TSX Broadway

TSX Broadway

TSX Broadway on Times Squarella sijaitseva pilvenpiirtäjä, josta löytyy muun muassa kauppoja, hotelli ja Palace Theatre, yksi Times Squaren vanhimmista teattereista. Ainutlaatuisessa TSX Times Squaressa on 46 kerrosta, ja se sijaitsee 46th ja 47the Streetin välissä, vastapäätä Times Squaren kuuluisia punaisia rappusia. Tässä viihteen keskuksessa komeilee lisäksi Times Squaren suurin ulkoterassi ja uniikki sisä- ja ulkotiloissa sijaitseva esiintymislava.

TSX Broadway avautuu kokonaisuudessaan vuonna 2024

Contents

TSX Broadway

TSX Broadwayn ensimmäiset kerrokset ovat täynnä kauppoja, joihin pääsee suoraan Times Squarelta. Kauppojen yläpuolella sijaitsee Entertainment Stage ja sen takana historiallinen Palace Theatre. Rakennuksen koko ulkopuoli on peitetty screeneillä, joilla näytetään Times Squaren suurimpia mainoksia. Mutta mikä parasta, voit päästä myös itse näyttäytymään suureen valotauluun! TSX-sovelluksen avulla voit ladata 15 sekunnin mittaisen videon ja saada sen aukion jättinäytölle. Tämä onnistuu jo 40 dollarilla, ja hinnat vaihtelevat ajan ja yleisömäärän mukaan.

Voit myös ruokailla TSX Broadwayn Entertainment Housessa, jossa sijaitsee lisäksi Times Squaren suurin ulkoterassi. Kerrokset Entertainment Housen yläpuolella kuuluvat TSX-hotellin.

Teatterit TSX Broadwayssa

TSX Broadwaylla on kaksi teatteria: yli 100 vuotta vanha Palace Theatre ja Entertainment Stage. Rakennustöiden aikana vanhaa Palace-teatteria nostettiin kolme kerrosta ja yhdeksän metriä. Myös teatterin sisätilat sekä aula ja backstagetilat kunnostettiin. Tämän ansiosta teatterissa voi esittää Broadway-musikaaleja!

Palace-teatterin toisella puolelta löytyy Entertainment Stage. Yhdeksän metrin korkeudessa kohoavaa tilaa voidaan käyttää esityksiin. Teatterissa on 150 istumapaikkaa, mikä tekee tunnelmasta hyvin intiimin. Vaikuttavinta on kuitenkin se, että esiintymistila voi avata näkyviin koko Times Squarelle julkisivun suurten automaattioviensa ansiosta. Näin tuotemerkit voivat myös luoda ainutlaatuisia mainoksia.

TSX Broadway - Teatteri

Tempo By Hilton New York Times Square

TSX Broadway -hotellissa on lähes 700 huonetta, joista löytyy lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat. Tempo By Hilton New York Times Square -hotellista avautuu upeat näkymät New Yorkin kaduille tai Times Squarelle. Olet “maailman risteyskohdassa” heti, kun poistut hotellista. Ulkoterassilta on myös näkymä Times Squarelle.

Varaa tästä huone Tempo By Hilton New York Times Square -hotellista

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja