Valassafari New Yorkissa

Osta liput nyt
Valassafari New Yorkissa

Nyt on mahdollisuus tehdä valassafari New Yorkissa! Valaat matkaavat Amerikan itärannikkoa pitkin, joten ne käyvät myös New Yorkin vesillä. Hudsonjoen mereen liittävä lahti on täynnä ravintoa, joten tämä on monille valaille houkutteleva alue. Jätä Manhattanin pilvenpiirtäjät taaksesi ja vietä muutama tunti vesillä maailman suurimpien merinisäkkäiden parissa.

Varaa valassafari New Yorkissa tästä

Contents

New Yorkin valassafari

New Yorkin matkalla voi viettää muutaman tunnin vesillä valassafarilla. Tämä Whale Watching Cruise on ainoa valasristeily, joka lähtee Manhattanilta. Se suuntaa kohti New Yorkin lahtea ja avomerta. Koska alus lähtee suoraan kaupungista, matkoihin menee hyvin vähän aikaa. Valassafarin reitti riippuu valaiden sijainnista. Reitin varrella pääset nauttimaan myös vesiltä avautuvista kaupunkinäkymistä kulkiessanne Brooklynin sillan ali ja ohi Vapaudenpatsaan. Oppaan avulla saat tietää kaiken New Yorkin vesistä ja valaista. Mahdollisuudet valaiden ja delfiinien näkemiseen ovat hyvät (järjestäjien mukaan 97%). Ota kuitenkin huomioon, että täyttä varmuutta niiden näkemiseen ei ole koskaan, sillä kyse on luonnossa elävistä eläimistä.

Valassafari New Yorkissa - Vesi Valassafari New Yorkissa - Risteily

Valaat New Yorkissa

New Yorkin lähistöllä ei nähty valaita pitkään aikaan, mutta viime vuosina tilanne on muuttunut. Nämä merten valtiaat kulkevat New Yorkin lahden ohi matkallaan Kanadasta Floridaan ja jotkut viettävät koko kesän New Yorkissa. Alueella on paljon ravintoa eläimille. Se houkuttelee valaiden lisäksi myös delfiinejä ja hylkeitä.

Käytännön tietoa

Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi kupongin (voucher), jonka voit joko tulostaa ja käyttää lippuna kierrokselle tai näyttää mobiililippuna suoraan puhelimestasi. Laivalla on mahdollisuus ostaa syötävää ja juotavaa.

Koska New Yorkissa valaita voi bongata toukokuusta lokakuuhun, risteily on varattavissa vain näinä kuukausina.

  • Kesto: noin 4,5 tuntia
  • Lähtöpaikka: Pier 36, Lower East Side, Manhattan
  • Lähtöaika: kello 11.00, ole paikalla 30 minuuttia ennen lähtöä

Varaa valassafari New Yorkissa tästä

Valassafari New Yorkissa - Kala Valassafari New Yorkissa - Kierros

Voiko valaita nähdä New Yorkissa?

Valaita voi nähdä New Yorkissa. Varaa valassafari tästä.

Missä nähdä valaita New Yorkissa?

Valaita voi nähdä New Yorkissa toukokuusta lokakuuhun. Lue tästä lisää, kuinka nähdä nämä valtavat merinisäkkäät New Yorkissa.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja