New Yorkista Bostoniin päivämatka bussilla

Osta liput nyt
New Yorkista Bostoniin päivämatka

Päivämatka New Yorkista Bostoniin tarjoaa mukavan mahdollisuuden maiseman vaihtoon, mikäli suunnitelmissasi on pidempi loma New Yorkissa. Lähdet matkaan aikaisin aamulla ja olet perillä ennen kuin huomaatkaan nauttimassa kaupungin rikkaasta kulttuurista ja oppimassa merkkihenkilöistä, jotka asuivat täällä. Kävelet pitkin Freedom Trailia, syöt lounasta Quincy Marketilla, vierailet Boston Commonissa ja tietenkin Harvardin kampuksella.

Varaa tästä päivämatka New Yorkista Bostoniin bussilla

Contents

Harvard ja Boston Freedom Trail

Nouset bussista Harvardin yliopistolla, jossa teet pikaisen kierroksen kampuksella ja kuulet lisää tästä kuuluisasa Ivy League -koulusta.  Harvardin jälkeen nousette jälleen bussiin ja jatkatte matkaa Bostoniin. Matkalla bussi ajaa kahden tunnetun yliopiston ohi: Cambridgen ja MIT:n.

Seuraava pysäkki on Boston, jossa käytte Bostonin kaupunginkirjastossa, näette Boston Commonin yleisen puiston, ohitatte Old State Housen ja kävelette osan matkaa Freedom Traililla. Freedom Trail on punatiilireitti, joka kulkee Bostonin keskustan halki ohittaen 16 tärkeää historiallista kohdetta. Useimmat näistä muistetaan siitä, että ne ovat todistaneet tärkeitä tapahtumia Yhdysvaltojen vallankumouksessa brittejä (verotusta) vastaan 1770-luvulla.

New Yorkista Bostoniin päivämatka - Harry Elkins Widener Memorial Library New Yorkista Bostoniin päivämatka - Harvard

Quincy Market ja Boston Tea Party

Freedom Trailin jälkeen on aika syödä lounasta Quincy Marketilla, ruokahallissa, josta löytyy herkkuja moneen lähtöön. Sinulla on riittävästi aikaa istua alas lounaalle ja nauttia Bostonin klassikkoja, kuten simpukkakeittoa ja lobster rollseja. Lounaan jälkeen kävelet takaisin bussille, joka tuo sinut viimeiselle pysäkille: Boston Tea Partylle. Aiheeseen perehtynyt opas kertoo sinulle kaiken tämän kohteen historiasta ja tietenkin kaikista muista kohteista ja alueista, joiden ohi kuljet päivän aikana.

Ericin vinkki: “Matka New Yorkista Bostoniin on melko pitkä, mutta reissu on ehdottomasti kokemisen arvoinen. Matkustat minibussilla tai bussilla (riippuu matkustajien määrästä), josta löytyy wifi, joten et pääse ikävystymään matkalla. Näet useita Bostonin nähtävyyksiä ja saat kaupungista hyvän kuvan. Jos sinulla on suinkin siihen aikaa, niin suosittelisin ehdottomasti tätä päiväretkeä.”

New Yorkista Bostoniin päivämatka - Lobster roll New Yorkista Bostoniin päivämatka - Freedom Trail

Käytännön tietoa

Ostettuasi liput saat sähköpostitse kupongin (voucher), jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna puhelimestasi matkalla.

  • Lähtöpaikka:Port Authority Bus Terminal (42nd Street, 8th Avenuen ja 9th Avenuen välissä)
  • Lähtöaika: klo 6.30

Varaa tästä päivämatka New Yorkista Bostoniin bussilla

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja