kulkemaan Harlemin teatterin käytävillä ja seisomaan lavalla, jolla kuuluisat artistit ovat esiintyneet.

Varaa opastettu Harlemin ja Apollo Theaterin kierros tästä

Gospelkierros Harlemissa

Jos haluat saada paremman käsityksen Harlemista, gospelkierros on hauska tapa tutustua naapurustoon. Opastetun kierroksen aikana pysähdytään muun muassa Apollon luona sekä pääset tietenkin kokemaan gospelmusiikin ja Harlemin kirkkotunnelmaa. Saat tietää Harlemin historiasta New Yorkissa ja vierailette myös joissakin kaupunginosan kuuluisimmista nähtävyyksistä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja