Alennuspassit Philadelphian nähtävyyksille

Osta liput nyt
Alennuspassit Philadelphian nähtävyyksille

Philadelphian alennuspassit antavat edullisen pääsyn Philadelphian nähtävyyksille. Myynnissä on monia erilaisia nähtävyyspasseja Philadelphiaan ja niiden avulla nähtävyyksillä käynti tulee paljon halvemmaksi kuin yksittäisten lippujen ostaminen. Philadelphia, lempinimeltään “Philly”, sijaitsee lähellä New Yorkia. Se on kaunis, historiallinen kaupunki ja näkemisen arvoinen. Siellä käynti kannattaa ehdottomasti yhdistää kaupunkilomaan New Yorkissa.

Contents

Nähtävyyspassit Philadelphiaan

Näet alta mitä alennuspasseja Philadelphiassa on ja mitkä ovat passien erot. Kun hankit minkä tahansa alennuspassin, sinun ei tarvitse passin kanssa enää ostaa pääsylippuja nähtävyyksiin. Passilla pääsee käymään kaikilla siihen sisältyvillä nähtävyyksillä ja kierroksilla ilman lisämaksua.

 Philadelphia Sightseeing Pass

Philadelphia Sightseeing Pass on nähtävyyspassi, jonka avulla voit käydä kaupungin kuuluisimmilla nähtävyyksillä. Turistipassi sisältää pääsyn historialliseen Eastern State Penitentiary -vankilaan, Philadelphian taidemuseoon (Philadelphia Museum of Art) ja moneen muuhun kohteeseen. Voit myös yhden päivän ajan hyödyntää rajattomasti Hop on Hop off -bussia.

Philadelphia Sightseeing Passia on kahta eri tyyppiä: Flex Pass ja Day Pass. Jos valitset Flex Passin, voit päättää vierailukohteiden lukumäärän, joten maksat vain niistä nähtävyyksistä, jotka haluat nähdä. Day Passin voi taas ostaa tietylle määrälle päiviä, joiden aikana passia voi käyttää niin moneen nähtävyyteen kuin vain ehdit.

Osta Philadelphia Sightseeing Pass tästä

Alennuspassit Philadelphian nähtävyyksille - Liberty Bell Alennuspassit Philadelphian nähtävyyksille - City Hall

Go Philadelphia Explorer Pass

Toinen alennuspassi Philadelphiaan on Go Philadelphia Explorer Pass. Voit ostaa tämän passin tietylle määrälle käyntikohteita, joten se on verrattavissa Sightseeing Flex Passiin. Go Philadelphia Passin kanssa voi käydä 3, 4, 5 tai 7 nähtävyydellä. Käyntikohteita ei tarvitse päättää etukäteen, vaan tämän voi tehdä myös viime hetkellä. This means maximum flexibility! Nähtävyyspassin kohteisiin kuuluu esimerkiksi Philadelphian Adventure Aquarium ja Battleship New Jersey Museum & Memorial. Katso koko lista nähtävyyksistä ja saat paremman käsityksen passin tarjoamista mahdollisuuksista.

Tilaa Go Philadelphia Explorer Pass tästä

Hop on Hop off -bussi Philadelphia

New Yorkin tapaan myös Philadelphiassa kannattaa käyttää päivän ajan Hop on Hop off -bussia ja tutustua kaupunkiin. Jos ostat jonkin yllä mainituista alennuspasseista, voit valita kiertoajelun yhdeksi passin käyntikohteeksi. Jos et aio hankkia alennuspassia, voit ostaa Hop on Hop off -bussilipun myös erikseen.

Osta Philadelphia Hop on Hop off -bussilippu tästä

Matkat New Yorkista Philadelphiaan

Jos haluat vierailla Philadelphiassa New Yorkin matkalla, kannattaa harkita myös päivämatkan varaamista Philadelphiaan. New Yorkista Philadelphiaan on useita bussimatkoja, jotka lähtevät aikaisin aamulla, joten ehdit päivän aikana tutustumaan kaupunkiin ja palaamaan illalla vielä New Yorkiin. Katso kaikki matkat New Yorkista Philadelphiaan.

Alennuspassit Philadelphian nähtävyyksille - Rocky-portaat Alennuspassit Philadelphian nähtävyyksille - Hop on Hop off -bussi

Haetko muita kaupunkeja?

Jos olet menossa useampaan kaupunkiin, sinua voisi kiinnostaa USA Sightseeing Pass

Mikä on paras passi Philadelphian nähtävyyksille?

Philadelphian nähtävyyksille on valittavissa useita eri passeja. Sopiva passi riippuu omista toiveista ja suunnitelmista. Lue tästä lisää eri passeista Philadelphian nähtävyyksille.

Kannattaako hankkia Philadelphia Pass?

Kyllä, alennuspassi on lähes aina parempi vaihtoehto kuin yksittäisten pääsylippujen ostaminen. Nähtävyyspassi on yleensä halvempi ja hyvin kätevä, sillä tarvitset lippujen sijaan vain yhden passin kaikkiin eri käyntikohteisiin.

Mitä Philadelphia-passin kanssa voi tehdä?

Philadephiassa on käytössä useita eri alennuspasseja, joten riippuu paljon passista, mitä sen kanssa voi tarkkaan ottaen tehdä. Kaikki passit sisältävät pääsyn suurimpaan osaan tärkeimpiä nähtävyyksiä – pääsylippuja halvempaan hintaan.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja