West Side Story Broadway-liput

West Side Story Broadway-liput

Osta lippusi tästä

West Side Story Broadway-liput voi ostaa helposti netistä. Suosittelen hankkimaan teatteriliput ennen kuin lähdet New Yorkiin. Säästät näin aikaa ja rahaa. West Side Storyn uusintaversion ohjaa belgialainen Tony-voittaja Ivo Van Hove ja koreografian suunnittelee myös belgialainen Anne Teresa De Keersmaeker. Viimeisin ohjaus vuoden 1957 klassikosta, nyt esitettynä Broadway-teatterissa, on ehdottomasti näkemisen arvoinen kun olet New Yorkissa. Romanssi keskenään taisteleviin nuorisojengeihin kuuluvien Marian ja Tonyn välillä on ajankohtaisempi kuin koskaan!

Osta West Side Story -liput tästä
Osta liput nyt, ei palvelumaksua

New Yorkin Romeo ja Julia

West Side Story sijoittuu 1950-luvulle New Yorkin Upper West Sidella, ja siksi sitä kutsutaan New Yorkin Romeoksi ja Juliaksi. Klassikkotarina pysyy entisellään myös uusintaversiossa. Kilpailevat nuorisojengit Jets ja Sharks ovat erilaisen etnisen taustansa vuoksi sodassa toisiaan vastaan. Keskellä tätä taistelua mahdoton romanssi kukoistaa Jetsien vanhan jäsenen Tonyn ja puertoricolaisen Marian, Sharks-pomon siskon, välillä.

West Side Story Broadway-liput - Pattitilanne West Side Story Broadway-liput - Rakkaus

Uuden sukupolven West Side Story

Musikaalissa kuullaan monet tunnetut numerot kuten “Tonight”, “America” ja “I Feel Pretty”. Leonard Bernsteinin, Arthur Laurentsin ja Stephen Sondheimin teokset ovat valmiina uuden sukupolven yleisöä varten! Jerome Robbinsin kuuluisat tanssikohtaukset on korvattu uudella koreografialla ensimmäistä kertaa Yhdysvalloissa, jossa sitä ei aiemmin ole sallittu. Tämä ei suinkaan tarkoita, että tanssilla olisi musikaalissa vähäisempi rooli, vaan itse asiassa päinvastoin! Siinäpä vieläkin parempi syy mennä yllättymään siitä mitä 2000-luvun West Side Story tulee tarjoamaan.

West Side Story Broadway-liput - Tanssi West Side Story Broadway-liput - Taistelu perheiden välillä

Miten ostan West Side Story -liput?

NewYork.fi-sivuston kautta ostetut West Side Story -liput ovat 100% aitoja ja myydään aina ilman muita välikäsiä, joten pystyn tarjoamaan liput edulliseen hintaan. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi vahvistuksen sekä virallisen kupongin (voucher), joka sisältää kaikki tarpeelliset tiedot. Teatteri määrää istumapaikat, joten et varaushetkellä vielä tiedä tarkkoja istumapaikkoja. Istumapaikat merkitään kuitenkin selkeästi lippuihin. Varatessasi enintään neljä lippua teatteri takaa teille vierekkäiset istumapaikat. Isommat ryhmät pyritään myös aina istuttamaan vierekkäin, mutta teatteri ei voi taata sitä. Jos haluat tehdä varauksen (yli) 10 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

 • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
 • Sinulle taataan aina varaushetkellä parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat
 • Asiantunteva asiakaspalvelu: Voit ottaa minuun yhteyttä milloin vain sähköpostitse
 • Luotettava, turvallinen ja nopea
 • Maksutapoina luottokortti tai PayPal
 • Jos valitset flex-vaihtoehdon, lippujen peruutukset ovat mahdollisia 10 päivää ennen esitystä saakka.

Osta West Side Story -liput tästä

COVID-19-säännökset

Rajoitettu määrä lippuja saatavilla. Riittävät turvavälit ja kasvomaskit pakollisia. Esitettävä negatiivinen Covid-19 PCR-testi tai (antigeeni)pikatesti tai todistus koronarokotteiden ottamisesta.

Tietoa musikaalista

 • Ikäraja: Alle 4-vuotiaat lapset eivät pääse sisään teatteriin.
 • Esityspaikka: Broadway Theatre, 1681 Broadway
 • Broadway-teatterin katsomokartta

Osta West Side Story -liput tästä

Haluatko nähdä mieluummin jonkun toisen musikaalin?

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Tulevat show't

  Osta West Side Story -liput tästäOsta lippusi tästä

  Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

  Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

  Tilaa uutiskirje


  Hae lippuja
  alkaen
  saakka
  Hae lippuja