Valokuvaussessio New Yorkissa

Osta liput nyt
Valokuvaussessio New Yorkissa
-10% alennus

Valokuvaussessio New Yorkissa on hauska kokemus joko yksin tai perheen, läheisten ja ystävien kanssa. Ammattikuvaaja huolehtii kuvaussessiostasi New Yorkissa. Tämä on kruunaa matkasi Isoon Omenaan. Selfieiden tai kännykällä otettujen valokuvien sijaan saat laadukkaita kuvia edulliseen hintaan. Näin saat kauniin ja pysyvän muiston New Yorkin matkastasi.

ERIKOISTARJOUS: -10 % alennus valokuvaussessioista alennuskoodillani NYC10. Varaa nyt!

Contents

Valokuvaussessio New Yorkissa

Voit varata valokuvauksen johonkin näistä paikoista haluamanasi päivänä ja kellonaikana. Tapaat ilmoitetussa tapaamispaikassa valokuvaajan, jonka tunnistat violetista hatusta ja avainnauhasta. Kuvaussessiolla on erinomainen hinta ottaen huomiin, että kuvaajat ovat ammattilaisia ja heillä on ammattivarusteet. 15 minuutin yksityisen kuvaussession aikana valokuvaaja ottaa sinusta tai teistä useita kuvia. 24 tunnin kuluttua saat 15-20 ammattilaisen valikoimaa ja editoimaa kuvaa. Voit myös varauksen aikana valita kattavamman valokuvauspaketin, johon kuuluu enemmän kuvausaikaa ja kuvia.

Kuvauspaikat New Yorkissa

Voit valita eri kuvauspaikoista New Yorkissa:

 • Valokuvaussessio Times Squarella
  Kuvaussession taustana toimii Times Square, New Yorkin sykkivä sydän. Anna kameran ikuistaa sinut tämän "maailman risteyskohdan" vilskeessä, ja saat pysyvän muiston mainostaulut ja kirkkaat valot ympärilläsi.

Photoshoot in New York Times Square Photoshoot in New York Times Square photos

 • Valokuvaussessio Central Parkissa
  Central Parkista löytyy monia kauniita paikkoja, jotka ovat täydellisiä kuvaussessioon. Vesialueiden, nurmien ja henkeäsalpaavien näköalojen ansiosta Central Park on hyvä kohde jokaisena vuodenaikana.

Photoshoot in New York Central Park Photoshoot in New York Central Park Bow Bridge

 • Valokuvaussessio DUMBOssa
  Valitse kuvaussession taustaksi DUMBOn kadut. DUMBO sijaitsee veden äärellä, joten kaupunginosasta näkee Manhattanin siluetin ja voit poseerata Brooklyn Bridgen tai Manhattan Bridgen edessä.

Photoshoot in New York DUMBO Photoshoot in New York DUMBO water

 • Valokuvaussessio Brooklynin sillalla
  Brooklynin silta, New Yorkin symboli, sopii myös lomakuviesi taustaksi. Sillalta avautuu näkymät Lower Manhattanista. Tämä valokuvaussessio on loistava tapa ikuistaa New Yorkin matkasi.

Photoshoot in New York Brooklyn Bridge photos Photoshoot in New York Brooklyn Bridge

Ericin vinkki: “Tämä valokuvaussessio ei kestä kauan ja se on helppo toteuttaa. Voit varata kuvauksen yllätyksenä tai ajoittaa sen esimerkiksi yhdelle kävelyreiteistäni New Yorkissa. Ammattilaisen ikuistamat New Yorkin hetket ovat aina mainio idea!”

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja