West Side Story Broadway-liput

West Side Story Broadway-liput

Osta lippusi tästä

West Side Story Broadway-liput voi ostaa helposti netistä. Suosittelen hankkimaan teatteriliput ennen kuin lähdet New Yorkiin. Säästät näin aikaa ja rahaa. West Side Storyn uusintaversion ohjaa belgialainen Tony-voittaja Ivo Van Hove ja koreografian suunnittelee myös belgialainen Anne Teresa De Keersmaeker. Viimeisin ohjaus vuoden 1957 klassikosta, nyt esitettynä Broadway-teatterissa, on ehdottomasti näkemisen arvoinen kun olet New Yorkissa. Romanssi keskenään taisteleviin nuorisojengeihin kuuluvien Marian ja Tonyn välillä on ajankohtaisempi kuin koskaan!

Valitettavasti tämän esityksen näytökset ovat päättyneet

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Contents

New Yorkin Romeo ja Julia

West Side Story sijoittuu 1950-luvulle New Yorkin Upper West Sidella, ja siksi sitä kutsutaan New Yorkin Romeoksi ja Juliaksi. Klassikkotarina pysyy entisellään myös uusintaversiossa. Kilpailevat nuorisojengit Jets ja Sharks ovat erilaisen etnisen taustansa vuoksi sodassa toisiaan vastaan. Keskellä tätä taistelua mahdoton romanssi kukoistaa Jetsien vanhan jäsenen Tonyn ja puertoricolaisen Marian, Sharks-pomon siskon, välillä.

West Side Story Broadway-liput - Pattitilanne West Side Story Broadway-liput - Rakkaus

Uuden sukupolven West Side Story

Musikaalissa kuullaan monet tunnetut numerot kuten “Tonight”, “America” ja “I Feel Pretty”. Leonard Bernsteinin, Arthur Laurentsin ja Stephen Sondheimin teokset ovat valmiina uuden sukupolven yleisöä varten! Jerome Robbinsin kuuluisat tanssikohtaukset on korvattu uudella koreografialla ensimmäistä kertaa Yhdysvalloissa, jossa sitä ei aiemmin ole sallittu. Tämä ei suinkaan tarkoita, että tanssilla olisi musikaalissa vähäisempi rooli, vaan itse asiassa päinvastoin! Siinäpä vieläkin parempi syy mennä yllättymään siitä mitä 2000-luvun West Side Story tulee tarjoamaan.

West Side Story Broadway-liput - Tanssi West Side Story Broadway-liput - Taistelu perheiden välillä

Miten ostan West Side Story -liput?

NewYork.fi-sivuston kautta ostetut West Side Story -liput ovat 100% aitoja ja myydään aina ilman muita välikäsiä, joten pystyn tarjoamaan liput edulliseen hintaan. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi heti vahvistuksen. Tätä musikaalia varten saat QR-koodit sähköpostitse viimeistään 7 päivää ennen esitystä. Näytä QR-koodi suoraan puhelimestasi, kun saavut teatterille, ja nauti esityksestä! Jos haluat tehdä varauksen (yli) 10 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

  • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
  • Ei tarvetta ladata sovelluksia tai tulostaa lippuja. Näytä vain QR-koodi
  • Taatusti aidot liput
  • Parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat, aina vierekkäin
  • Oma asiakaspalvelu: Voit milloin vain ottaa minuun suoraan yhteyttä
  • Maksutapoina luottokortti, PayPal, Apple Pay tai Giropay
  • Jos valitset joustavan lipun, peruutukset ovat mahdollisia ennen esityspäivää.

Tietoa musikaalista

  • Ikäraja: Alle 4-vuotiaat lapset eivät pääse sisään teatteriin.
  • Esityspaikka: Broadway Theatre, 1681 Broadway
  • Broadway-teatterin katsomokartta

Osta West Side Story -liput tästä Osta lippusi tästä

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja