Valokuvaussessio New Yorkissa

Osta liput nyt
Valokuvaussessio New Yorkissa

Valokuvaussessio New Yorkissa on hauska kokemus joko yksin tai perheen, läheisten ja ystävien kanssa. Ammattikuvaaja huolehtii kuvaussessiostasi New Yorkissa. Tämä on kruunaa matkasi Isoon Omenaan. Selfieiden tai kännykällä otettujen valokuvien sijaan saat laadukkaita kuvia edulliseen hintaan. Näin saat kauniin ja pysyvän muiston New Yorkin matkastasi.

Valokuvaussessio New Yorkissa

Voit varata valokuvauksen johonkin näistä paikoista haluamanasi päivänä ja kellonaikana. Tapaat ilmoitetussa tapaamispaikassa valokuvaajan, jonka tunnistat violetista hatusta ja avainnauhasta. Kuvaussessiolla on erinomainen hinta ottaen huomiin, että kuvaajat ovat ammattilaisia ja heillä on ammattivarusteet. 15 minuutin yksityisen kuvaussession aikana valokuvaaja ottaa sinusta tai teistä useita kuvia. 24 tunnin kuluttua saat 15-20 ammattilaisen valikoimaa ja editoimaa kuvaa. Voit myös varauksen aikana valita kattavamman valokuvauspaketin, johon kuuluu enemmän kuvausaikaa ja kuvia.

Kuvauspaikat New Yorkissa

Voit valita eri kuvauspaikoista New Yorkissa:

  • Valokuvaussessio Central Parkissa
    Central Parkista löytyy monia kauniita paikkoja, jotka ovat täydellisiä kuvaussessioon. Vesialueiden, nurmien ja henkeäsalpaavien näköalojen ansiosta Central Park on hyvä kohde jokaisena vuodenaikana.

Photoshoot in New York Central Park Bow Bridge Photoshoot in New York Central Park

  • Valokuvaussessio DUMBOssa
    Valitse kuvaussession taustaksi DUMBOn kadut. DUMBO sijaitsee veden äärellä, joten kaupunginosasta näkee Manhattanin siluetin ja voit poseerata Brooklyn Bridgen tai Manhattan Bridgen edessä.

Photoshoot in New York DUMBO water Photoshoot in New York DUMBO

 

Ericin vinkki: Tämä valokuvaussessio ei kestä kauan ja se on helppo toteuttaa. Voit varata kuvauksen yllätyksenä tai ajoittaa sen esimerkiksi yhdelle kävelyreiteistäni New Yorkissa. Ammattilaisen ikuistamat New Yorkin hetket ovat aina mainio idea!

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja