Yksityinen opastettu kierros New Yorkissa

Yksityinen opastettu kierros New Yorkissa

Yksityinen opastettu kierros New Yorkissa on erinomainen tapa nähdä kaupungista paljon suhteellisen lyhyessä ajassa. Manhattanin tunnettujen ja tuntemattomien nähtävyyksien lomassa englanninkielinen opas kertoo elämästä New York Cityssa ja kaupungin monivivahteisesta historiasta. Anna oppaan joko yllättää teidät tai kertomalla hänelle mitä tarkalleen haluatte nähdä, teille luodaan henkilökohtaisesti räätälöity kokemus.

Varaa yksityinen opastettu kierros New Yorkissa tästä

Contents

Mitä voit odottaa opastetulta kierrokselta?

Kävelykierroksen oppaana toimii Mirjam. Hän on asunut ja työskennellyt New Yorkissa jo yli 25 vuotta ja tietää kaupungista kaiken. Tunnen Mirjamin henkilökohtaisesti ja takaan että hän on loistava opas. Voit oppia enemmän paikallisista newyorkilaisista, kaupungin hotspoteista ja Ison Omenan historiasta. Opastettu kierros on ihanteellinen erityisesti matkan ensimmäisten päivien aikana, jotta voit pääset tutustumaan New Yorkiin vähän paremmin.

Yksityinen opastettu kierros New Yorkissa - Opas Mirjam Yksityinen opastettu kierros New Yorkissa

Kävelyreitit

Onko sinulla jokin erityinen toive opastetulle kierrokselle? Kerro tästä Mirjamille etukäteen, jotta hän pystyy suunnittelemaan reitin toiveidesi mukaan. Alta löydät muutamia esimerkkejä mahdollisista kävelyreiteistä.

Koe New Yorkin joulutunnelma

Jos olet New Yorkissa 26. marraskuuta – 6. tammikuuta välisenä aikana, pääset maistamaan oppaan johdolla New Yorkin joulutunnelmaa. Sinulla on kaksi erilaista mahdollisuutta jouluiseen kävelykierrokseen. Ensimmäinen kierros keskittyy Manhattaniin. Opas näyttää New Yorkin kauneimmat joulukoristelut ja vie hienoimmille joulumarkkinoille, joihin voi tutustua omaan tahtiin.

Tai toisena vaihtoehtona voit valita, että opas vie sinut Brooklynin Dyker Heightsiin. Alue tunnetaan kauniisti koristelluista taloista ja muistuttaa eniten elokuvaa Yksin kotona. Tämä opastettu kierros vaatii pidemmän matkustusajan ja MetroCardin. Molempien retkien lähtöpaikka mietitään yhdessä oppaan kanssa.

Yksityinen opastettu joulukierros New Yorkissa Yksityinen Dyker Heightsin joulukierros

Little Italy, Chinatown ja SoHo

Opi lisää italialaisista ja kiinalaisista vaikutteista New Yorkissa tutustumalla Little Italyn ja Chinatownin alueisiin. Maista Chinatownissa herkullisia dumplings tai dim sum -nyyttejä ja jatka seuraavaksi täydellä vatsalla SoHoon. Naapuruston arkkitehtuuri sekä houkuttelevien kivijalkaliikkeiden, gallerioiden ja ravintoloiden määrä tekevät varmasti vaikutuksen. Reitti kulkee lempinaapurustoni Greenwich Villagen läpi kohti Meatpacking Districtin aluetta, missä pääsee tutustumaan High Line Parkiin. Urbaani puisto on rakennettu käytöstä poistetulle, 2,3 kilometriä pitkälle korotetulle junaradalle. Siellä voi nähdä kaupungin hieman erilaisesta näkökulmasta. Kierros päättyy Hudson Yardsille, Manhattanin uusimpaan kaupunginosaan, jossa sijaitsee kaupungin korkein ulkoilmanäköalatasanne Edge.

Midtown Manhattan

Times Square on yksi New Yorkin kuuluisimmista ja vaikuttavimmista paikoista ja siksi se on on myös hyvä paikka aloittaa opastettu kävelykierros. Matka jatkuu kohti Downtownia muun muassa ohi Penn Stationin ja Madison Square Gardenin. Broadwaylla näette huomiota herättävän striking, kolmion muotoisen Flatiron Buildingin suoraan edessänne. Palaatte Fifth Avenuen kautta tutustumaan Bryant Parkiin ja kaupunginkirjastoon (Public Library) unohtamatta Empire State Buildingia! Pienen mutkan kautta käytte vielä upean Grand Central -terminaalin sisällä, minkä jälkeen kierros päättyy Fifth Avenuelle, jossa Rockefeller Center ja St. Patrick’s Cathedral sijaitsevat. Tykkäätkö shoppailla? Fifth Avenue on loistava paikka aloittaa iltapäivän ostoshuuma!

Yksityinen opastettu kierros New Yorkissa - Charging Bull Yksityinen opastettu kierros New Yorkissa - 9/11-muistomerkki

Lower Manhattan

Tällä kierroksella kuulet enemmän New Yorkin historiasta. Oppaan noudettua teidät hotellilta lähdette metrolla kohti TriBeCaa, yhtä New Yorkin kysytyimmistä ja kalleimmista naapurustoista. Matka jatkuu sen jälkeen kävellen Financial Districtin alueelle. Näette miten rakennukset kurkottavat yhä korkeammalle mitä lähemmäs etenette. Kierros käy tietenkin myös Ground Zerolla, jossa opas kertoo enemmän 9/11-iskuista ja alueen jälleenrakentamisesta. Kuuluisan Wall Streetin härän (Charging Bull) kautta käytte myös Battery Parkissa, josta voitte tähyillä Vapaudenpatsasta. Seuraavaksi vuorossa on metromatka Brooklyn Bridge Parkiin, josta avautuu sanoinkuvaamattoman kaunis näköala kaupungista. Kirsikkana kakun päällä on paluu Manhattanille kävellen Brooklynin siltaa pitkin, joten mahtavat maisemat jatkuvat koko kierroksen ajan.

DUMBO, Brooklyn

Kierrolla kävelette Brooklynin sillan yli DUMBOon. Brooklynilla on tunnetusti ollut iso rooli teollisessa vallankumouksessa ja sama yrittäjähenki on edelleen nähtävissä. Brooklynin naapurusto, DUMBO, joka oli aiemmin täynnä varastorakennuksia, on nykyään hyvin suosittua aluetta. Kierrokseen kuuluu visiitti Empire Storesissa ja Brooklyn Bridge Parkissa. Samalla pääsette ihailemaan mahtavia näkymiä Manhattanista. Tutustu New Yorkin rakastettuun hallintoalueeseen ja sen etniseen monimuotoisuuteen.

Käytännön tietoa

Varauksen tehtyäsi saat 48 tunnin kuluessa sähköpostiisi vahvistuksen Mirjamilta. Opastetun kierroksen lähtöpaikka, -aika ja reitti sovitaan erikseen oppaan kanssa.

  • Kesto: 2,5 tuntia
  • Lähtöpaikka: sopimuksen mukaan, esimerkiksi Manhattanilla sijaitseva hotellisi
  • Ryhmän koko: Enintään 8 henkeä. Pyynnöstä ehkä mahdollisuus isompaan ryhmään, ota yhteyttä [email protected]
  • Hinta: Kiinteä hinta 225€/kierros 1-6 hengen ryhmälle ja 275€/kierros 7-8 hengen ryhmälle. Kun olet tekemässä varausta, valitse kuinka monta kierrosta haluat varata. Tippi ei sisälly hintaan. Tavanomainen juomaraha on 18-20% kierroksen hinnasta.
  • Tämä kierros on englanninkielinen

Varaa yksityinen opastettu kierros New Yorkissa tästä

Yksityinen opastettu kierros New Yorkissa - Manhattan Bridge

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja