Alennuspassit Bostonin nähtävyyksille

Osta liput nyt
Alennuspassit Bostonin nähtävyyksille

Alennuspassit Bostonin nähtävyyksille sisältävät edullisemman sisäänpääsyn Bostonin käyntikohteissa. Passeja on erityyppisiä, mutta jokaisen kanssa maksat nähtävyyksistä loppupeleissä vähemmän kuin jos ostaisit liput erikseen. Alennuspassit ovat myös kätevämpiä käyttää, koska pääset kaikkialle yhdellä ja samalla passilla, eikä sinun tarvitse pitää mukanasi erillisiä pääsylippuja. Alta voit lukea lisää Bostonin hyödyllisimmistä alennuspasseista, jotta sopivan passin valitseminen eri vaihtoehdoista olisi helpompaa.

Contents

Go Boston Explorer Pass

Haluatko mahdollisimman paljon joustavuutta matkaasi? Silloin sopiva valinta on Go Boston Explorer Pass. Tämä Bostonin alennuspassi kootaan itse. Passi hankitaan 2, 3, 4 tai 5 nähtävyydelle, minkä jälkeen voit valita vapaasti haluamasi kohteet ja aktiviteetit kymmenien nähtävyyksien luettelosta. Passin kanssa voit esimerkiksi käyttää Hop on Hop off -trolleybussia, vierailla Fenway Parkissa ja joissakin museoissa sekä lähteä kaupunkiristeilylle. Voit päättää jo etukäteen mihin nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin haluat käyttää passia, mutta kohteiden valinnan voi jättää myös paikan päälle Bostoniin. Niin tai näin, tällä passilla voit mennä mihin tahansa suuntaan!

Osta Go Boston Explorer Pass tästä

Go Boston All-Inclusive Pass

Jos olet Bostonissa muutaman päivän ja haluat saada vierailustasi kaiken irti, Go Boston All-Inclusive Pass on hyvä vaihtoehto. Passin voi ostaa 1, 2, 3, 5 tai 7 päiväksi, joten näiden peräkkäisten päivien aikana pääset käymään niin monella passiin kuuluvalla nähtävyydellä kuin ehdit. Voit ihailla Bostonin näkymiä näköalatasanteelta, tai vierailla Harvardissa paikallisen opiskelijan opastamana. Tutustu nähtävyyslistaan, jotta saat käsityksen siitä, mitä kaikkea Go Boston All-Inclusive Passilla voi tehdä.

Osta Go Boston All-Inclusive Pass tästä

Alennuspassit Bostonin nähtävyyksille - Harvard Alennuspassit Bostonin nähtävyyksille - Fenway Park

Boston CityPASS

Boston CityPASS sisältää pääsyn joihinkin kaupungin suosituimpiin maksullisiin nähtävyyksiin. Passissa on useita nähtävyyksiä, kuten New England Aquarium ja Museum of Science. Mukana on myös valittavissa olevia kohteita, jolloin voit päättää museon, eläintarhan tai kaupunkiristeilyn välillä. Boston CityPASS kannattaa erityisesti silloin, kun haluat käydä kaikissa niissä kohteissa, jotka sisältyvät juuri kyseiseen nähtävyyspassiin.

Tilaa Boston CityPASS tästä

Hop on Hop off -trolleybussi Boston

Et aio hankkia alennuspassia, mutta haluaisit silti katsella mukavasti Bostonin kohokohtia? Osta siinä tapauksessa lippu Hop on Hop off trolleybussiin. Tämä pieni bussi pysähtyy monissa kuuluisissa kohteissa, kuten USS Constitution, Boston Tea Party -laivat ja Faneuil Hall Marketplace.

Osta Boston Hop on Hop off -trolleybussilippu tästä

Päivämatka New Yorkista Bostoniin

New Yorkin reissuun mahtuu helposti myös päivämatka Bostoniin. Bussilla lähtee Manhattanilta varhain aamulla, joten sinulla on mahdollisuus saman päivän aikana nähdä Bostonin kohokohtia ja ympäröivää aluetta. Käytte Harvardissa, kuljette Freedom Trail -reittiä pitkin ja syötte lounaan kuuluisalla Quincy Marketilla. Paluu New Yorkiin on samana iltana.

Alennuspassit Bostonin nähtävyyksille - Vesillä Alennuspassit Bostonin nähtävyyksille - Rakennuksia

Etsitkö muita kaupunkeja?

Jos vierailet useissa kaupungeissa, sinua voisi kiinnostaa USA:n alennuspassi

Mikä on paras passi Bostoniin?

Bostonin nähtävyyksillä voi käyttää monia eri nähtävyyspasseja. Sopiva passi riippuu omista toiveista ja suunnitelmista. Lue lisää tästä.

Kannattaako hankkia Boston Pass?

Kyllä, alennuspassi on lähes aina parempi vaihtoehto kuin yksittäisten pääsylippujen ostaminen. Erityiesti jos kaikki nähtävyydet, joissa haluat käydä, sisältyvät samaan passiin. Lisäksi passi on hyvin käytännöllinen, koska et tarvitse enää yksittäisiä lippuja jokaiseen aktiviteettiin.

Mitä Boston-passin kanssa voi tehdä?

Bostonissa on käytössä monia eri alennuspasseja, joten jokainen passi tarjoaa hieman eri etuja. Tutustu niihin tästä.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja